Forum voor Democratie FANJOURNAAL – NPO-DEUGER Tim Hofman | WEG met de Spoedwet | Fotoshoot BAUDET

Word lid van de TPO-nieuwsbrief

GRATIS TPO+-abonnee worden? https://tpo.nl/register/proefabonnement/

http://www.tpo.nl/

Bent u ook heel groot fan van Forum voor Democratie, en in het bijzonder Thierry Baudet? Dan is dit echt een video voor u. In tegenstelling tot de zure mainstream media, waar Baudet áltijd oneerlijk wordt behandeld, zetten wij Baudet juist in het zonnetje. Wel zo eerlijk!

—–
Als u slaapt zijn wij wakker

19 reacties

 1. wat zeg jij ruben de puben????!!
  slimme jongen uit het noorden van het zuiden van het land..
  licht brand wel maar er is niemand thuis…

 2. Kan het nog slechter? TPO is echt helemaal idolaat van FvD. Ze halen echt alles uit de kast om maar te framen en te haten. Wie is deze dropveter?

 3. Ik kan dit niet aanzien. Hoe harder je probeert om grappig te zijn des te harder zitten de mensen thuis te cringen. Ik heb in ieder geval hard zitten cringen.

 4. Ik snap niet zo goed waarom deze video zo slecht scoort. Juist mooi dat deze jongen zijn waardering uitspreekt tegenover Thierry Baudet. Hij doet alleen een beetje raar, maar dat zal de onwennigheid zijn denk ik. Als het als een bash bedoeld is, is het wel een hele slechte 😄

 5. Baudet laat een paar foto's van hem nemen in een lege Tweede Kamer. Jongens wat een wereldnieuws. Bel direct CNN en FOX, de Story en Privé! Onbeschrijfelijk…hoe kan hij dat doen zeg….shame. Niemand mag zomaar foto's nemen. Vooral de FvD niet want dan zijn het natuurlijk zelfingenomen narcisten. En voordat ik het vergeet… het maakt vanzelfsprekend ook niet uit dat de aanstaande vrouw van Baudet professioneel fotograaf is voor de kost….want het is de FvD.

 6. Willem❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 7. Maakt de keuze neem ik deel aan een debat over een wet die er toch doorkomt of zal ik dit moment aangrijpen om kiezers naar FvD te trekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *