EXCLUSIEF: Jeroen Pols zat 3 jaar vast en praat over zijn drugsverleden!

Ruim 20 jaar geleden maakte hij deel uit van een drugsbende, de toenmalige officier van Justitie Fred Teeven maakte jacht op de bende en kreeg Jeroen Pols achter slot en grendel. 3 jaar moest hij uiteindelijk zitten, in de gevangenis deed hij een studie rechten en na vrijlating gooide hij het roer volledig om. Hij koos het rechte pad en werd jurist en koos er bewust voor om de titel “advocaat” niet aan te vragen bij de Orde van Advocaten. Hij kreeg een baan bij Cees Engel (de vader van Willem Engel) en voerde jaren lang procedures tegen de staat rondom een camping waar veel ophef over was. Willem Engel leidde een dansschool en had andere interesses maar tijden de corona-crisis kwamen hun paden samen en sindsdien vormen ze het koningskoppel in Viruswaarheid. Meerdere zaken spanden ze aan tegen de staat en twee zaken wonnen ze. De PCR zaak bij terugkomst in Nederland na een vakantie van zijn vrouw en kind EN de avondklok zaak die nog geen 4 uur later tot een Turbo zitting leidde en weer van tafel ging door een schorsing.

En opeens was daar dat artikel in de Telegraaf van misdaadverslaggever John van den Heuvel over het criminele verleden van Jeroen Pols.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1883485349/fred-teeven-jurist-viruswaarheid-jeroen-pols-is-veroordeelde-drugsbaas

20 jaar geleden heeft Jeroen Pols 3 jaar moeten zitten nadat hij was veroordeeld voor drugshandel. Niemand minder dan Fred Teeven was de officier van justitie en de twee kennen elkaar dus goed. Maar in het artikel in de Telegraaf doet Teeven het voorkomen alsof hij verrast was Pols in de rechtszaal te zien. Programmamaker Flavio Pasquino spreekt Jeroen Pols over zijn criminele verleden, over zijn periode in de lik en zijn studie rechten tijdens zijn detentie maar ook over de beweringen van Teeven t.a.v. excessief geweld en het runnen van een criminele organisatie, die geweld niet schuwde.

Pols is openhartig en vertelt veel over die tijd maar vooral over hoe het hem heeft gevormd tot de man die hij nu is, een vader, een jurist en een man die strijd voor de vrijheid van zichzelf, zijn kinderen en eigenlijk iedere Nederlander.

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

23 reacties

 1. Je straf ondergaan zonder

  je straf onder gaan je leven omgooien respect Terug in de maatschappij
  als dienaar van de wet .Maar niet geaccepteerd door de wets dienaars,die anders handelen dan dat zij van van het (klootjes volk) eisen
  Een sterk staaltje van : luister wat ik zeg ….maar kijk niet wat ik doe.En dat is waar men dat klootjes volk verraadt.
  DAT IS WAT ZO OVERDUIDELIJK ZICHTBAAR WORDT HEDEN TEN DAGEN.🤮

 2. Als je tegen banken , regering en grote bedrijven moet vechten . Begrijp dat Hun doel is Om jou kapot te maken met gevolg zelfmoord een veel voorkomende gevolg voor de gene die letterlijk kapot zijn . De echte criminelen zitten aan de top

 3. Gelukkig dat Teeven zijn geheugen weer teru g heeft gekregen .ik maakte mij al zorgen voor de mensen in de bus met zo'n schizofreen. Nu met john van den Heuvel achter collega Demmink aan Fred, of komt er dan te veel stront naar boven?????????

 4. Dit was niet slim van Teeven……mensen waren hem bijna vergeten…..nu weer even verdiepen in de doofpot van Teeven! Bedankt Jeroen voor je openheid, transparantie, dat missen we enorm bij de huidige politici en staatsTV….ga vooral door met je strijd.

 5. Wat ik wel beneden pijl vind dat hij zijn straf heeft uitgezeten, ze leven verbeterd. Dan had Teeven succes gehad met de verbeterde staat van Jeroen, van kijk! Zo kan het ook, mensen weer mooi terugbrengen naar de maatschappij en hoe, met een rechtenstudie! Maar nee, hij haalt hem dusdanig door modder, waar geen modder meer was. Als dit soort mensen jou moeten gaan verdedigen? " Dan moet je echt bang zijn". Waarom doet hij dit? Waarom verlaagt Teeven zich hierin? Moet hun modder nog verdedigt blijven? Omdat ze het niet kúnnen weg wassen?

 6. Van drugsbaas (die ongetwijfeld af en toe snoepte van zijn eigen voorraad) naar fantast die oneindig tegen de staat procedeert o.b.v. waanbeelden. Het verklaart een hoop over Jeroentje!

 7. Ik zou inderdaad ook de lasten van daden dragen.
  Maar als ze mijn vrouw gaan bedreigen zou ik er voor zorgen dat je toch een maandje lang alleen maar vloeibaar voedsel binnen kon krijgen.

 8. Jeroen Pols heeft die corrupte rechter goed aangepakt. En ik heb respect voor Pols dat hij openbaar met de billen bloot gaat.
  En Fred Teeven moet zijn klep houden, hypocriet figuur. Concurrentie van de Davos mafia uitschakelen, is zijn opdracht van de schattige schortjes club, zeker.
  Jeetje, wat een goed geheugen heeft Teeven opeens. Zeg Fred, nou je toch blijkbaar je lange termijn geheugen als bij donderslag bij heldere hemel weer terug hebt, waar zijn de bonnetjes?
  Vereniging van Delinquenten.

 9. Hr.Pols ik haat drugs,maar ik vind je geweldig en dapper,ze halen koeien uit de sloot om je zwart te maken,ik heb die ervaring in mijn leven mee gemaakt,het zijn achterbakse vieze rikken

 10. Gewezen stropers zijn nog steeds de beste boswachters…het zijn mensen zoals Jeroen Pols die ons op corruptie en vuiligheid wijzen dewelke onze democratische rechten, waarden en vrijheden aantasten…zij die dat nog steeds niet willen of kunnen begrijpen, hebben iets bij hun opvoeding in ethische waarden gemist…hoog tijd om dan eens voor de spiegel te gaan staan en jezelf diep te schamen…

 11. SUPERRESPECT Jeroen! Wat n vals spel om oude zooi uit je persoonlijk leven zo te gebruiken. Maar t omgekeerde van wat deze misdadigers willen, gebeurt. Je hebt een pad heel moedig bewandeld. Bedankt Jeroen, Willem en alle andere strijders.

 12. wat maakt zijn verleden uit? het gaat om de coronazaak en wat hij nu is.respect voor je inzet !!!☺ en media waren jullie met rutte ook maar zo want rutte liegt zo'n 9 a 10 jaar en hoort vast te zitten voor zijn walgelijke daden en doet het nu nog dus hup hup pak rutte aan want rutte is niets veranderd.

 13. Hahaha die d66 reclame hoe vrij zijn we als een buitenlander niet het gevoel heeft dat ze er bij hoort?🤣🤣
  Hey ik ben 100% fries/nederlands en ik voel ook dat ik er niet bij hoor😭🤣

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *