EenVandaag over Café Weltschmerz

EenVandaag maakte 1 augustus een verslag over Café Weltschmerz en eindredacteur Max von Kreyfelt in relatie tot de demonstratie van Viruswaanzin, onder aanvoering van Willem Engel. In die reportage kwam duidelijk naar voren hoe vooringenomen de publieke omroep tv maakt en dat er duidelijk een overheidslijn is gekozen. En dat is exact waar het schuurt tussen de mainstreammedia en Café Weltschmerz dat steeds op zoek is naar de systemische onvolkomenheden van onze maatschappij en daarin met open vizier zaken te lijf gaat. EenVandaag verslaggever Bram de Waal stond ons openhartig te woord en gaf een inkijkje in het denken en handelen van hem en zijn redactie. Eerlijk is eerlijk, het verslag op tv was op sommige punten best positief te noemen maar overduidelijk was wel…dat EenVandaag de overheidsopvattingen volledig volgt en geen kritiek toont op de disproportionele maatregelen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

11 reacties

  1. 7:09 goed dat dit wordt vermeld. Ik vind het, buiten het feit dat het schandalig en duidelijk is wat er allemaal gebeurd, wel heel irritant dat mensen met termen gaan gooien als 'great reset ' en dergelijke; geen wonder dat je dan een complot theorist wordt genoemd. Op die manier geef je een open doel aan een machtige mainstream media om iedereen over een kam te scheren en als gekkie weg te zetten. Als ik demonstreer, dan wil ik niet naast iemand staan met een bord waar 5G op staat. Wat het ook is, deze situatie klopt niet, dat is nu een feit … de 'waarom' zijn nu alleen nog maar theorieën en als je daar niet zorgvuldig mee omgaat, dan word je verketterd en geef je mensen bijna gelijk om je op te sluiten (ook al verdien je dat niet)…Een beetje een One Flew Over The Cuckoo's Nest-effect (check die film). Wat in mijn ogen wel helpt is net zo lang door blijven gaan tot de waarheid op tafel ligt zoals Weltschmerz doet en andere initiatieven zoals BLCKBX. Ga zo door!

  2. Bram de waal is van mening dat er wel genoeg collegas wetenschapsjournalisten research doen naar dit corona thema, mijn eerste vraag zou zijn noem er eens twee?!..

  3. Mark Koster zijn verdraaiende gelul is zum kotzen en Bram de Waal knippert net te vaak met de ogen om voor oprecht te worden versleten.
    Hoezo interviews uit een bepaalde hoek, kijken ze nooit naar hun NPO?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *