Dutch Live USA Update #18- Lonneke Talks USA

Live Chat (in DUTCH): President is verbannen van alle social media, en wat gaat er nog meer gebeuren de komende 10 dagen dat President Trump nog President is?? Praat met ons mee!

Volg me ook via:
GAB: https://gab.com/lonnekeengel
PARLER: https://parler.com/profile/LonnekeEngel
GAB TV: https://tv.gab.com/channel/lonnekeengel/
BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/lonnekeengel/
RUMBLE: https://rumble.com/c/c-490827
RUMBLE Dutch: https://rumble.com/c/c-491095
ODYSEE: https://odysee.com/@lonnekeengel

Als je het leuk vindt kan je me steunen via:

PATREON: https://www.patreon.com/join/lonnekeengel
PAYPAL: https://www.paypal.com/biz/fund?id=ZWDPR3VBJ2FDE
STREAMLABS: https://streamlabs.com/lonnekeengel
AMAZON WISH-LIST: https://www.amazon.com/hz/wishlist/ls/Y0WE08UR01U2

Thanks for watching!

Love, Lonneke

LOOTING SOHO PHOTOZINE:
https://www.blurb.com/b/10260147-looting-soho

24 reacties

 1. Censuur! Dat gebeurd al jaren lang in Nederland. Probeer je het tegenover gestelde te vertellen dan krijg je een golf van haat over je heen. Mensen zijn totaal gebrainwashed. Dus levens gevaarlijk.

 2. trump gaat een eigen station beginne met min 90 miljoen klanten en als hij een dollar per mnd vraagt .. kan hij snel groeien denk ik .

 3. het is ongelofelijk hoe doorzichtig het allemaal is: BLM/antifa mogen heel de zomer lang geweld gebruiken, gerechtshuizen of gemeentehuizen in brand steken, handelszaken intimideren, rellen veroorzaken, steden inpalmen maar dat is allemaal ok en wel, het is alsof dit niet gebeurd is voor de media. Dit wordt allemaal gerechtvaardigd omwille van die LINKSE samenzweringstheorie die er is, dat alle blanken macht houden tegenover alle gekleurde mensen. Van professoren tot ambtenaren van democrat signatuur, ze roepen allemaal ononwonden op tot geweld maar omdat het is om de zaak van BLM gaat is het allemaal moreel gerechtvaardigd.

  Trump supporters worden aan een moreel hogere standaarden gehouden dan de democrate fans.

 4. Ik vind het heel interessant wat Dirk zei, van voor de oorlog. Want precies dát gebeurt nu ook. En Dirk heeft een heel groot punt.
  Vind het jammer dat hij niet zijn verhaal kan vertellen. Jij vraagt wat Dirk ervan vindt. Hij zit er niet voor niks. Hij gaf een hele goede vergelijking. Inlezen is goed. Maar hij kan het wel duidelijk en de mensen nieuwsgierig maken.

 5. Peaceful protest? Er waren 5 doden, er werd geschreeuwd ‘Hang Pence’ en ‘Kill Pelosi ‘.
  Jullie hebben wel een hele vreemde definitie van peacefull!

 6. Tnx. Hier in NL is de media anti Trump vanaf het moment dat Trump zich kandidaat stelde. Eerst was hij een clown die nooit president zou worden, en toen hij President werd was hij ineens een gevaar, hij zou de 3e wereld oorlog starten en werd als de duivel neergezet. Ook zou hij dom zijn en dat is hij zeer zeker niet.
  Het was een genot om te zien hoe Trump lachwekkend de media behandelde nadat ze hem al hadden veroordeeld. Hij loog soms alsof het op zijn voorhoofd stond geschreven, dat deed hij denk ik bewust om die Fake media (die meer heerste dan ooit) op het verkeerde been te zetten.
  Als de mensen in Amerika nu niet inzien dat de heersende media de ene na de andere leugen verteld, overdrijft en de waarheid verdraaid dan zijn ze gehypnotiseerd.
  En dan die misselijk makende en zieke vergelijkingen met de gebeurtenissen van het capitool .. bev de nicht van Trump, die vergleek dat het voelde als 9 september (911) en Arnold Zwartenekker vergleek het met kristall nacht (1938 door Nazie) Wat een onzin en ook nog eens bespottelijk.
  Volgens de media in NL is 2/3 van de mensen nu voor Biden.
  Biden riep eerst op tot verenigheid onder het hele volk, en niet lang daarna noemde hij de Trump proterters terroristen? das pas vrede bewaren "NOT".
  Trump is te gevaarlijk voor Twitter, Facebook maar wat dacht je van de Football met lanceer codes waarover Trump beschikt? mischien nuked hij ze wel OMG gna gna.
  Ik hoop dat die laptop en div documenten wat opleveren (die zijn ontvreemd tijdens de "gruwelijke capitool raid" 🙂 van Develin Pelosi.

 7. De USA zit nog steeds in de nasleep van 9/11 waar vlucht 93 op weg was naar het Capitool waarna Bush besloten heeft om de beveiliging in de hand van de President voortaan te leggen met de Zero tolerance wetgeving wat was een gevaarlijke ontwikkeling omdat het in neutrale handen naar procedures heeft te blijven. Clinton nog Obama hebben de kans gegrepen dit terug te draaien. Trump was verantwoordelijk voor de beveiliging van het Capitool ook die dag welke dan ook niet aanwezig was tegen de verwachting in om menigten op gepaste afstand te houden om de democratie niet in gevaar te brengen. Trump zelf als verantwoordelijke van de verkiezingen heeft strategisch gekozen voor een vage organisatie van de verkiezingen met digitale kies machines in plaats van met het potlood als het in Nederland is gebleven wat zo kan worden herteld. Telkens neemt die man zijn erantwoordelijkheid niet maar geeft de schuld aan anderen die naar zijn onwezelijke zinnen moeten veranderen. De oppositie heeft nog steeds moeite dit te brengen als ik zoiets bij CNN aangeef op U-tube. Verder zit er een duidelijke component nog aan van de computer waarvan de kennis op Nederlandse bodem is opgedaan eind jaren '70 door mij als kind en de wereld niet met de kennis aan de gang kon na het geloof waarin af te wijzen en de computer via het Vaticaan moest worden geintroduceerd met een voorgehouden voorziene periode. Die voorzienigheid hebben ze duidelijk misbruikt omdat om 9/11 ook al vraagtekens zijn.
  Ik zit hier in dit landje waar de CIA alleen maar zoekt mijn persoon met intimiderende praktijken tot hun kamp te veroordelen wat telkens onmogelijk blijkt omdat ik een eerlijke jongen ben gebleven maar ik krijg een ongeloofelijke hekel aan dat Amerika wat is geen symbool van vrijheid maar van goddeloosheid en hier kampen ze zelf ook steeds meer mee dat zie ik dan ook wel.
  Trump heb ik nog in de jaren '90 gezien met Geofrey Epstein in het Rotterdamse uitgaansleven (Nighttown) dus dan weet iedereen genoeg maar het enige wat ik nog verwacht dat deze man door de politie gaat worden opgebracht omdat het hem onmogelijk zal blijken in eigen land als de wereld de digitale dictatuur te brengen. Beschouwen we het product van de computer dan staat deze nog in kinderschoenen en is verre van perfect waar ik mij niet geroepen voel dat te veranderen. Het zijn zware gekken.

 8. Wie moest eigenlijk de bewijzen van fraude controleren en eventueel goedkeuren, want blijkbaar bewijzen genoeg, maar de doorvoer is blijven steken..

 9. Heel goed Lonneke, wat je zegt over de censuur, laat mensen vrij spreken, anders gaat alles underground en dan weet men niet meer wat er speelt. Daarom is vrijheid van meningsuiting zo belangrijk.

 10. Het gaat om de the great reset ….agenda 2020 …2030 dat is heel duidelijk en trump tja die word monddood gemaakt …..de bevolking moet in opstand komen …over de hele wereld ….wat ze hier verteld gebeurd er ook in Nederland jammer genoeg

 11. Idd Trump heeft 4 jaar zijn best gedaan.
  Laat hem maar is op de achtergrond gaan werken.
  Hij heeft zijn volk achter zich staan maar niet de Corupte MEDIA..

  In Nederland zie je dat ook.
  Kijk maar wat er de laatste keer met Pieter Omzicht

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *