Gideon van Meijeren over bedreigingen aan de pers. Noemt bijvoorbeeld BLCKBX, regeringskritisch

Aan het eind van een pittig deel debat, waarin een groot deel van de kamer over hem heen viel en Bergkamp meerdere malen schorste, kreeg Gideon van Meijeren toch nog de gelegenheid een deel van zijn betoog af te maken.

Mogelijk een nieuwe tactiek van gevestigde partijen, nu men langzaam gaat inzien dat van Meijeren te virtuoos een spreker is, om nog langer te negeren, zoals in eerdere debatten gebeurde. Nu dus een massale aanval, inclusief steun daarvoor van de voorzitter.
Tijdens dit laatste deel krijgt van Meijeren de kans zijn standpunten wel te uiten, over bedreigingen aan journalisten die een kritische blik hebben op het Coronabeleid van de regering. Met name noemt hij BLCKBX TV, waar de politie op de stoep stond bij journalist Flavio Pasquino.
Mag een kritisch tegengeluid niet meer gehoord worden? Er zijn zelfs bankrekeningen bevroren van kritische journalisten. Merkwaardige en zorgwekkende censuur, zoals ook filmpjes van Gideon van Meijeren en van Haga verwijderd worden van het internet. Waar is de persvrijheid gebleven?

11 reacties

 1. Meest gevaarlijkste orgenesaties in de wereld is media en dat is een feit ik men nog van de oude stempel en ik zeg wat ik wil en wat ik denk ❌❌❌‼️🇳🇱we zitte nog steets in nederland en word tijd dat alles een keer goed aangepakt word dit gaatbtenkoste van ons nederlanders met die verdraaide media

 2. Weer moedige woorden van Gideon. Zulke woordvoerders doen de rest daar helemaal verbleken . Het maakt het nu helemaal interessant om te volgen wat er zich afspeelt daar , waar voorheen , op een paar uitzonderingen na , onduidelijkheid de voertaal leek .

 3. Waarom stonden die vrouwelijk 2e Kamerleden al gelijk klaar om naar de microfoon te lopen???
  Ik weet het: Gideon te kennen te geven dat zij de Waarheid niet kunnen verteren, maar wel staan achter leugens en vrijheidsbenemende onwettige maatregelen!!!

 4. Gideon jij bent het enige sprankelend stukje hoop dat ik nog heb in de politiek!!!!
  Bedankt medemens!!!
  Buitenaardse idioten bestaan echt kijk maar naar de tweede kamer het zit er vol mee, hub terug die UFO in die kwijlende-Komodo-Draken !!!!!

 5. In de 2e kamer is het louter en alleen de hoogblonde ariërs die daar haantje de voorste spelen.
  Lekkere vertegenwoordiging van een uiterst gemeleerde samenleving!

 6. Helemaal gelijk, het begon voor de tweede wereldoorlog ook met het uitsluiten en discrimineren van bevolkingsgroepen, nu voert dit regiem al bijna hetzelfde door, de Duitsers zijn verslagen maar een kwalijk gedeelte van hun ideeën zijn weer in gebruik genomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *