Gideon van Meijeren: Deze censuur moet stoppen!

Grote Amerikaanse techbedrijven censureren erop los. Overheden laten het gebeuren of moedigen het zelfs aan. We zijn nu op het punt dat zelfs bijdragen van #FVD-Kamerleden in de Tweede Kamer worden gecensureerd. Gideon van Meijeren wil een debat, maar het kartel niet!

► TELEGRAM: https://t.me/fvdnl​​​​​​​​​​​
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl​​​​​​
► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie​​​​​
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/​​​​​​​​​​​
► GAB: https://gab.com/fvdnl​​​​​​​​​​​
► WEBSITE: https://fvd.nl​​​​​​​​​​​

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk​​​​​​

14 reacties

 1. Geeft meteen aan hoe groot de angst is ingeboezemd bij de partijen om zich ook maar uit te spreken over de meest belangrijke kwestie. Ze zijn allen verantwoordelijk voor het wegkijken op zo'n cruciaal moment.
  Slappelingen..

 2. Die sukkels in de tweede kamer weten helemaal niet hoe erg het is met de censuur.
  En het overgrote deel van het volk boeit het niet, omdat ze niet beseffen wat vrije meningsuiting betekent, omdat ze zelf nooit een mening hebben.

 3. Ik vraag me echt af hoeveel meer bewijs het volk, slappe volk, nodig heeft om ECHT te beseffen dat we worden geregeerd door zware criminelen. Het gaat helemaal de verkeerde kant op met dit land en het wordt alleen maar erger en erger. Alleen een massale volksopstand gaat ons uit deze ellende halen, WAKKER WORDEN EN WEES EEN KEER GVD MOEDIG!!!

 4. Overigens meneertje volksverader van denk, als je dus gaat van een gesprek over algemene censuur op platformen ongeacht welke politieke of niet politieke spraak naar een heel specifieke groep (die zeker jou heel toevallig onwelgevallig is) en een specifiek buzzwoordje dan ben je aan het versmallen niet aan het verbreden.

 5. je moet gewoon steun of geen steun zeggen, niemand hoeft bij de niet inhoudelijke handelingen je sob stories of levensverhaal te horen

 6. Gideon van Meijeren! Zijn hart klopt voor de Nederlandse volk!!! Je ziet meteen wie zijn ziel heeft verkocht. Ik zou graag op hem willen stemmen. Helaas weet ik dat netzoals met corona sterfte en ziekte cijfers wordt gesjoemeld zo worden ook met de stemmen gesjoemeld. Daarom zal nooit de man van het volk gekozen worden. Altijd degene die op de agenda staat.

 7. Het probleem is dat partijen zoals VVD, D66, CDA altijd al tegen zullen stemmen. Omdat dat de criminelen zijn die de censure doen. Van Bij1 etc vind ik het wel heel zwak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *