Docent Ton van Haperen: 'Minister zegt dat het goed gaat, dat is niet waar'

De scholen moeten het liefst zo snel mogelijk weer open, maar dat moet verantwoord gebeuren. Om de anderhalve meter afstand te kunnen waarborgen moet minister Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media) een maximaal aantal leerlingen per klas benoemen. Dat stelt leraar Ton van Haperen in Goedemorgen Nederland. De schoolleiders moeten dat vervolgens uitvoeren.

Meer van Goedemorgen Nederland van Omroep WNL zien? Dat kan op NPO Start: https://www.npostart.nl/goedemorgen-nederland/POW_03333061

Ook blij met vrolijk rechts? Steun het goede humeur van WNL. Word nu lid! Ga naar https://www.steunwnl.tv/nlziet-2020/

11 reacties

 1. Twee voorspellingen voor 2021 NL

  Ik voorspel u allen hierbij dat er zal worden voorgesteld om de verkiezingen op 17 maart uit te stellen, als zogenaamde maatregel omdat de besmettingscijfers weer "enorm" alarmerend zijn.

  Dit is het zwaard dat aan twee kanten zal snijden.

  Onder druk van publiek, media, en politieke oppositie (en gespeelde NPO en NOS verontwaardiging) zal dit kabinet vervolgens besluiten om de verkiezingen "uiteindelijk" toch door te laten gaan en niet te lang uit te stellen, maar, onder de volgende voorwaarde (chantage) :

  1) De verkiezingen zullen dit maal digitaal en/of per post worden uitgevoerd.

  2) Het huidige kabinet gaat door on-controleerbare digitale verkiezingsfraude de verkiezingen met nipte meerderheid winnen.

  Natuurlijk wel allemaal iets beter en slimmer uitgevoerd dan de lachwekkende CDA lijsttrekkers verkiezingen, maar niet minder frauduleus . . .

  "Dank u wel (mevr.Omtzigt) voor uw stem op Hugo de Jonge".

  Tja, herinnert u zich ook nog hoe deze schaamteloze en frauduleuze verkiezing is afgelopen ? Precies !

  Ook vote switching in de VS was zichtbaar op ten minste 2 CNN televisie uitzendingen, en dit is vastgelegd maar van youtube verwijderd. Echter, het is nog wel op BitChute te zien, er is veel bewijs, bekijk het zelf en oordeel over al deze CNN televisiebeelden).

  Met NPO en NOS heeft de VVD de verkiezingswinst al op zak.

  De digitale verkiezingen worden op dezelfde manier als de vaccinatie strategie uitgevoerd.

  A) Eerst vertragen (met verkeerd gestelde prioriteiten waar iedereen over valt)

  B) Hiermee (zie punt a) veel publieke, politieke en media weerstand en druk mee oproepen

  C) Daarna (zogenaamd) schoorvoetend toch toegeven aan alle druk maar onder de voorwaarden dat er "digitaal gestemd" gaat worden (chantage, zogenaamd omdat de besmettingscijfers heel erg hoog en gevaarlijk zijn)

  D) Publiek, media en oppositie denkt dat ze deze slag hebben gewonnen omdat het kabinet aan de druk heeft toegegeven, maar dit is de truck, de hoax, hierdoor zijn wij de fuik in gezwommen (precies zoals dit kabinet het had gepland)

  E) In de fuik van digitale verkiezingen wint het VVD en gaat samen met D66 en PvdA en CDA een ongeoorloofd maar zalig corrupt Great Reset Coalitie-kabinet vormen… en misschien Groen Links er nog bij voor de maatschappelijke "diversiteit" en geloofwaardigheid.

  En niemand die het tegendeel zal willen bewijzen, want er is geen verkiezingsfraude in Nederland mogelijk.

  Dat gebeurt alleen in landen zoals Wit Rusland natuurlijk . . .

  Let op de volgende voorspelde uitslag hoax:

  1) VVD
  2) PVV
  3) D66
  4) PvdA
  5) CDA

  Zonder digitale verkiezingen is de volgende uitslag waarschijnlijker:

  1) PVV
  2) VVD
  3) FvD

  En de nationale situatie in die tijd rondom de verkiezingen en de formatie ?

  VOLLEDIGE LOCKDOWN totdat de economie volledig en bewust kapot is gemaakt.

  En IEDERE vertraging door verlate verkiezingen of een enorm lange formatie-periode (indien de huidige oppositie TOCH weet te winnen), is de andere kant van het zwaard dat twee kanten zal snijden

  Want, hoe langer de lockdown duurt, hoe groter en onomkeerbaarder de economische schade zal zijn.
  Dus hoe onvermijdelijker de economische Great Reset zal zijn (waarna de EU het noodpakket voor ALLE landen uit de grote EU toverdoos tevoorschijn haalt).

  Weg autonomie, weg economie, weg bedrijven, weg inkomens, weg soevereiniteit, weg zelfbeschikking, weg democratie, weg spaargeld, weg vrijheid, weg winkels, weg eigen weg, en weg met Nederland.

  Nederland wordt dus Franchise-nemer van de Great Reset, o.l.v. de Europese Commissie, die deze uitrol in de EU gaat leiden.

  Onder wakend en dicterend oog van de Europese Centrale Bank, als auxilliary van het World Economic Forum onder voorzitterschap van een breed lachende zelfvoldane psychopatische en megalomane Klaus Schwab en trawanten.

  Dezelfde economische en politieke wurggreep als Griekenland onderging. Alleen ditmaal in kwadraat uitgevoerd op alle EU landen en nooit meer terug naar het oude normaal maar wij allen trots op waren . . .

  Staatsgreep of Franchise Formule onder de Great Reset

  Bewaar deze mail a.u.b. en stuur maar een spijtbetuiging ter bevestiging als het bovenstaande is uitgekomen.

  Wat zou het enorm fijn zijn als ik in een dwangbuis zou worden afgevoerd naar een mooi vol-pension in een bosrijke omgeving. Waar ik door lieve en zorgzame verpleging voor de TV wordt gezet en dan gadesla dat Rutte toch de economie wist te redden, en Nederland een succesvol referendum houdt waarin voor een Nexit en eigen munt wordt gekozen, en dat deze pandemie (ahum) doelmatig en snel wordt opgelost door minister de Jonge.

  Vooralsnog lijkt het er niet op dat mij een dergelijk rustgevend lot beschoren zal zijn.

  Ik vrees dat mijn patriotisch en zorgzame hart al (roepend in de woestijn) genadeloos zal worden verkracht door een bittere realiteit waarvoor ik alle onoplettende politici en medemensen verantwoordelijk mag stellen.

  Ik vraag mij in stilte af of wij ooit nog 5 mei zullen vieren na de komende verkiezingen . . .

  Met droeve groet,
  Don Quichot de la Corona

  onwettige achterneef van Quasimodo, de klokkenluider

 2. DEEL 1
  FRANCHISE of STAATSGREEP

  Denkt u maar eens na over de volgende twee stellingen.

  Liefst voordat u per ongeluk op de VVD, CDA, D66(6), Christen Unie of PvdA stemt op 17 maart :

  Stelling #1)
  ALLE politieke leiders binnen de EU zijn volledig incapabel om intelligente en effectieve maatregelen te treffen waardoor ze het volgende kunnen beschermen;

  a) onze gezondheid,
  b) onze economie,
  c) onze democratie
  d) onze vrijheden

  OF ? ? ? ?

  Stelling #2)
  ALLE politieke leiders binnen de EU zijn capabel genoeg om intelligente maatregelen te treffen waardoor ieder EU land door de virusuitbraak een "franchise-nemer" wordt van de Great Reset, door alle (geplande!) maatregelen die simultaan binnen de EU worden uitgerold te adopteren.

  Onder het mom van bescherming van de volksgezondheid en het herstructureren van de volledig vernielde economie door (bewust) mislukte lockdown-maatregelen.

  Ik ga voor stelling #2 en u ?

  De Great Reset zal uiteindelijk als toverwoord, mondiale oplossing en reddingsboei worden gepresenteerd.

  Deze pandemie vormt namelijk een "window of opportunity" om alle globalistische strategieen uit te rollen en te presenteren als het "nieuwe normaal", uiteraard met allerlei kant en klare oplossingen voor onze nieuwe Wereld Orde.

  Spreken wij in dit laatste scenario dan over een Staatsgreep of een Franchise Formule (Great Reset) ?

  Welke van de twee bovenstaande stellingen ook de waarheid zal zijn, in beide gevallen heeft iedere burger recht op een duidelijk antwoord, wat vooralsnog uitblijft !

  Tenzij we bijvoorbeeld het World Economic Forum lidmaatschap van D66 lijsttrekker Sigrid Kaag en haar videos op youtube hiervan onder de loep nemen, dan blijkt zij er als kabinet deelneemster een heel andere niet-nationalistische agenda op na te houden….

  En buiten mevrouw Kaag en meneer Rutte zijn er wellicht vele andere kabinetsleden die hetzelfde on-democratische doel nastreven.

  Kortom, de burger heeft recht op een duidelijke politieke ontkenning en absolute uitsluiting van stelling #2 (met garanties), dan wel een op een duidelijke erkenning van het politieke falen op nationaal niveau m.b.t. zaken vermeld in stelling #1.

  Bovenal, zowel bij stelling #1 als #2, horen de huidige politieke stuurmannen afstand te doen van hun leiderschap en de corona-noodwet, om plaats te maken voor onze democratische besluitvorming.

  Want let wel, bij beide stellingen is onze democratie inmiddels veracht en verkracht . . .

  Verdergaand en losstaand van welke conclusies dan ook, hebben alle Nederlandse burgers het recht om haar politieke leiders het volgende aan te rekenen;

  Het gebrek aan transparantie en het irrationeel en ineffectief handelen m.b.t. het pandemie crisis-management en het uitblijven van een economisch lange termijn rehabilitatie strategie, of beter gezegd, het grote gebrek hieraan.

  De burger aanschouwt nu machteloos de uitrol van de 1e WHO European Vaccine Action Plan 2015-2020 (zie youtube) en wacht nu verder in lockdown af op de implementatie van de diverse agenda's die hierna door EU (SDG 2030) en World Economic Forum (Great Reset) gedicteerd zullen worden. Ieder mens die de websites van deze clubs heeft onderzocht weet dat dit er aan zit te komen, MET de volledige support van ALLE overheden in de EU die NU verkozen zijn. Vandaar de corona-noodwetten, om alle strategieen uit te rollen zonder verdere oppositie.
  Want als de economie kapot is dan hebben ook volgende regeringen geen oplossing meer . . .

  Want, hiervoor heeft ons kabinet (Rutte I, II, en III) in het verleden al getekend. Terwijl de gemiddelde burger alleen maar denkt dat deze afspraken over EU klimaat doelstellingen en immigratiezaken e.d. gingen.

  Nee dus…..

  Effectief crisis-management moet nu pas op plaats maken voor de uitrol van het WHO vaccinatie plan op de eerste plaats (zie de youtube videolink van de WHO, European Vaccine Action Plan 2015-2020).

  Dit is mede de reden dat dit kabinet volledig bewust niet de zorgcapaciteit heeft opgeschaald.
  Maar wel bewust alle economische activiteiten heeft afgeschaald middels niet rationele lockdowns.

  Het feit dat alle Europese landen hetzelfde doen is het bewijs dat hier een andere en veel grotere strategie achter zit. Sinds wanneer zijn alle overheden in Europa het met elkaar eens en gedragen ze zich nu als copy-cat ? Nooit maar dan ook nooit eerder gebeurd . . . Zelfs niet tijdens oorlogen of andere calamiteiten.

  Sorry dus, het is te ongeloofwaardig, zelf in een crisis situatie zoals een virusuitbraak.

  Is stelling #1 dan juist of onjuist?

  Zijn onze gehaaide politieke leiders in het kabinet werkelijk zo onvoorstelbaar incapabel en simpel van geest ?

  Nee, natuurlijk niet, niemand van de Europese leiders is zo dom om per ongeluk of toevallig dezelfde kapitale fout te maken en hierdoor hun nationale economie volledige te slopen.

  Tenzij er beloofd is dat er natuurlijk iets (ogenschijnlijkers) beters uit te voorschijn komt (Great Reset).

  Burgers vragen zich nu dus terecht af of de pandemie niet misbruikt wordt voor de uitrol van een dergelijke mondiale strategische overeenkomsten (Great Reset en SDG 2030).

  De SDG 2030 en Great Reset in 2030 moeten over 10 jaar zijn bereikt. 10 jaar is zeer kort dag om al deze Sustainable Development Goals en de Great Reset (economy) te realiseren. Tenzij er een virusuitbraak is waardoor wordt de zaak versnelt.

  Complot ? Als u geneigd bent om hierop te antwoorden met "nee, dit is totale onzin en een belachelijke complot theorie" , dan zou u met de nodige zelfspot ook de volgende stellingen eens proberen omver te werpen :

  Een complotdenker is iemand die "vermoed" dat er een complot is gesmeed, maar geen bewijs heeft.

  En een complot is pas een complot als het ontmaskerd is waardoor het bewijs zichtbaar wordt.

  Als een complot ontmaskerd wordt dan dan zijn de complotdenkers per direct gepromoveerd tot visionairs, profeten, of gewoon bijzonder wakkere medemensen.

  Dus, kun je zomaar beweren dat er geen complot bestaat omdat het "nog niet" bewezen is ?

  Bovenal, wat zegt dit over iemand die iemand ander voor complotdenker uitmaakt ?

  Is dit arrogantie van goedgelovige mensen en/of het bewust ontkennen van een strategie waar je wel aan meewerkt maar waarvan je bijvoorbaat al weet dat er geen maatschappelijk draagvlak voor is als mensen op voorhand worden geinformeerd en een keuze wordt gegeven ? ? ?

  And at last but not least.

  Complotdenken kan alleen worden ontkracht en worden weggenomen als een persoon of overheid middels keiharde garanties en beloftes alle vragen, onzekerheden en vermoedens kan wegnemen van "vermeende" complotdenkers, zodat iedere rede tot complotdenken wordt weggenomen.

  Kent u de welbekende uitspraak die wij na de 2e wereldoorlog heel vaak door onze oosterburen is gebruikt ?

  "Wir haben es nicht gewusst" ! ! !

  De mensheid maakt keer op keer dezelfde fouten. En nu, 75 jaar na de bevrijding zijn de meeste overlevenden van de 2e wereldoorlog inmiddels gestorven.
  Zij zijn er niet meer om ons erop te wijzen dat de corona maatregelen onmiskenbare overeenkomsten hebben met een opkomst van het fascisme.

  Wanneer door gebrek aan politieke transparantie & informatie, de kritisch denkende burgers lijntjes gaan trekken tussen zichtbare en erkende informatie punten om een rationeel beeld te ontdekken, en et komt hierdoor een duidelijk voorbedacht plaatje uit voort, dan mag dit niet af worden gedaan als zijnde complotdenken.

  Deze minachtende kwalificatie is bovenal een te makkelijke redenatie om eenzijdig en zonder verdere uitleg of diepgang alle kritische denkenden alsmede al het foutieve overheidshandelen direct buiten spel te zetten.

  Dit is "framing", en wel op een bijzonder kinderlijke, ziekelijke en bovenal onintelligente wijze.

  Ieder die klakkeloos overneemt wat hem of haar wordt verteld is bij voorbaat al slachtoffer van zijn of haar goedgelovigheid.

  De geschiedenis der mensheid heeft al keer op keer bewezen dat goedgelovige volgzaamheid tot totalitaire onderdrukking heeft geleid.

  Er zijn er voldoende aanwijzingen dat onze overheid de Global Reset agenda muisstil uitvoert. Het wordt tijd dat mainstream media eens naar klokkenluiders gaat luisteten i.p.v. ze als Quasimodo's te beschouwen….

  Wat hebben we namelijk.te verliezen ?

  Ik zou zeggen . . . ALLES !

  Denk en beoordeelt u zelf.

  Laat de verkiezingen op 17 maart 2021 niet de dag worden waardoor wij in Nederland onze bevrijdingsdag 5 mei nooit meer hoeven te vieren . . .

  Met patriotische groet,
  Don Quichot de la Corona

 3. Natuurlijk zegt deze minister dat alles goed gaat, hij gelooft in god en in de eu, dan moet er wel een steekje (of twee) bij je los zitten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *