ELECTION DAY 2020 – GAST: ADAM CURRY – DE JENSEN SHOW #247

Bestel het “Holland for Trump”-shirt via https://de-jensen-show.myshopify.com/.

Abonneer je hier op het Jensen Youtube kanaal:
https://bit.ly/2EQq7nm

De Jensen Show op Spotify: https://spoti.fi/2Hh69pw

De Jensen Show op iTunes: https://apple.co/2Hvo772

12 reacties

 1. Een samenvatting van alle reacties: corona bestaat niet, democratie bestaat niet, de hele regering moet voor het gerecht gedaagd worden, het zijn allemaal pedofielen, het volk is in oorlog met de regering en het volk moet in opstand komen.

  De elite zit de hele dag in een kelder babybloed te drinken, aliens zijn reptielen die zich bemoeien met onze politieke aangelegenheden, klimaatverandering is door de Chinezen verzonnen, van 5g-straling krijg je corona, we worden met een vaccin gechipt, vergiftigd en ze besproeien ons met chemicaliën.

  Heb ik het zo goed samengevat?

 2. Trump kan in de ogen van de Jensen volgers niets fout doen. Hij is hun weldoener, hun grote voorbeeld, hun leider en hun steun en toeverlaat in deze donkere tijden.

  Hij moet op een voetstuk gezet worden want Trump is de allerbeste president van de hele wereld die er ooit is geweest.

  Vooral door zijn beschaafdheid, zijn tactisch vermogen, altijd op de inhoud reageren, altijd een goed voorbeeld geven, hoe je met mensen om moet gaan ook als hij vindt dat hij persoonlijk wordt aangevallen. Trump heeft respect voor iedereen. Hij verbindt mensen, polariseert nooit. Hij is de echte messias! Zeg het voort!

 3. Haha, als Trump dood gaat dan zeggen jullie dat het fake is en geven jullie gewoon de MSM de schuld. En 500 jaar later zullen jullie nazaten nog steeds volhouden dat Trump nog steeds leeft. Want hij is jullie messias. Jullie nieuwe Jezus. Zeg het voort!

 4. mensen doe de bloedtest als ze zeggen dat je positief op corona getest bent kost wel 90 eu maar allen met bloedtest kan je het echt zien

 5. In de media zitten domme 26 jarige mannen met een knot en vrouwen met blauw haar, alleen dat laatste verzwijg je omdat de dochter van Adam Curry blauw haar heeft…ff eerlijk blijven gast, dat is hoe je er over denkt en Curry kan dat best handelen dus bij deze !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *