GGD Noord-Limburg vaccineert al weken kwetsbare patiënten die nog niet aan de beurt zijn

De GGD Noord-Limburg vaccineert al wekenlang kwetsbare patiënten uit de omgeving met vaccin dat aan het eind van de dag overblijft. Daarmee negeert de gezondheidsdienst het ministerie van Volksgezondheid, dat de 25 GGD’s heeft verzocht te wachten met vaccineren van kwetsbaren tot er een richtlijn is opgesteld.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid!
Ga naar https://steunwnl.tv/herfst

21 reacties

 1. 6 maanden voor de corona of decease X uitbraak was al en doctor in China aan de bel aan het trekken maar die hebben ze op gesloten zo dat dit niet aan het dag licht zou komen want de regering zou dan en imago beuk op lopen en in hechtenis is de doctor zelf aan de ziekte overleden, drukten alles voor zich uit en in eens feb/maart breekt de pleuris uit. Kom ik weer hoe weten de Amerikanen 3 jaar voor de uitbraak dat dit zou gebeuren en alles is vast gelegt in agenda21- achter de schermen zijn dingen aan de hand die niemand zou kunnen begrijpen dit heeft nix met de poppenkast van de wereld politiek te maken dit staat boven hun de machten die iedereen weg lacht.

 2. Ik blijf het zeggen, Agenda21 verdiep je daar eens in zonder flauwekul. 3 jaar voor corona zeiden ze al dat er en decease in en lab gemaakt werd dat op onwetende datum uit zou breken en de wereld zou over trekken als en pest toen genoemd Decease X allemaal geplant onderdeel van het uit dunnings programma

 3. Seroquel is en antidepressiva wat ik voor geschreven kreeg van de psychiater van het GGz, ze zeiden toen dat ze dat alleen aan mensen in het gevangenis geven.

 4. wat een prachtige verzameling angstige schaapjes in de comments. Allemaal lekker blijven verschuilen achter jullie abseurd domme verhaaltjes, fabeltjes en complottheorieen

 5. Wat is dit gotverdomme een walgelijk smerig rotland aan het worden je kan nog beter in de derde wereld zitten daar lijkt alles nog beter georganiseerd

 6. De wo1 en wo2 en andere oorlogen diende er ook voor DE-POPUPATIE en dat gebeurde veelal met bommen , granaten en kogels en in in deze coronaoorlog tegen het volk gebeurd via de gifspuit.

 7. Volksgezondheid , laat me niet lachen , 17.000/20.000 doden per jaar in Nederland door medische missers en medicijn gebruik.

 8. Stop maar met vaccinaties dat hebt niet vreselijk deze tijden bah weer een heel jaar corona en volgend jaar ook weer een heel jaar corona.

 9. Namelijk, indien gij met uw mond zult belijden den Heere Jezus, en met uw hart geloven, dat God Hem uit de doden opgewekt heeft, zo zult gij zalig worden.

   Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een iegelijk die in Hem gelooft, niet verderve, maar het eeuwige leven hebbe.

 10. Astra zenica betaalde 400mln schadevergoeding vanwege verzwegen ernstige bijwerkingen van het middel seroquel.
  Pfizer nog erger betaalde 2.3mld dollar aan boetes.
  In de bijsluiter van astra zenica staat dat het vaccin GMO's bevat Genetisch gemodificeerde organismen.
  Adenovirus uit een chimpansee en deeltjes van geaborteerd foetussen.
  Farmaceutische industrie met overheid als hulp experimenteert met gentherapieprikken op de bevolking.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *