8 reacties

 1. NACHTDIEREN Welkom. Kies ik ervoor om wakker te zijn? Nee. EN WEET JE: KIJK MAAR WANNEER JE DIT LEEST WANT DAT INTERESSEERT ME HE LE MAAL NIKS. Ik ben de kliklijn, hier komt ie: Joris Demmink zoon van prins Bernhard? Kijk naar z'n hoofd dan. Niemand weet wie de vader is behalve het feit dat prins Bernhard vaak aan het jagen was vanuit een jachthuis waar de moeder van Demmink toevallig werkte. Wie is de vader? Prins Bernhard en Demmink lijken heel veel op elkaar. Vind ik. En als Bernhard de vader is zegt dat dan iets over zijn status? Beschermd vanuit het Koningshuis wellicht? Het "Corona-virus", oftewel het "KROON-virus"? Het "Hou-Je-Bek-virus"? Zou het kunnen zijn dat het "virus" parallel loopt met het groeiende besef bij de bevolking dat er satanische pedofilie wordt bedreven tot in de hoogste kringen van dit land? En dat vanwege de angst voor onthullingen de touwtjes van hogerhand strakker worden getrokken en dat we daarom allemaal onder andere met mondkapjes moeten lopen? Het HOU-JE-BEK-virus? Complot? Wie het weet mag het zeggen #Tweede Kamer #Pieter Omtzigt #Rutte #Teeven #Opstelten #De Jonge met z'n big pharma broer #Van Der Plas #Micha Kat #Henk Krol #Hennis Plaschaert #Donner #Knijff # enzovoorts. Trump wil ook geen satanische bullshit en ik hoop dat hij erin slaagt om de satanische pedofilie internationaal op te rollen, in de naam van Jezus Christus. En terecht! amen ARREST DEMMINK (blabla bloot)

 2. Dit is precies hetzelfde als wat journalist Wim Oltman is overkomen.
  Generatie lang kon hij niet meer in Nederland zijn werk doen als journalist want hij werd aan alle kanten geboycot door de regering de Nederlandse staat. Wie zat daar achter? Het koningshuis “Prins Bernard”
  Later heeft de staat 7 miljoen aan Wim Oltman moeten betalen na een generatie lang te moeten hebben geprocedeerd tegen de staat. Dankzij prinses Beatrix toen nog koningin heeft hij schade vergoeding gekregen van 7 miljoen. Helaas na een paar jaar is hij overleden aan kanker.

 3. Mark Rutte bralt VVD- Leugens voor Prins Bernhard in de zaak Edwin de Roy van Zuydewijn.

  Posted on December 4, 2013 by Steve Brown

  Minister Ivo- Zwijnen – Opstelten’: Dit is geen Complot. U kan dat vragen aan onze ‘VVD Volkskrant  Complot deskundige Lidy-Witte Wijn- Nicolasen’. Fred-Big Head- Teeven: ik maak Complot bewijzen foetsie  . En ik lieg nooit. ‘VVD- Commissie Gas Rat-Stan Dessens’ …

  Continue reading →Volksnieuws uit Amsterdam-Noir

  zie: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/12/04/mark-rutte-bralt-vvd-leugens-voor-prins-bernhard-in-de-zaak-edwin-de-roy-van-zuydewijn/ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *