”Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit…

”Geopolitiek kent geen moraal” legt 9/11 expert George van Houts op ijzingwekkende wijze uit…

20 jaar geleden op 11 september 2001 vlogen in Manhattan, New York twee vliegtuigen in de Twin Tower buildings. Een groep geradicaliseerde arabieren zou onder de vlag van Al Qaida twee vliegtuigen gekaapt hebben, onder aanvoering van Osama Bin Laden en daarmee was de “War on Terror” ontketend, aldus toenmalig President van de USA George Bush jr.

KomPlot

Althans…dat is de officiële lezing die menigeen de wenkbrauwen deed fronzen na het zien van de film van Michael Moore. Maar ook in Nederland was er iemand die het officiële verhaal niet geloofde. Hij maakte er zelfs twee theatervoorstellingen over KomPlot 1 en 2 maar dat kwam hem duur te staan. Acteur en theatermaker George van Houts die in 2016 nog de eervolle titel mocht dragen als “De Slimste Mens” maar desalniettemin wordt weggezet als gekkie, als komplotdenker en die daardoor behoorlijk uit de gratie is bij zijn vakbroeders.

KomPlot 1 en 2 bekijk je hier: https://www.youtube.com/channel/UCipYQXKSQ_pJhQJXD8TgY3Q

Twee decennia later…

20 jaar na dato staan we weer stil bij die merkwaardige gebeurtenis in New York, die – welk verhaal je ook gelooft – in iedere variant in essentie een complot is en daarmee wordt door 9 / 11 iedereen een complotdenker, stelt programmamaker in zijn opening van de 1 uur 12 minuten durende uitzending die meer dan de moeite waard is. George van Houts legt naar op ijzingwekkende wijze uit hoe de opeenvolging van feiten natuurkundig onmogelijk zijn vanwege de wetten van newton maar het meest tot de verbeelding sprekende feit is toch wel gebouw 7.

Salomon Building 7

De meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9 / 11 is met stip de fabelachtige voorspelling van de BBC. Gek genoeg wisten verslaggeefster Jane Stanley ruim 20 minuten voordien al aan te kondigen dat “building 7” zou instorten. Ze is in de veronderstelling dat het al gebeurd is, maar had niet door dat het gebouw in de live uitzending achter haar in beeld staat. Als de verbinding dan abrupt wordt onderbroken begint menigeen zich af te vragen hoe de BCC wist dat dit gebouw 20 minuten laten zou gaan instorten. Als verklaring komen ze met een vergissing die van persbureau Reuters zou komen maar hoe kwamen zij dan aan die voorkennis?

Flavio Pasquino;

“Voor mij is dit incident zo duidelijk een bewijs van voorkennis en daarmee een inside-job, dat je aan het complete narratief op die dag mag gaan twijfelen”.

Excuses

De BBC kwam wel nog met een soort van verklaring maar die is dusdaning zwak en ongeloofwaardig dat de cruciale vraag overeind blijft, hoe men het heeft kunnen weten en waarom de BBC het zelf niet tot het gaatje heeft uitgezocht?

Mythes (boek van Dik Kok)

Aan het einde van de uitzending maakt George van Houts nog een beetje reclame voor een bijzonder boek “Mythes” van Dik Kok, de auteur die hem veel heeft geleerd over 9 / 11. Mocht je interesse hebben in het boek dan kan dat via DEZE link. Op deze pagina is geen webshop dus je zult gewoon ouderwets moeten emaillen naar de auteur en dan komt het vast goed.

Link naar het boek: http://www.911deanderewaarheid.nl

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

29 reacties

 1. De absolute elite zal telkens als ze de wereld willen bijsturen een v8jand creëren, situatie scheppen of chaos veroorzaken om de boel op te schudden zodat men in die chaos hun slag kan slaan. De eigen gecreëerde oplossingen zijn dan ook de enige plausibele en moeten hoe dan ook worden verkondigt en opgevolgd. Deze man heeft absoluut gelijk

 2. Leuk! Even wat anders als Covid plandemie.. 9/11 is al voorspeld in de tekenfilms van de Simpsons , net als dat Trump president zou worden! Dat heet "Predictive Programming" ons hele leven worden we al onbewust bewust gemaakt op wat ons te wachten staat 😉 Welcome in the Matrix

 3. “This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill – the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill – you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes. Remember, all I'm offering is the truth – nothing more.” ― Morpheus (The Matrix, 1999)

 4. George & Flavio gaan om de hete brij heen, het grote taboe is nl ….Israel , Yinon Plan .

  Israel zat achter JFK Assassination als achter 9/11

  Covid 19 84 hoort daarbij

  Rockefeller's

  Gates Fauci Clinton Podesta het zijn allemaal Rockefeller & Klaus Schwab hoort daar ook bij
  The Rockefeller's & Rothchild's & Skull & Bones = CIA hebben dit allemaal bedacht

 5. Don't forget: Larry Silverstein leased and insured against terror attacks from planes in the weeks before 9/11, The insurance sum is claimed to be $5.4 billion.

 6. Some have proposed that the actual motive for the United States-led Western invasion of Afghanistan in 2001 was Afghanistan's importance as a conduit for oil pipelines to Afghanistan's neighbouring countries, by effectively bypassing Russian and Iranian territories, and breaking the Russian and Iranian collective monopoly on regional energy supplies.[2] Others have argued that the theoretical pipeline was not a significant reason for the invasion because most Western governments and their respective oil companies preferred an export route that went through the Caspian Sea to Azerbaijan then to Georgia and on to the Black Sea instead of one that goes through Afghanistan.[3]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *