GAAN ROBOTS ONS VERVANGEN? – DE JENSEN SHOW #54

De Verenigde Naties zetten ‘s werelds slimste robot Sophia in de spotlight. Geenstijl basht Jensen, maar is de connectie met haar lezer volledig kwijt. En het is Kijkersvraag Vrijdag: over Pim Fortuyn, volwassen mannen die links stemmen, optimisme onder de Jensen fans en een fantastische Sinterklaasactie van een ondernemer.

GA NAAR JENSEN.NL EN SUPPORT HET ECHTE GELUID!

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

28 reacties

 1. Pim de man die wist wat er echt aan de hand was. Zelfde als Baudet nu. Ik hoop niet eenzelfde lot. Maar dan is duidelijk dat politiek er achter zit. Bananenrepubliek dus.

 2. Volkert van der G. mag niet praten omdat dan bekend wordt dat politiek den Haag erachter zaten. Die hebben dit in opdracht gegeven. Of zeker de richting gegeven hiertoe. Vies den Haag. VVD en die criminelen daar.

 3. GeenStijl is ook de weg kwijt, ze beginnen steeds meer linkse onzin uit te kramen. BTW Fuck you, Ronaldo (een van de "columnisten" bij GS die dat artikel over Jensen heeft geschreven). Ik heb het voor je opgenomen in de comments, Robske. En met mij vele anderen, ze hebben ons allemaal gebanned daar.

 4. Ik geloof dat Volkert van der Graaf de opdracht van hogerhand had Pim Fortuyn te vermoorden. Er is geen andere verklaring voor zo'n spreekverbod.

 5. “De menselijke geest heeft zoveel lagen”, zo complex. Goede opmerking Jensen. Je zou er religieus van worden! Trouwens ga zo door Robert!

 6. Tip kijk het nieuws en zoek de clips ongeknipt op die ze misbruiken in het nieuws om je te manipuleren!

 7. Sofia denkt niet voor zichzelf ze heeft voorgeprogrameerde antwoorden en de antwoorden worden via microfoon gesproken naar de computer van deze robot. Dat is wat ik heb gezien maar kan het helaas niet meer terug vinden wat opvalt!

 8. Als je het goed bekijkt heeft vvd een coup gepleegd door niet samen te willen werken met pvv voorheen en nu fvd! Die door het volk zijn gekozen!

 9. Gaan robots de mens vervangen? Kijk eens naar “Better than us’’, een Russische serie op Netflix. Het is (nog) fictie maar denk er eens over na als deze techniek in verkeerde handen komt… wat ongetwijfeld zal gebeuren

 10. kijk hier voor de foto VanAgt samen met Volkert van der Graaf https://www.google.nl/search?biw=1366&bih=625&tbm=isch&sxsrf=ACYBGNRjaT5TQ13KseRFj8Y-T2Dc-Xd_KA%3A1574731571128&sa=1&ei=M3_cXZy2B8GUkwXuqamgAg&q=foto+g+van+de+graaf+met+van+agt&oq=foto+g+van+de+graaf+met+van+agt&gs_l=img.12…13246.19455..27502…1.0..0.40.266.8……0….1..gws-wiz-img…….35i39.qqnySncCBy0&ved=0ahUKEwjcm6ef3IbmAhVByqQKHe5UCiQQ4dUDCAc#imgrc=aUlCU0ei0Pi9QM:

 11. waarom volkert niet met de media mag praten is omdat hij betaald is ! had blauwdrukken van het media park in bezit en was aangestuurd.. lange frans had er een liedje over gemaakt #kamervragen .. DAT liedje mocht niet op de radio worden uitgezonden.. nou dan ben je er al een beetje heey,..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *