24 reacties

 1. En WEER wordt Trump BEWUST in de ERNSTIGE MISBRUIK doofpot geduwd, Trump die 20 jaar lang de BESTE vriend van Jeffrey Epstein was ๐Ÿ˜ณ
  Laat dat nou precies in die periode zijn geweest dat ze dikke vrienden waren, die periode dat meisjes GRUWELIJK misbruikt werden op het Epstein eiland en in allerlei andere luxe huizen.
  Maar ach… het waren maar meisjes ๐Ÿ™ˆ
  Zou dat de reden zijn dat avatar Scientology Woutertje ZEER SLECHTE Raatgever, Micha Kat en Joost Knevel en OOK deze nieuwe aanhanger daar geen aandacht aan besteden, omdat daar GEEN BAKKEN met GELD mee kan worden afgetroggeld???
  Woutertje ZEER SLECHTE RATgever zal wel reageren…. BLOKKEREN die Potver Dorie…. die heeft ONS door ๐Ÿค‘
  Als 1 van jullie WERKELIJK KINDER misbruik willen bestrijden, waarom is er dan een verdienmodel van gemaakt???
  Nu worden die misbruikte kinderen nog een keer misbruikt, NU OM ER GELD AAN TE VERDIENEN ๐Ÿคฎ๐Ÿคฎ

 2. Top Podcast Johan met Micha! Heel veel succes en we strijden Liefdevol door mannen ๐Ÿ’ชโœŒโค๐Ÿ˜ˆ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘โœŠ๐ŸŒน๐Ÿ’

 3. Top Johan, ik heb je video gedeeld zien worden op Telegram in een van de groepen en bewonder je moed om naar buiten te komen met je getuigenis. Dank daarvoor ๐Ÿ™๐Ÿ’– wat een goed interview!

 4. 'Het Volk' bestaat niet, de planeet is volstrekt overbevolkt aan beide zijden van elke grens, de agroindustrie is een giftig zooitje, de oceanen zijn leeggevist, met deze corona is nu zichtbaar wat 'essentiรซle banen' zijn, 'the persuit of happiness' is opium voor dom ongeletterd volk dat deze planeet wil vernielen.

 5. Nederland ??? De repuubliek van Nederlanden is met Moord op Johan de Wit opgehouden Wilhelmus van Nassaue bn ik van Duitsen bloed Den koning van Hispanje heb ik altijd geeerd

 6. Bernhard leefde nog tijdens het onderzoek waarover Die Welt berichtte. Het verhaal gaat dat Bernard de autoriteit had om te beslissen over het leven van de paus! Paus Johannes Paulus 1 overleed na 33 dagen in het ambt. Een onderzoek stoppen moet voor Bernhard appeltje-eitje zijn geweest. En het onderzoek raakte zijn (waarschijnlijke) bastaardzoon Demmink.

 7. Heel heel hartelijk dank!!!!! Het wordt echt maar dan ook echt tijd dat de deksel van deze beerput helemaal opengaat!!!!!!

 8. Wat een ontzettend goede podcast! Chapeau. En vooral dat je, je eigen niet laat ondersneeuwen door de schorre stem , die door een mislukte operatie heb ik begrepen, nooit meer goed komt. Mensen moeten er maar aan wennen. Het gaat om de interviews en de onderwerpen van de interviews!
  Heel veel succes , met de volgende podcast . Ik heb me geabonneerd

 9. Veel belovend voor een 1e keer. Super, als je het niet gezegd had…..! Blijf je volgen….๐Ÿ‘ Ook complimenten aan Micha voor zijn enthousiaste medewerking! ๐Ÿคœ๐Ÿค›

 10. Johan, we laten je weten dat je niet meer alleen bent als in de gruwelijke tijd in dat griezelige bos. Nu staan steeds meer mensen achter jou en naast jou, zelfs mensen in het buitenland als wij. We hebben jou enkele uren geleden op dit kanaal mogen ontmoeten, dankzij Micha's tweet. Het is een verschrikkelijk onderwerp maar een geweldig gesprek tussen jou en Micha. Geen ego, alleen veel respect voor elkaar. Jullie hebben ons veel inspiratie gegeven. Johan, ik wens je veel sterkte en geluk en ik verheug me al op de podcast met Joost.

  Natuurlijk is "verheugen" hier ongepast, maar je weet hoe ik het bedoel.

 11. Een zeer goede podcast Johan, TOP!
  Dankjulliewel voor dit goeie en mooie gesprek.
  Micha Kat is een van die personen die na deze oorlog absoluut een gouden standbeeld verdiend!
  En zo ook Joost Knevel!
  Duimen omhoog mensen!

 12. ๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–๐Ÿ’–

 13. Reacties zeggen voldoende ๐Ÿ’ช.. ik ben blij dat jullie elkaar gevonden hebben ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน

 14. Micha, je verdient het zรณ dat alles uitkomt!
  Je doet geweldig werk! Johan, jij bent ook een topper! En ja, meteen geabonneerd ook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *