Erik de Vlieger over vallen en opstaan, vastgoed en zijn kantelpunt

In de zestiende podcast ontvangt Yves in zijn studio een ondernemer pur sang. Hij weet alles over vallen en opstaan. Hij is een doorzetter, schrijver, ondernemer, lefgozer, analist, twittersoldaat en vastgoedhandelaar. Tegenwoordig beproeft hij zijn geluk aan de Portugese Algarve, maar wat maakt Erik de Vlieger nou echt gelukkig? Hij vertelt het zelf aan de hand van een reeks sappige anekdotes.

ABONNEER je nu GRATIS op LXRY: https://bit.ly/2MXlajB

Meer LXRY? Volg ons ook op social:
Facebook: https://www.facebook.com/lxrynl
Instagram: https://www.instagram.com/lxrynl
LXRY TV: Elke zondag om 11:00 op SBS6.

Check onze website: https://www.lxry.nl

LXRY Media Group (LMG) is organisator van de beurs Masters of LXRY, uitgever van LXRY Magazine & LXRY.NL en producent van het programma LXRY TV wekelijks op SBS6. Op dit kanaal zie je video’s van LXRY TV, uiteraard met reportages over Masters of LXRY, culinaire tips van onze deelnemende Michelin-chefs uit ons pop-up restaurant M34, interviews met onze Masters, beleggingsadvies van Geert Schaaij (Beursgenoten) en nog veel meer over luxury lifestyle. Meer zien? Ga dan naar onze website www.lxry.nl.

8 reacties

  1. 4:40 ken hem zeker!! Leerde hem al jaren geleden kennen in dat programma van de VPRO, waar je 24 uur opgesloten zat, gingen ze samen koken, beetje voetballen binnen, op de bank zitten en diverse zaken bespreken, daar leerde ik mensen als Daniël Arends, Özcan Akyol enzo ook kennen.

  2. Interessante man die de Vlieger ..Hoog IQ..Ja die intro was erg goed..Warme stem, kan goed presenteren.Maakt wel veel fouten ..

  3. Die laatste opmerking van Eric de vlieger..Van 25 jaar Geweldig..Gaan we uitkomen als je naar me luistert..Ik weet niet wat ik hoor zegt Eric..
    Vioolmuziek. Heel naïef..Klopt Eric..Yves zakte hier helemaal door het ijs…Die rekening weet Eric wel natuurlijk ..Ik herken dat ..

  4. Relaxte leuke presentator met warme stem en uitstraling. Hij vraagt alles wat we altijd al hadden willen weten en meer op een ongedwongen wijze. John de Mol even opletten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *