dwangsom aan GOOGLE NEDERLAND en aangifte BODEGRAVEN aangetekend gedaan.

Wanneer u gecensureerd bent door Youtube op wat voor manier ook: eis een dwangsom via:

Voorbeeld brief:

Google Nederland
Claude Debussylaan 34
Vinoly Mahler 4
Toren B, 15th Floor 1082 MD
Amsterdam

Geacht Google Nederland en Youtube Nederland en in het bijzonder de juristen die bij deze “firma’s” werken,

u bent als bedrijf aan het censureren, artikel 7 uit de grondwet aan het negeren en aan het redigeren in content, niet alleen van mij, maar van vele anderen. Omdat u redigeert, bent u een nieuwskanaal en moet u belasting betalen. Dat doet u niet. Ik heb via uw juridisch contact kanaal een dwangsom van 1.000.000 euro per dag gezet, vanaf 1 december 2020, op de dagen dat ik niet kon uploaden de afgelopen twee weken: die dwangsom is dus nu 14.000.000 euro. Op 17 december heeft U ervoor gekozen om mijn betaalde PREMIUM kanaal te verwijderen. Daar had ik in een eerder stadium een dwangsom van 10.000.000 euro per dag op gezet. Bij deze bent u betekend. Voor 24.000.000 euro vanaf vandaag en elke dag wordt dat 10.000.000 euro meer. Graag bericht wanneer u gaat overmaken op mijn bankrekening. NL59INGB0003911550 tnv. W.Raatgever
Betaalt u niet binnen 4 dagen, dan ga ik verder procederen, net zolang tot uw bedrijf gedwongen wordt te betalen of failliet te gaan aan boetes. Ook zal ik IEDEREEN die ook van YOUTUBE verwijderd is of gecensureerd is, opleiden om hetzelfde te doen als wat ik nu doe. Net zolang tot uw bedrijf ten onder gaat en belasting afdraagt voor het zijn van een subjectief perskanaal en zijn dwangsommen betaalt aan eenieder die beperkt is in zijn vrijheid van meningsuiting. Daar er binnenkort een complete kanteling aan komt zou ik als ik u was heel snel schakelen. Er staat in de USA in de Staat waar GOOGLE gevestigd is de doodstraf op het meewerken aan een staatsgreep. Bij deze bent u dus betekend. Dat kan onder de huidige COVID – maatregelen. Dat dan weer wel..

Hartelijk dank en een fijne dag!!

Wouter van de familie Raatgever

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *