Een goed gesprek met Wouter Raatgever

In deze podcast ‘een goed gesprek’ duik Johan met zijn gasten dieper in de mens achter de verhalen. Hij spreekt met Wouter op een bijzondere plek in Breda over jeugdzorg, over zijn leven en wat er momenteel speelt in de wereld.

Volg ONOPGELOST VOOR JOU op ons Telegramkanaal: https://t.me/onopgelost of chat: https://t.me/onopgelostvoorjouchat

Wil jij je verhaal doen of heb je meer informatie?
mail: onopgelostvoorjou@protonmail.com
mail van Wouter: info@amagi.nu

We zijn een stichting aan het oprichten. Wilt u Johan hiervoor alvast ondersteunen? Uw donatie wordt bijzonder gewaardeerd. Het voorlopige rekeningnummer waarop u kunt doneren is:
NL87INGB0004454440 tav S.A. van Drunen – Happy Me o.v.v Johan
Alvast bijzonder bedankt voor uw bijdrage.

28 reacties

 1. Helden, vrijheidstrijders, jullie maken slapend nederland wakker ( en dat is al een heldendaad) en kielhalen het kwaad met de waarheid, zodat die afgrijselijke elite piramide straks omdondert en dan zijn we eindelijk vrij. Danzij u en de uwen!

 2. Je bent een hele goede interviewer, je luistert en laat anderen uitspreken. Heel fijn om naar te luisteren.
  Ga zo door, je bent op de goede weg.

 3. De Monsters zijn al een tijdje gezien alleen ze moeten nog ff opgehaald worden of door het Leger of WE THE PEOPLE en dan kunnen we werken aan een mooie WERELD πŸ’ͺπŸ¦βœŒβ€πŸ‘πŸ™πŸ‘πŸ‡³πŸ‡±πŸ˜‰πŸ’žπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉπŸ’πŸ’πŸ’β€β€β€

 4. Kom in opstand tegen Kaag en Jetten, zij willen de opvoeding van de kinderen weghalen bij de ouders en onderbrengen op de scholen. Schiet d666 af naar de maan dan heeft Elon Musk eindelijk een vlucht de ruimte in. Het moet wel een enkele reis worden.

 5. Wat mooi dat wouter er ook bij is nu ,zet het door,duitsland moet stoppen met zgn corona dus nederland ook, en alle viespeuken gaan gepakt worden ,zeker weten , ben trots op jullie johan en joost en denk velen meer .❀️

 6. Neem eens contact op met Robert van de Luitgaarden. Ook hij vecht al 35 jaar tegen het misbruik wat hem overkomen is. Er staan ook Filmpjes van hem op You Tube.

 7. Mooi interview! Ik hou van jullie mannen! De waarheid bevrijdt maar wat is dit land een walgelijke kwaadaardige beerput zeg! Het pus moet uit de wond mensen voordat de genezing kan beginnen. Dus lucht je hart, God is bij jullie!

 8. Een geweldig goed gesprek!! Precies war de titel van deze podcast zegt .
  Chapeau! Ik hoop ook dat er mensen komen die een nog onverwerkte trauma's, willen delen zodat het eindelijk een plek kan krijgen . En deze mensen eindelijk innerlijke genezing kunnen ontvangen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *