Een Volledige Beschaving Werd Ontdekt In Een Tunnelstelsel Onder Las Vegas

Abonneren? Klik deze link!→ https://bit.ly/2PLplO0
↓ ↓ Lees Verder!↓ ↓

Bronnen: https://pastebin.com/
Muziek: Bensounds/Youtube Library

Interessante Verhalen wilt door middel van waargebeurde verhalen educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke verhalen. Heb jij een leuk idee voor een waargebeurd verhaal? Laat het dan weten in de comments!

Wij zijn geïnspireerd door onder andere minutevideosnl, enzoknol en detoptien. Abonneer zodat je geen verhaal van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

20 reacties

 1. Met de media delen hoe de situatie van deze molmensen is
  Er moet meer bekendheid over komen en in de aandacht komen en er iets aan doen

 2. Het verschil tussen arm en rijk in de VS is groter dan hier in ons landje. Hoe de mensen daar leven is verschrikkelijk, en gezien de situatie ook mensen met een achtergrond, en een verleden.

  Amerika het land van de onbegrensde mogelijkheden, die term gaat niet meer op, een gemiddelde Amerikaan moet hard werken voor zijn brood. Het zorgsysteem is belabberd, en voor de meesten onbetaalbaar.

  Ik heb de video afgekeken, en als je dan terug kijkt na je eigen levenswijze is het niet zo vanzelfsprekend. De normaalste dingen die we dag in dag uit doen, zijn voor die mensen waardevol. Dus tel je zegeningen een voor een, en onthoud vergeet er geen. Nederlanders klagen altijd maar omdat alles duurder wordt, in tegenstelling tot mol mensen, moesten we ons schamen, en is het een schande dat we om iets wat niets voorstelt lopen te klagen.

  Hoe deze mensen helpen? Met geld red je het niet, net als voedsel en andere zorgen. Het zal wat verdraaglijker worden maar meer dan dat ook niet.

  Bidden is de enige optie voor de mensen.

 3. Als iedere bezoeker van een casino daar 1 dollar zou betalen voor deze mensen, zouden ze waarschijnlijk enorm geholpen kunnen worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *