19 reacties

 1. Wees de Weerstand, Kantelpunt en Go4GodOnly zijn verwijderd van YouTube, Evolutionair Online haalde zelf zijn kanaal leeg en Micha Kat zit nu op zijn kamertje te overdenken wat ging er dan toch mis?
  Ja Viruswaarheid gaat niet tot geweld oproepen, maar tot vreedzame demonstraties, Willem Engel bewandelt de juridische wegen en probeert met democratische oplossingen te komen, terwijl Kat de revolutie mauwt!

 2. Een nazi state zegt die kale man ze werken zelf voor extreem rechts die clowns. Nederland op slot volledige lockdown en daar zijn jullie heel erg hard verantwoordelijk voor zilverpapier wikkel je in met zilverpapier. Micha Kat u bent zelf een fascist.

 3. Dit is de laatste keer dat ik mijn tijd aan Mea Kut verspil. Heeft hij
  nou zelf niet door dat hij ; met 0,0 uitstraling geen indruk maakt –
  denkt dat de pseudo-paniekerige filmpjes zijn '15 min of fame' bewerk
  stelligen omdat hij een keer in de buurt vd studio van Argos een scheet
  heeft gelaten – sterk doet denken aan een amphetamine-gebruiker – een
  nietszeggend en deerniswekkend mannetje is die constant aandacht nodig
  heeft en zijn minderwaardigheidscomplex en allesoverheersende
  onzekerheid compenseert met zijn video's – ik vermoed dat hij ooit
  misbruikt is of zelf pedofiel en zijn gehannes met de media ons en
  vooral hemzelf niks oplevert ? Leer jezelf kennen, accepteer jezelf en
  heb vrede met jezelf. Ga wat anders doen. Jongerenwerker of zo . . . Als
  je echt een verhaal hebt is dit wel de allerslechtste manier om het te
  brengen. Jij en je 'fans' zijn alleen maar sensatiebelust.

 4. Voor beide uitgangspunten c.q. strategieën is iets te zeggen. Vergelijk het collectieve bewustzijn met een ladder. Op elke sport (trede) van de ladder bevindt zich een grote groep mensen. Mensen, die de onderste sporten of treden bezetten kunnen de hogere "waarheden" (nog) niet vatten. De waarheden, die Micha Kat naar voren brengt, kunnen veel mensen (nog) niet aan. Dat blijkt duidelijk aan de reacties op deze video. Dan is een "voorzichtiger" aanpak van Willem Engel meer voor de hand liggend en bereik je meer.
  De mensen op de lagere sporten met de botte bijl van waarheid overtuigen schrikt hen af en doet hen van je afkeren wat je dan ook ziet gebeuren.
  Het spreekwoord is hier van toepassing: met een lepel stroop vang me meer vliegen dan met een emmer azijn . . . .

 5. Willem, laat je niet in met Kat. Ik heb niks hem maar het is een tragische man die in vicieuze cirkel naar beneden zit en ontaard is in de meest bizarre theoriëen. Door een combinatie van factoren is hij helemaal de weg kwijtgeraakt.

 6. Misschien is het tijd om dagelijks een “landelijk” nieuws programma te lanceren om zeg maar 20.30 uur. Met als doel alle Nederlanders te kunnen bereiken op een manier , die makkelijker is voor de gewone burgers, die je nu nog steeds niet bereikt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *