Gezonde kinderen 10 dgn quarantaine! GGD; ‘Ons advies blijft staan.’

Gezonde kinderen 10 dgn in quarantaine! GGD; ‘Ons advies blijft staan.’

De GGD bracht onlangs het advies om een grote groep gezonde kinderen in quarantaine plaatsen, omdat ze op een winderig voetbalveld “mogelijk” besmet zouden kunnen zijn, door een positief persoon die ook op dat veld rondliep. Het overkwam programmamaker Flavio Pasquino zelf en dus maakte hij er een uitzending over waarin hij zowel met zijn 7 jarig zoontje Pelle in gesprek ging, als met de GGD om hen om opheldering te vragen.

Het verhaal van Pelle staat niet op zichzelf. Veel kinderen worden uit voorzorg in quarantaine geplaatst en kunnen dan middels een test de quarantainetijd verkorten van 10 naar 5 dagen. Pelle ziet dat niet zitten en vindt dat een beetje eng zal dus geen test ondergaan. De GGD gaf uitdrukkelijk aan dat hun advies slechts een advies is en dus geen verplichting. ‘Wij zijn geen politie en het is dus aan u om ermee te doen wat u wilt.’, sprak de dame aan de lijn. Echter, de sociale druk die in een gemeenschap ontstaat als bepaalde ouders het advies niet volgen, rekent ze niet mee. Er ontstaat in een dergelijk geval groepsdruk waardoor mensen zich zeer ongemakkelijk kunnen gaan voelen om de juiste afweging te maken en dat is kwalijk, onderstreept Pasquino in de uitzending waar hij Pelle tevens de overeenkomst uitlegt tussen het corona-virus en een mol. Op de studio tafel ligt namelijk een dode mol die ze een aantal maanden geleden gevonden hebben, en vlak voor de opnames uit de vriezer is gehaald. De mol zal binnenkort worden geprepareerd maar doet nu prima dienst als metafoor voor de corona-problematiek, die Flavio in Jip & Janneke taal uitlegt aan Pelle, middels een illustratieve reeks aan video’s.

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar https://blckbx.tv/nextstep.

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Dit is een link naar de betreffende video op Rumble:

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

19 reacties

 1. Linksbovenin staat 1158 reacties.
  Maar ik zie er maar 12.

  YouTube is hier flink aan het snoeien geweest.
  Mijn reactie van gisteren is overigens ook verwijderd.

  Stond denk ik net iets te vol met aantoonbare reproduceerbare feiten en getallen van notabene een Rijksoverheid site zelf.
  Slecht zeg.

  Er is wat de Coronagriep zelf betreft relatief gezien niet zoveel aan de hand in Nederland.
  Klein piekje op de IC’s waardoor er nu 6,1 patiënten per ziekenhuis op de IC’s liggen.

  Zes mensen op een IC is een gewone rustige normale werkdag.
  Erasmus MC alleen al heeft de IC capaciteit in stappen opgeschaald van 55 naar 107 naar 200 IC bedden voor volwassenen.
  En dan heb je het over nog maar 1 ziekenhuis.

  Het woordje Coronagriep wordt iets te veel gepusht door de media.
  In recente griepgolven waren er 6085 tot 9444 gewone griepgolf doden in 8 tot 18 weken tijd.

  Nu hebben wij 16.687 Coronagriepdoden in 14 maanden tijd.
  Het zijn de groepsimmuniteit vertragende maatregelen van Mark en Hugo zelf die het virus in stand houden.

  Door groepsimmuniteit vertragende maatregelen te handhaven kan een virus niet pieken.
  Daardoor meer gelegenheid om mensen met onderliggend leed te bereiken.

  Daardoor meer gelegenheid om te kunnen muteren.
  Daardoor meer besmettingen.

  Daardoor meer onnodige doden.
  Enzovoorts.

  Nu probeert men groepsimmuniteit te bereiken door vaccinatie.
  Terwijl je diezelfde groepsimmuniteit ook Gratis En Sneller bereikt door per direct alle groepsimmuniteit vertragende maatregelen op te heffen. 🤗

 2. Ongelooflijk hoe een opeenstapeling van drogredeneringen de maatschappij lam kunnen leggen. De logica is gewoon helemaal zoek.

 3. Waarom deden zoveel mensen vooral de TOP van bedrijven mee met de nazi taferelen? Met Corona gate weer? Heil Corona i.p.v. een ster, een lapje op de mond.

 4. Gewoon BEZOPEN!!!!!En zo werkt een in en in criminele organisatie die je kinderen laat opsluiten zonder dat ze ook maar een greintje ziekte verschijnselen hebben.Nou ze konden me wat , en zo gaat de Covid scam maar door !!!

 5. Gelukkig zijn er meer mensen in ons dorpje (of eigenlijk stadje) dat voor zichzelf kan denken. Goed bezig Flavio. Spread the word

 6. Wat een amusant verhaal. Ik heb me kostelijk vermaakt. Wat een ridicule toestanden. Groeten aan Pelle en de volgende wedstrijd weer volle bak er tegen aan!

 7. Wat een helder jong mens en wat een tekentalent! Gelukkig kan Pelle hiermee nu nog omgaan, maar de regels zijn zeer schadelijk voor de meeste kinderen. Ik werk in de kinderopvang waar wij getuige zijn van toenemende mishandeling, verwaarlozing en psychische klachten bij kinderen door het beleid en de lockdown. Naar de kinderen doe ik zoals ik altijd handel, dat is hun recht.. Helaas, door alle contact met de kindjes en het feit dat mijn dochter in de kleuterklas zit zaten wij de afgelopen weken af en aan in quarantaine. Zij wil pertinent niet getest worden dus gebeurt het ook niet, dus elke keer 10 dagen thuis zonder thuisonderwijs. Wordt ze 5 dan kan ik elke keer rekenen op een bericht naar de leerplichtambtenaar als ik haar niet laat testen en 10 dagen thuishoud., want ongeoorloofd verzuim.. Wie heeft deze tiranie verzonnen?? Herfst vorig jaar hebben wij beiden corona gehad en drie en een halve week binnen, door deze opsluiting heeft zij maandenlang verlatingsangst en opstandige buien gehad. Mijn conclusie als ouder én professional, quarantaine voor niet-zieke kinderen is kindermishandeling en schaadt de rechten van het kind.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *