Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?

Bekijk de hele uitzending hier: https://www.blckbx.tv/videos/damtotdam

Geen Dam tot Dam loop…in het belang van de Volksgezondheid?

Dit weekend zou normaliter de jaarlijkse Dam tot Dam loop plaatsvinden. Een evenement waar tienduizenden mensen naar toe leven en grote sportieve maar ook gezondheidsdoelen bereiken. Helaas voor de organisatie en de deelnemers gaat daar voor het tweede jaar op rij een streep door en dat is een doorn in het oog van Erwin Taams die als statement een éénmans-protest uitvoert door de Dam tot Dam loop zondag 19 september in tegenovergestelde wijze de route te lopen.

Ontdekking

Programamaker Flavio Pasquino ontdekte Erwin Taams een week geleden per toeval op Youtube. “Ik volg de alternatieve kanalen en alle kritische vloggers al 1,5 jaar maar Erwin kende ik niet. Het was verbazingwekkend dat hij al 10 maanden bezig blijkt te zijn met video’s en ik hem nog nooit ben tegengekomen. Erwin maakt hoog kwalitatieve reportages en dan verwacht je wel dat iemand je dat een keer doorstuurt maar kennelijk is hij onder de radar gebleven. We voeren intussen ook verkennende gesprekken om hem toe te voegen aan het blckbx team als presentator maar het is allemaal nog erg prematuur. Hoe dat afloopt zal snel genoeg blijken maar wij zien zijn talent”, aldus Pasquino.

Erwin Taams

In de meest recente video op zijn Youtube kanaal maakte Erwin Taams een verslag over zijn motieven en poneert hij tevens 3 interessante stellingen waarover hij het debat wil voeren. Het was deze video die programmamaker Flavio Pasquino triggerde om met Erwin aan tafel te gaan en hem te interviewen. 

3 stellingen

Dit zijn de 3 stellingen die in de uitzending worden behandeld.

1) de tunnelvisie op besmettingen moet stoppen

2) een vrij land met contactbeperkende maatregelen is geen vrij land

3) zolang zorgcapaciteit de basis is onder de maatregelen, kunnen deze nooit volledig worden opgeheven.

Zondag vertrekt Erwin op 10:00 vanaf de Dam in Zaandam en zal hij rond 16:00/16:30 aankomen op de Dam in Amsterdam. De omgekeerde route dus van de originele Dam tot Damloop maar dat mag de pret niet drukken.

Een andere video van Erwin die je zeker moet bekijken is DEZE. In dit tenenkrommende gesprek fileert Erwin een microbioloog (Hidde Boersma) die in de Telegraaf wanstaltige uitspraken had gedaan over “antivaxxers” die hij met horten en stoten probeerde te verdedigingen.

Wil je op de hoogte blijven van BLCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram   – https://t.me/blckbxtv

Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren aan BLCKBX kan via https://blckbx.tv/doneren

video suggesties voor jou:

16 reacties

 1. Of men nu minister, president, koning, maffiabaas, dokter, lasser of dopper is… Iedereen heeft wettelijk gezien evenveel ‘macht’. Het enige verschil tussen al die titels is, dat de ene vanwege zijn/haar ‘job’ meer verantwoordelijkheden heeft dan de andere.
  Het hebben van meer verantwoordelijkheden wil echter niet zeggen dat men meer ‘macht’ heeft over andere mensen, maar dat men meer ‘verantwoordelijkheden’ draagt op een bepaald gebied.

  Vragen staat vrij natuurlijk, en net zoals iedereen kan iemand met veel ‘verantwoordelijkheid’ vragen  aan de anderen om ‘respect’ te hebben voor hem/haar… (vragen!).
  Degenen waaraan dit gevraagd word, is echter volledig vrij om dit respect te tonen of niet!
  Men mag geen respect van anderen ‘eisen’, en zeker niet onder ‘dwang’, want dàt noemt ‘machtsmisbruik!

  Het hangt af van de denkkracht(intelligentie) van elk individu, hoe dit individu reageert.
  Hoe zwakker de denkkracht, hoe meer knievallen, bewondering, verafgoding, aanbidding, onderkruiperij, verraad enz. ten voordele van de machtsmisbruiker.

  Dit soort onintelligente reacties ‘kweekt’ echter een groeiend machtsgevoel bij degenen die ‘respect’ eisen (onder dwang).
  Meer dwang en meer slaafsheid zijn het gevolg!
  Meer armoede en miserie voor de ene, en meer rijkdom en plezier voor de andere zijn het gevolg!

  Intelligente individuen reageren ‘intelligent’!
  Zij gaan niet zonder reden zomaar in op de vraag voor ‘respect’, maar zeggen “RESPECT MOET JE VERDIENEN”!
  En… ze geven enkel respect aan degenen die het verdienen.
  Intelligente mensen zeggen “machtsmisbruikers verdienen géén respect, maar ‘straf’!”.

  Een machtsmisbruiker die er ‘alleen’ voor staat kan zijn/haar ‘hoogmoedswaanzin en onschendbaarheid’ niet, of nauwelijks waarmaken en is hiervoor genoodzaakt om een ‘gelijkgezinde’ vriendenkring op te bouwen, want ‘samen’ staan ze sterk.
  Omdat machtsmisbruikers uit egoïstische overweging zo veel mogelijk de ‘beste’ posities willen innemen om macht te kunnen misbruiken, is het logisch dat de ‘vriendenkringen’ van machtsmisbruikers meestal bestaan uit directeurs, ambtenaren, politici, werkgevers, maffiosi, politiebonzen, advocaten, rechters, procureurs enz.

  Gezien de aard van dit soort ‘vriendenkringen’ kan een machtsmisbruiker dus ‘ongestraft’ zijn/haar ding blijven doen en blijven zijn/haar slachtoffers zo goed als in de kou staan na het indienen van een klacht wegens machtsmisbruik.

  De enige manier om machtsmisbruikers te ‘straffen’ is in feite het openbaar maken van de feiten van machtsmisbruik die ze gepleegd hebben, zodat iedereen ter wereld te weten komt welk een laaghartige hypocrieten die meneer of madam met dat mooie kostuum in feite zijn.
  De enige manier om machtsmisbruik ‘effectief’ aan te klagen is met ‘bewijzen’, liefst zwart op wit en gehandtekend door de machtsmisbruiker(s) zelf!
  Maar ‘bewijzen’ voor machtsmisbruik zijn heel moeilijk te vinden..

 2. Hoezo zijn de maatregelen afgeschaft 🤷🏽‍♀️🤷🏻‍♂️, welkom in 👁”1984”. Gebruik je IQ ✌🏽en niét je QR ✅
  Nodig plassen? QR-code verplicht
  Op verzoek van de Tweede Kamer worden terrassen uitgezonderd van de QR-code-plicht. Maar wie kort een kroeg in gaat voor een toiletbezoek moet alsnog een coronabewijs laten zien.

 3. Sympathieke gast maar als je nu nog denkt dat de overheid het beste met ons voor heeft. 1,5 jaar terug in de tijd en zonde van mijn tijd dus direct afgehaakt.

 4. Goede bedoelingen van Rutte en de Jonge en de overheid ? 😳sorry ik heb hem uitgezet deze man is niet bewust genoeg over wat er allemaal speelt helaas. Zonde van mijn tijd verder te kijken

 5. QR-code gaat burgerservicenummer vervangen op paspoort en id-kaart
  Nieuws 30 september 2019

  Met ingang van augustus 2021 wordt het BSN van paspoorten en identiteitskaarten verwijderd en verplaatst naar een QR-code op de achterzijde van identiteitskaarten en de houderpagina van paspoorten. Dat schrijft staatssecretaris Knops (ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) in een brief aan de Tweede Kamer.

 6. Gezondheid, in de eerste plaats je niet meer vol laten pompen met injecties. Deze maken van mensen robotica. Robot betekent slaaf. Wordt wakker. In de injectie zit oa grafeen dat je in verbinding stelt met 5G en de satellieten. Volg je intuïtie, je hart, dat is wijsheid. Over de huidige coronapandemie is al veel geschreven. Ik zal me beperken tot een aantal achtergronden waardoor u hopelijk de vele leugens met betrekking tot het coronavirus beter kunt plaatsen. Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie tot het coronavirus en de mijns inziens mogelijk gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende.
  Zoals ik het beleef, is er een intense oorlog aan de gang tegen de ziel van de mens. Een grootschalige poging om ons voorgoed gevangen te houden in de goed geoliede matrix van artificiële scheppers, ook wel archontische machten en krachten genoemd, onder andere in de gnostische Nag-Hammadigeschriften. Er is een soort eindslag aan de gang om ons onze vrijheid, het kostbaarste geschenk dat we hebben mogen ontvangen, volledig af te nemen en ons door bewaking en totale controle tot slaaf te maken. En als de klap op de vuurpijl, ons onze menselijkheid af te nemen en ons te ontzielen door transhumanisering.

 7. De – Dam tot Dam Loop – wordt niet toegestaan omdat de overheid bang is dat dit evenement gebruikt zou kunnen worden voor demonstratie-doeleinden.
  Zo simpel ligt het gewoon.
  Een – Dom tot Dom Loop – zou gewoon zijn toegestaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *