15 reacties

 1. Fantastisch deze man een geweldenaar WILDERS JE HEBT MIJN STEM. eindelijk zien we je een keer lachen en dat lukt schijnbaar alleen bij JENSEN ga zo door man.

 2. Hahaha in ben niet de grootste fan van Wilders, maar hij of Baudet moet het toch echt gaan doen. Maar mijn god wat heeft deze man een geweldig gevoel voor humor. Wordt echt altijd neergezet als een vreselijke man in de media, nou zoals ik het hier zie is hij alles behalve dat. Heeft het beste voor met zijn mede nederlanders. Koesteren deze man.

 3. Het is vreselijk dat die moeders zulke stukken stront hebben uitgescheten
  helaas zit er een bult van haatzaaiers en golf van nederlanders racisten in nederland maken een leven van een ander kapot om er zelf beter van te worden maar
  kwade kan toch niet van goede winnen

 4. Wie precies zegt dat je geen vlees meer mag eten?
  Dat koeien niet optimaal zijn voor het klimaat is geen fabeltje ofzo hoor.
  Ga maar eens na hoeveel water en transport er al in zo een beest gaat om die te voeren en groot te krijgen.

  Wel grappig hoe ze hier weer een waan beeld weten te schetsen dat we bang moeten zijn dat er straks geen vlees mee op je bord meer komt te liggen.
  Leven gewoon in een land waar iedereen zo veel vlees kan en mag eten als hij wilt hoor, Daar naast misschien wel een van de landen in de hele wereld waar er zo word gelet op minder dieren consumptie.
  Dus ik weet niet wat Wilders nou loopt te ijlen hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *