FELLE DISCUSSIE tussen Caroline van der Plas en CDA-icoon over PIETER OMTZIGT | The Friday Move

Dit is een fragment uit BNR The Friday Move met presentator Wilfred Genee, Tweede Kamerlid en co-host Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging, CDA-icoon Pieter Gerrit Kroeger en politiek verslaggever Sophie van Leeuwen. Meer horen? Check dan bnr.nl/thefridaymove

Thumbnail: ANP

Heb je meer BNR in je leven nodig? Check dan ook onze podcasts en artikelen: https://www.bnr.nl/

Volg ons ook op andere social media:
Twitter: https://twitter.com/BNR
Facebook: https://www.facebook.com/bnr.nieuwsradio
Instagram: https://www.instagram.com/bnrnieuwsradio/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/bnr-nieuwsradio

Download de BNR-app: https://www.bnr.nl/app

18 reacties

 1. Wat een vervelend baasje! 18 jaar mijn vriend? Hmmm ik geloof het niet zo, enfin. Misschien is Caroline een gezelliger persoon als vriendin. Maar ja. Als collega sowieso het hart op de goede plek. En goudeerlijk.
  Caroline…keep on going the good work.

 2. Ik ben 31 en heb in mijn hele leven nog maar 1 keer gestemd. Op Lijst Pieter ga ik wel stemmen, de enige in de politiek die mij aan het stemmen krijgt!

 3. Wat een ongelofelijke flapdrol is die zogenaamde kenner

  Hij moet zich kapot schamen en stoppen met het bagitaliseren van de situatie
  Omtzicht is niet voor niets overspannen

 4. Mevrouw Kaag, alsjeblieft zeg. Is dat die mevrouw waarvan Hackers haar stemmen verdriedubbeld hebben? Echt niemand, behalve een handjevol verwarde mensen, zit in Nederland op de mening van mevrouw Kaag te wachten. Hetzelfde met M Rutte en hetzelfde met W Hoekstra. Het zijn hele nare vieze mensen die niet geschikt zijn voor hun werk als volksvertegenwoordiger. Ze leiden het land niet en niemand zal zich ooit vertegenwoordigd voelen door dit soort schijnheilige, duistere en elitaire figureren.

 5. Dat iets gebruikelijk is maakt iets nog niet normaal. Die man doet voorkomen of het gebruikelijk is en daarmee normaal is. Het is ook gebruikelijk dat grote bedrijven belasting ontwijken, dat maakt het nog niet normaal.

 6. Pieter Omtzicht lijkt door zijn eigen partij kapot gemaakt te zijn en zit nu met gezondheidsproblemen thuis. Je wordt niet overspannen van hard werken, daar is veel meer voor nodig!

 7. Kroeger probeert recht te lullen wat krom is zodat hij als 'CDA – watcher' nog even in actualiteiten mag optreden in plaats van een carrièreswitchte maken naar historicus

 8. Ik Zou tegen het CDA willen zeggen:” breng eerst je eigen huis op orde, voordat je maar denkt aan regerings deelname. Te beginnen met deze CDA “prominent”. Hij geeft wel een goed beeld hoe ziek de partij is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *