Geert Wilders 'Rutte uitlachen Terug naar het oude normaal' – Debat Tweede Kamer Coronavirus

Bedankt voor het kijken & vergeet niet te abonneren voor uw dagelijkse dosis politiek
Fragment uit: Debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus
Hele debat terugkijken ▶ https://youtu.be/XstyvikilPM

Abonneren op Arnews ▶ https://bit.ly/2V7xP3O
————————————

Na verwerking verschijnen alle livestreams in een afspeellijst;
https://www.youtube.com/playlist?list=PL32eMIgU_tiVkfPHcr2wpz4xcGWoxUyPI

————————————
Disclaimer
Iedereen is hier vrij om zijn mening te uiten, zonder een ander daar persoonlijk mee lastig te vallen. Zelfpromotie & dreigementen zijn niet toegestaan!
Ik wil iedereen de mogelijkheid geven zich te uiten maar hou het leuk.

In verband met ieders eigen veiligheid en mijn verantwoordelijkheid kan ik geen links toestaan in de chat.

NL
De vrijheid van meningsuiting is in Nederland beschermd in artikel 7 van de Grondwet. Dit grondwetsartikel regelt in de eerste plaats dat niemand vooraf toestemming van de overheid nodig heeft om iets te schrijven of te zeggen. Dat noemen we het verbod van censuur.
Vrijheid van informatie (of informatievrijheid) verwijst naar de bescherming van het recht op vrijheid van meningsuiting met betrekking tot de internet- en informatietechnologie (zie ook digitale rechten).
Als je het niet eens bent met elkaar, blokkeren kan via de puntjes naast iemands bericht.

EU
Artikel 11 – De vrijheid van meningsuiting en van informatie
1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd.

————————————

Live opgenomen beelden uit de Tweede Kamer.

U bent vrij om deze te delen.

Bedankt voor het kijken.

————————————
BRON: Tweedekamer.nl

Arnews livestreams ▶ https://bit.ly/2V7xP3O

15 reacties

 1. Wilders is ook een fascistische collaborateur van de de pharma maffia. Die prikken zijn geen vaccinatie maar een medisch experiment. Inmiddels is een ernstige aandoening (zelfs dodelijk) een grotere kans door prikken (vaccinatie volgens Wilders) dan door Corona.

 2. Zo te zien hebben wij ALLOCHTONE door als regering ons leugens wilt verkopen.🤥
  Wilders deze keer zit jij echt er verkeerd.
  Nog beter voor Hollanders mogen ze al de vaccin hebben🐐 🐏

 3. Ja kanker is vele malen erger dan (Corona) griep virus,het is bekonkeld door the great Reset!! Miljarden winst!!! Om die prik ieder jaar weer te kunnen zetten!!!alle landen zijn omgekocht vanuit Brussel.

 4. Volgens de officeele kanalen van who rivm ect dus hun eigen woorden. En ik vertrouw ze voor geen meter maar ga hier nu niet de conspiracy wappie uithangen. Ook Al Ben ik dat wel. Maar hun eigen info. Beschermt geen een vaccine tegen covid. Geen een. Je kan het alsnog oplopen. En je kan het alsnog verspreiden. Wat is Dan het nut om te vaccineren? Je wordt iets minder ziek Zeggen ze Dan zodat je niet op de ic beland. Okay volgens hun eigen cijfers heeft 98,3% hooguit een loopneus. Weet geen eens dat ze het hebben. Dan van de overige 1,7% die Al zwak ziek en misselijk zijn, ligt een derde Al in het ziekenhuis of verzorgingstehuis. Gaan we daar Al die onzin lockdown maatregelen voor nemen? Wat had er mis geweest met een ivermectine voorraadje en wat extra ic bedden met wat verplegers snel extra opgeleid voor alleen covid. Het is gewoon onzin. Het heeft geen Reet met een virus te maken. Waar Mee Dan wel? Dan kom je vanzelf uit bij wat de wappies roepen.

 5. Allochtonen zijn gewoon slimmer, meeste Autochtonen zijn gewoon domme brave schapen, daarom laten autochtonen zich vrijwillig misbruiken voor medische experimenten.
  Rutte, Kaag en Klaus Schwab lachen zich kapot!

 6. Compleet off topic misschien, maar;
  WANNEER gaan ze nou eens die figuren uit vak K "demissionair-minister" noemen? Want dat is het toch? Laten we het dan ook zo noemen en druk zetten achter oftewel een formatie oftewel nieuwe verkiezingen.

  We hebben geen minister president en ministers meer….enkel demissionaire (en hier en daar een onverkozen) ministers die ook nog eens achter de verkiezingen aan hobbelen alsof ze er nooit geweest zijn….

 7. Het is jammer dat Wilders zich tegen het niet inenten keert,terwijl
  inmiddels zelfs de WHO toegeeft
  dat de huidige vaccins gefaald
  hebben.En dan hebben we het nog niet eens over de bijwerkingen op
  korte termijn en de onbekendheid
  daarmee op lange termijn.

 8. Het grootste probleem onder allochtonen is niet dat zij zich niet laten prikken maar een vitamine D tekort! En goedkope werkzame medicatie verbieden. Stop met groepen tegen elkaar uit te spelen. Onze gemeenschappelijke vijand is big farma met Higo Frikadel als vazal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *