"Geen Vaccin = Keine Schule" zegt Dr. Klaus Reinhardt in Duitsland

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/geen-vaccin-keine-schule-zegt-dr-klaus-reinhardt-in-duitslandde-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid-8d8dw

Dr. Klaus Reinhardt , de president van de Bundesärztekammer, (de Duitse Gezondheidsraad) sprak klare taal in een 172 pagina tellend communiqué Beschlussprotokoll waarin oa. stond “Het recht op onderwijs met kinderopvang en schoolbezoek kan alleen worden gezekerd met een tijdige covid-19 vaccinatie in de winter van 2021/2022”. Met deze nieuwe regel zullen ongevaccineerde kinderen en gezinnen dus uitgesloten worden van normale deelname aan de samenleving.

Sietske Bergsma

Programmamaker Flavio Pasquino werd gewezen op deze ontwikkelingen in ons buurland door jurist & journalist Sietske Bergsma die 5 jaar in Berlijn woonde en geldt als een Duitsland-kenner en tevens een corona-maatregelen-criticus is. Sietske vlogt dagelijk vanaf haar eigen Youtube-kanaal en is tevens actief als bestuurslid van Stichting Moederhart, een organisatie die opkomt voor de rechten van ouders en kinderen in deze verwarrende tijd waarbij de integriteit van het lichaam en de mensenrechten in het algemeen weinig prioriteit lijken te hebben. In een uitzending van ruim een half uur wordt uitgelegd hoe anders de Duitse volksaard is, hoe anders de maatregelen daar zijn dan in Nederland maar ook hoeveel historisch besef er is bij de Oost-Duitsers die weten wat leven in onvrijheid is en zich de laatste maanden stevig uiten op straat met massale demo’s oa. in Berlijn waar in 2020 ruim een miljoen mensen samen kwamen.

Jan Josef Liefers

Enige tijd geleden lanceerden een groep bekenden tv- en toneelacteurs in Duitsland de actie #allesdichtmachen op Youtube. 48 video’s van ca. 1 minuut werden simultaan live gezet en binnen een mum van tijd waren de satirische sketches miljoenen keren bekeken. Jan Josef Liefers had verreweg de meest bekeken video met ruim 1.6 miljoen views en mocht daarna ook veel tv optredens doen om de actie te motiveren. Uiteraard volgde keiharde kritiek en al snel trok de helft van de acteurs hun video terug van het Youtube platform, waar intussen ook weer nieuwe video’s bijkwamen.

Alexanderplatz 1989

Ruim 32 jaar geleden rechte Jan Josef Liefers ook al eens zijn rug. In het toenmalige DDR deed hij een historische toespraak voor tienduizenden Oost-Duitsers die kort daarna de val van de muur zag voltrekken.

Bundesärztekammer

De mededelingen van de Bundesärztekammer kwamen hard aan in Duitsland en leidde vrijwel meteen tot weerstand. Een grote groep artsen startte de actie #nichtmeinaerztetag en daarmee kwam er weer een reeks Youtube video’s online waarmee een tegengeluid werd gemobiliseerd vanuit de medische ethische hoek.

Corona Knast

De meest stuitende parallel met het oude Oost Duitsland was toch wel de “Corona Knast” waar duitsers worden opgesloten als ze de quarantaine maatregels niet volgen. In een video van ruim 2 minuten wordt uitgelegd dat het daar geen pretje zal zijn.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

28 reacties

 1. Hè?? "Eine grosse, mutige Rede, ein Zeitdokument. Danke Herr Kollege Reinhardt. Bitte teilen und in alle sprachen der welt uebersetzen!!! zegt DE Dr. med. Margareta Griesz-Brisson. Ik begreep juist dat Klaus Reinhard zijn nek uitstak in zijn speech voor de Ärztetages!! Ondanks dat, de Ärztetages vordert in winter ´21-´22 geen vaccin geen school, kita, sport enz.

 2. De NWO Agenda21-30 IS VOOR ALLE 194 LANDEN HET ZELFDE..ook de wetgeving. de hele corona wet was al helemaal klaar voor alle landen in het begin had ik een link van de weten in alle talen. standaard al helemaal uit gewerkt door het WEF. vandaar dat ze in het begin politiek zelf niet wisten wat er allemaal in stond. later was de link. met alle pdf bestanden verdwenen. net zoals in het begin hele site over alle bestellingen in 2017 van alle pcr test kits. word erg moe van al die BBB mafia regereingen. allemaal nwo maffia freemasonry.

 3. Sietske je bent een echte powervrouw petje af voor je, blijf ons allemaal update houden van dit allemaal wat ergebeurd.

 4. Ik snap dat veel mensen geen zin hebben in demonstraties.
  Wat is het nut om op een plein of grasveld met spandoeken te gaan lopen brullen als er toch niemand van de regering luistert? Om vervolgens mogelijk nog ff in elkaar geknuppeld te worden….
  Dan kan je beter je energie sparen en de mensen om je heen die pro vaccin zijn harder aanpakken en/of negeren.

  Dat is dan veel logischer. En vervolgens wel banden maken met mensen die ook anti vaccin zijn. Okee, daar zijn demonstraties dan wel nuttig voor, maar ik bedoel, ik snap dat vanwege het opgefokte geweldsaspect/gevaar veel mensen daar vanaf zien.
  Dus zou het mooi zijn als er meer platforms komen waar mensen elkaar kunnen ontmoeten die anti vaccin zijn.

  Verder lijken mij eerder een soort van guerilla-achtige acties effectiever (lol, en daar klopte mijn corrupte buurman aan om ff in de tuin mee te helpen – doe ik zo ff om gecamoufleerd te blijven tegen duisterder volk:P).
  Acties, zoals overal op muurtjes, tunneltjes, bushokjes, straatstenen etc goeie teksten met graffiti spuiten.
  Flyers over de misleiding en cijfers over corona in universiteiten, grote kantoren, supermarkten, etc.
  Als iemand hierin geïnteresseerd is, laat het dan weten.
  Trollen moet altijd voor opgepast worden natuurlijk, want die lezen ook altijd mee (zoals net via m'n buurman ook al duidelijk bleek…).

 5. verdeel en heers – in het Latijn divide et impera – is afkomstig uit de Griekse Oudheid. De uitspraak wordt toegeschreven aan Philippus II van Macedonië (382-336 v.Chr.), bekend als de vader van Alexander de Grote. Hij gebruikte verdeel en heers als politieke strategie om de macht te behouden. Hij deed dit door Griekse stadstaten, ofwel poleis, tegen elkaar uit te spelen. Dit op een tactische manier. Bepaalde gebieden, regio’s of concurrenten krijgen bij verdeel en heers meer rechten dan andere gebieden of personen. Hierdoor ontstond er geen vriendschap of bondgenootschap tussen die partijen en kon de derde groep, de heersende partij, rustig achteroverleunen.

 6. De Nederlanders van NU zijn niet meer de Nederlanders van TOEN. Het zijn volgzame schapen geworden. De solidariteit is ver te zoeken want het gaat vooral over hun eigen leven, over ikke, ikke, ikke als zij zelf maar geen "slachtoffer" worden. Wacht maar tot deze volgzame groep in hun beurs geraakt wordt dan reageren ze wel anders.

 7. F*ck YouTube… We moeten gedecentraliseerd samen komen als burgers om deze kwade krachten te kunnen weerstaan. Als het gaat om Financiële middelen staan we zwak. Maar in aantallen staan we sterk!

 8. Ze zijn werkelijk gek geworden wat een smerige tuig ik ga naar de website om zonder gepiep te kijken en te luisteren

 9. Crimineel, misdadig en absurd! Ik ben klaar om te revolteren. Ik heb geen kinderen. Wat ben ik blij. Maar ik wil vechten voor jullie kinderen.

 10. Flavio, Sietske (en Luka, Frans, Isa, en iedereen die ik vergeet), is het geen idee dat jullie zich allemaal samen gaan pakken en gezamenlijk een grote studioruimte regelen, en samen de servers delen die jullie content host. Jullie zijn allemaal individueel bezig en voor bijdragen en donaties aan het vragen, maar dat gaat voor ons (de volgers) nogal een erg duur grapje worden. Gaat al snel €50 per maand kosten wil je iedereen een beetje volgen en supporten. Het zou voor jullie aanzienlijk voordeliger zijn om samen een server te vinden, idem voor studio ruimte/apparatuur, wat het voor ons ook weer voordeliger maakt om jullie te blijven volgen en ondersteunen.

 11. Die antivaxers gevangenissen in Duitsland zijn geweldig, wij zouden die ook moeten bouwen voor elke wappie zo celletje.

 12. Zo vaag zei Tamara van Ark het vorig jaar ook over de mondkapjesplicht: 'we weten nu dat ze niet werken, maar vanuit gedragsbeïnvloeding oogpunt wordt toch onderzocht of mondkapjes mogelijk ingezet kunnen worden om de regels blablablablabla'. Zoals deze meneer dat uitlegt. Je voelt 'm al aankomen. Het is een stoomwals die ze uitrollen. Paniek moet voorkomen worden, dus houden ze het vaag. Als er teveel verzet is laten ze het even rusten. En dan op een bepaald moment snel even erdoor drukken.

 13. Neem de vaccins of verlies uw baan: de medische politiestaat van Bill Gates maakt zijn bedoelingen duidelijk

  The New England Journal of Medicine kruipt achter het snode plan van Bill Gates om eigenaar te worden van elk menselijk wezen en hen voor onbepaalde tijd te laten vaccineren. Het totalitaire plan, gepubliceerd in het prestigieuze medische tijdschrift, onthult strategieën om de naleving van het Covid-19-vaccin op individuen en gezinnen af ​​te dwingen door middel van manipulatie, dwang, gederfd inkomen en sociale uitsluiting.

  Klinische studies zijn al uitgevoerd om te bepalen wat de beste manier is om de bevolking te dwingen zich te houden aan aanstaande experimentele RNA-modificerende injecties. Dit document waarschuwt dat 'niet-naleving een boete zou moeten opleveren', waaronder isolatie en gederfde inkomsten. Het document roept op om sancties 'relatief substantieel' te maken, waaronder 'schorsing van het dienstverband of bevelen om thuis te blijven'. De auteurs van de NEJM-paper zijn afkomstig van Yale, Stanford University en Indiana University – instellingen die worden gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation, de verplichte vaccin-fanaten die geïnteresseerd zijn in populatiecontrole en eugenetica.

  Bill Gates publiceert zijn spelplan om mensen te verzwakken tot naleving

  Event 201, georganiseerd door Bill Gates in 2019, legde de basis om 7 miljard mensen op de planeet te vaccineren met behulp van pandemische berichten. De aankomende vaccintechnologie is een nieuw RNA- en celmodificerend platform dat ribosomen van menselijke cellen herprogrammeert om eigenschappen van virale spike-eiwitten te produceren, waardoor experimentele immuunresponsen worden versterkt. Verplichte vaccinatie is niet alleen openlijke controle over het lichaam en de geest van mensen (menselijke slavernij), maar de wetenschap zelf is een vorm van fysiologische slavernij, waarbij het menselijke immuunsysteem opnieuw wordt geprogrammeerd om afhankelijk te zijn van het voortdurende gebruik van RNA-therapie-injecties en hun experimentele aanpassingen van menselijke cellen .

  Bill Gates en zijn eugenetische vrienden willen menselijke naleving, en dat begint met het verzwakken van de bevolking met bedreigingen voor hun levensonderhoud, zoals blijkt uit de totalitaire reacties op de volksgezondheid in 2020. Gezonde mensen worden bedreigd met huisarrest, isolatie van hun familie en vrienden , zuurstofreductie door middel van verplichte maskerdreigingen, naast andere beledigende negatieve versterkingen die naleving van een medische politiestaat afdwingen en een gedwongen vaccinatie nieuwe wereldorde. Mensen zijn gedwongen te geloven dat ze hun vrijheid terugkrijgen zodra er een vaccin beschikbaar is, en het is dit soort dwang dat de antithese is van waar vrijheid werkelijk om draait. (Gerelateerd: Klinische onderzoeken tonen aan dat meer mensen symptomen kunnen krijgen en in het ziekenhuis worden opgenomen door Moderna's mRNA covid-19-vaccin dan door een theoretische infectie.)

  Werkgevers zullen worden bedreigd met sluiting en rechtszaak totdat ze werknemers dwingen zich te laten vaccineren

  Omdat mensen in 2020 over het algemeen andere nutteloze medische edicten hebben nageleefd, erkennen de centrale vaccinplanners dat vrijwillige maatregelen in eerste instantie zullen werken. De krant herinnert eraan dat er aan 'zes inhoudelijke criteria' moet zijn voldaan voordat de staat mensen kan dwingen om door middel van straf te vaccineren. In eerste instantie zullen mensen hun hoede laten vallen, omdat het plan in eerste instantie is om 'vrijwillige opname aan te moedigen … met behulp van middelen zoals openbare voorlichtingscampagnes en gratis vaccinatie.'

  Degenen die in eerste instantie niet voldoen, zullen de schuld krijgen van toekomstige uitbraken van aandoeningen van de luchtwegen en toekomstige kunstmatige uitbraken veroorzaakt door overgevoelige, vals-positieve PCR-tests die doorgaan met het detecteren van niet-besmettelijk viraal afval dat alleen pandemische berichten bestendigt. Zodra deze andersdenkenden sociaal worden uitgesloten, zullen ze voldoen. Anderen zullen uiteindelijk overtuigd zijn om zich te onderwerpen, omdat het ‘voor het welzijn van iedereen’ is. Ze willen niet het label 'anti-wetenschap' krijgen en de outcast onder hun leeftijdsgenoten zijn.

  Als deze plannen niet werken, lopen werkgevers het risico de volksgezondheid in gevaar te brengen als ze hun werknemers, verkopers en / of klanten niet dwingen zich aan het vaccinprotocol te houden. Werkgevers, die bang zijn te worden gesloten of aangeklaagd wegens het niet toepassen van de CDC-regels, zullen mensen uiteindelijk tot huisarrest of ontslag dwingen. Deze beledigende dwang wordt al uitgeoefend met protocollen voor sociale distantiëring en maskerende mandaten, die bedoeld waren om de menselijke naleving te meten voordat het vaccin beschikbaar werd gesteld. Deze financiële druk en druk op het levensonderhoud zullen uiteindelijk de naleving van vaccins op grote schaal afdwingen, tenzij de mensen in opstand komen en een einde eisen aan de medische tirannie.

  Bron: The New England Journal of Medicine. Ensuring Uptake on Vaccins against Sars Cov-2.

 14. Het is een inbreuk op onze vrijheden. Maar je moet je wel goed realiseren dat het komt door die antivaxers als zij niet (totaal onterecht)zo moeilijk zouden doen, dan waren dit soort maatregelen ook helemaal niet nodig en zouden mijn rechten dus ook niet worden ingeperkt. Jullie antivaxers zijn het probleem.

 15. Wat zijn oa. de gevolgen van de COVID-19 maatregelen voor kinderen in 'arme' landen? Vaccinatieprogramma's worden uitgestel, er worden nu 228 miljoen kinderen blootgesteld aan dodelijke maar te voorkomen ziekten, dat waren er voor de COVID-19 maatregelen al 20 miljoen. https://www.mo.be/nieuws/50-landen-stellen-levensreddende-vaccinatiecampagnes-voor-kinderen-uit-door-de-pandemie

  Voor COVID-19 leefden er 135 miljoen mensen een stap verwijderd van de hongerdood. Nu zijn dat er 270 miljoen mensen die een stap verwijderd van de hongerdood. https://www.childrenasking.org/help-children-in-distressing-and-hunger-situation-in-africa/

  En zo kan ik nog wel even verdergaan, de consequenties die de COVID-19 maatregelen opleveren zijn vele malen erger dan!

 16. Prof. Dolores Cahill zegt. “Het vaccin grijpt in op vruchtbaarheid”. Zie haar eigen website, ze wordt hevig gecensureerd.
  Dr. Angelina Farella, onafhankelijk kinderarts in Texas, zolang ze nog te beluisteren is op YT..? Houdt een stevig betoog.
  Op het twitter acc van steefleef vind je een fragment van Rudolf Henke (CDU..) waarin die een vaccinatie plicht voor kinderen nastreeft. En de kinderen die dankzij hun ouders niet gevaccineerd zijn, moeten door de politie opgehaald worden, naar een arts gebracht worden en alsnog het vaccin krijgen. ??????? Ondanks het feit dat er nog nooit mensen onder de 18 in enige testfase van medicatie hebben deelgenomen ? Gaan we nu kinderen gebruiken en weten we ook al dat de werkelijke veiligheid van het vaccin pas gedeeld gaat worden nadat pfizer een goedkeuring krijgt om het op de markt te zetten…?
  WHAT THE F*** ?????

 17. BTW ik zie nog steeds veel te veel angst. Zelfs onder de zogenaamde wakkere mensen Stel jezelf maar eens de vraag, of je jezelf ook zo op straat aan je lichaam laat betasten. Want dit is precies hetzelfde. Plus ze dreigen je een beetje met als je dit niet toelaat dan pakken we je familie. Mij klinkt het meer als maffiapraktijken. Want als het een paar jongens vd straat waren geweest, had iedereen aangifte gedaan. Maar als de overheid met hun ……. aan jou of je kind zitten, dan schijt iedereen hem ineens 7 kleuren. Dus trek jij maar vast al je kleren uit? Of heb je zelf nog grenzen? En misschien denk je nu, ja makkelijk praten. Maar zo makkelijk is het ook! Jullie maken die gasten groter in jullie hoofd en voeden hun alleen maar meer energie zo. Stop er toch eens mee. Op het moment dat wij stoppen met hun aandacht te geven, dan hebben zij 0,0 macht over ons.

 18. Dat kan wel zo zijn, maar waar maken ze zich nou eigenlijk druk over wat maakt het nou uit als ze een kind testen of vaccineren 🥴 is toch alleen maar goed 👍

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *