DOCU: Ab Osterhaus gaf "Cursus Pandemie Marketing" met Marc van Ranst!

Ab Osterhaus organiseerde op 22 januari 2019 een “Cursus Pandemie Marketing” met Marc van Ranst. De naam van het event was “Communication & Public Engangment” en vond plaats uit hoofde van ESWI, de belangenorgasatie ter bevordering van de vaccinatie bereidheid van burgers, onder leiding van Ab Osterhaus.

Op deze conferentie is Marc van Ranst (de Belgische Jaap van Dissel) de gastspreker die met humor en flair de Mexicaanse Griep ter voorbeeld stelt, van zijn grote succes. Immers Belgie bereikte in die Pandemie (die later een milde griep bleek te zijn) de hoogste vaccinatiegraad in Europa en daar is Van Ranst trots op. Hij vertelt aan een zaal vol internationale college dan ook triomfanmtelijk hoe hij dat deed en deelt de kneepjes van het vak. Hoe manipuleer je de pers, politici en het volk en kun je ze in angst gijzelen, zodat ze doen wat je wilt…zich laten vaccineren.

Docsfair maakte er een fascinerende analyse van met de documentaire “Framing a Pandemic” en Flavio Pasquino interviewde de producent Jean Jacques van Bemmel en hoofdrolspeler Dick van den Berg de “Framing Specialist”. Na een kort voorgesprek wordt de docu getoond en daarna wordt er nog goed nagesproken over wat we nu eigenlijk hebben gezien en hoe we dit moeten of kunnen interpreteren.

Dit is de link op Vimeo naar de integrale ESWI conferentie “Communication & Public Engangment”;

Meer info over Marc van Ranst;

https://nl.wikipedia.org/wiki/Marc_Van_Ranst

Meer info over ESWI:

Home

De linkjes voor de boeken op tafel;

Je onvervangbare hersenen

https://www.managementboek.nl/boek/9789045034713/je-onvervangbare-hersenen-kaja-nordengen

Denk niet aan een roze olifant

https://www.managementboek.nl/boek/9789461260994/denk-niet-aan-een-roze-olifant-sarah-gagestein

Ons onfeilbare denken

https://www.managementboek.nl/boek/9789047013044/ons-feilbare-denken-daniel-kahneman

Help ons:

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

22 reacties

 1. Heuhhh zegt Van Ranst dat ie hoogste vaccinatiegraad heeft? Las een paar dagen geleden dat 5 % van Belgen gevaccineerd is. Is dat in andere landen dan nog minder? Overigens is Van Ranst ook een gehate man hier die dagelijks doodsbedreigingen krijgt…euh dit volgens zijn eigen zeggen. Ik ken alvast niemand die achter deze man staat

 2. Je kan het proberen wit te wassen met geen complotten en kinderen maar er is weinig nieuws aan het virus en alle lockdowns en alle suffe regels zijn deel van een agressieve reclame campagne voor een twijfelachtig product met een twijfelachtige noodzaak. Gewoon door en door corrupt; WEF, WHO, VN… en als je maar een klein beetje weet van cluster b, de farmaceutische industrie, de media en de handen wassende politiek dan weet je dat het een complot is. Daarom komen ze samen achter gesloten deuren met al die suffe clubjes. Om dit soort crap uit te denken. Einddoel; Animal Farm 2030

 3. Stel je voor dat de Massa Media (MSM) al deze legitieme vragen ZELF stelt aan de regering en NIET alleen een propaganda slaaf is voor de regering … Al die talkshows waar de "interviewers" bijna elke kritiek op de overheid als "complot gekkie" neerzet of "virus wappie" etc.

  Ik begrijp heel goed dat SOMS de interviewer de "Advocaat van de Duivel" moet spelen .. een ROLLEN SPEL dus (acteur werk met alle overdreven gezichtsuitdrukkingen erbij zoals met afgrijzende/afkeurende blikken) … en alle OVERHEIDS "talking points" letterlijk gebruikt als de "enige juiste waarheid" terwijl ze zelf misschien dat niet eens vinden maar het zo moeten spelen "omdat het hun vak is".

  Ondertussen denken vele schapen dat dat "normaal" is … iets zeggen wat jezelf eigenlijk niet vind maar toch doet "omdat dat van je verwacht wordt".

  Redacties (indirect ingefluisterd door overheid?) laten de "interviewers" van alles beweren zonder echte onderbouwing maar talloze aannames die precies past wat de overheid wil dat tig keer herhaald word. (toeval?).

  Ik heb nog steeds geen MSM nieuws uitzending/reportage of talkshow gezien die een intelligente & eerlijke samenvatting maakt dat 100% recht doet waar FvD, viruswaarheid & Robert Jensen voor staan … Als ze dat eerlijk deden (dus GEEN missrepresentatie GEEN uit context "citeren" NIET alleen dat eruit lichten wat in hun straatje past etc. etc. … dan was het verzet van de bevolking honderden keer groter en dat weten ze donders goed!

  Ze zijn zeer bang dat de mogelijke TERECHTE massale woede die inderdaad "uit de hand kan lopen" … dus is het "beter" voor hun om vooral door te gaan met de massa deceptie & permanent 24 uur per dag iedereen een onterechte angst psychose aan te praten om alle idioterie bedacht door overwerkte psychopathische control-freaks maar te kunnen rechtvaardigen.

  John Kuhles

 4. Deze aflevering graag op ned 1 tm SBS9 voor de komende 5 dagen.. tijd om Nederland wakker te schudden en uit hun angst te bevrijden.

 5. Goed bericht van de bioscoopbranch. Zij doen niet mee met de proef van het sneltesten bij bezoek aan de bioscopen. Wie volgt….✌🏽

 6. Ab Oosterhaus moet ABSOLUUT en net als het VOLTALLIGE OMT, de regering, grote delen van 1e en 2e kamer voor een Tribunaal en daar de hoogst mogelijke straf krijgen. Pal voor de start: herinvoering doodstraf! Er is maar 1 straf voor psychopate landverraders!

 7. Er is 1 ding waar niemand aan ontkomt : iedereen gaat een keer dood. Laat je niet bang maken LEEF! Zet je muilkorf en sta op, LEEF.

 8. Waarom wordt hier niet over de Great Reset of Build Back Better, of NWO gesproken? Die hebben een plan. Volledige controle. Alle macht bij de wereldleiders en "elite" : de "Big Techs". Ze voeren dat uit met behulp van de corona strategie. Vanaf het begin van de uitbraak, nog voor dat men zogenaamd "niks" wist over dit virus, zei Mr. Gates, dat alleen een vaccin, ( waarop hij al patenten bezat) die iedereen zou moeten nemen, ons hier uit kan helpen. Iedereen kon weten, dat het eerst om het vaccin ging. Daarna volgt de rest van hun plan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *