“Dit sprookje kent een slechte afloop” zegt de Duitse longarts Dr. Wolfgang Wodarg…

Bekijk hier de hele uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/sprookje

“Dit sprookje kent een slechte afloop” zegt de Duitse longarts Dr. Wolfgang Wodarg…

Longarts Dr. Wolfgang Wodarg was een van de eersten die bij het uitbreken van de “corona-pandemie” aan de bel trok en zei “hadden we dit niet al eerder? Is er echt wel sprake van een pandemie?” Hij nam in maart 2020 een korte video op van ca. 12 minuten die het leven van programmamaker Flavio Pasquino voorgoed veranderde.

2.5 miljoen eyeballs

Half maart uploadde filmmaker Robert Cibis een kort interview met de Duitse longarts Wolfgang Wodarg op YouTube. In de video – die inmiddels 2.5 miljoen views heeft – beweert Wodarg dat de COVID-19-pandemie een ‘hype’ is, opgehitst door sensationele virologen en verspreid door wetenschappers ‘die belangrijk willen zijn in de politiek omdat ze geld nodig hebben voor hun instellingen’.

Eyeopener

Pasquino: “wat ik vrijwel meteen voelde maar geen plaats kon geven, viel ineens op z’n plaats. De video was voor mij dus een eyeopener en wat er daarna gebeurde in mijn leven is geschiedenis. Ik merkte recent dat veel mensen de ontluisterende video van Wodarg niet kenden en daar moest verandering in komen.”

Hans Cristiaan Andersen

Dr. Wodarg refereert in zijn video aan een sprookje van de Deense schrijver Hans Cristiaan Andersen “De nieuwe kleren van de Keizer”, die als metafoor geldt voor de huidige situatie. “Iedereen praat de Keizer naar de mond en als hij zelf gelooft dat hij nieuwe kleren draagt, terwijl hij naakt is, durft niemand hem uit die illusie te verlossen. Iedereen heeft belang om in de gunst te blijven en geldelijk gewin speelt altijd mee”, legt Wolfgang uit aan de hand van herkenbare voorbeelden in de video die we uiteraard hebben ondertiteld naar het Nederlands.

Wil je op de hoogte blijven?

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

27 reacties

 1. Het mooie is dat dit aansluit op de vraag aan Hans Klok bij zomergasten welke mensen het makkelijkst te belazeren zijn.
  Zijn antwoord was: accademici en professoren want die denken te moeilijk.
  Kinderen doen dit niet en hebben de truuk snel door. Interviewster was helemaal verbaasd en overdonderd.
  Hilarisch.

 2. Dus eigenlijk geven jullie toe dat jullie nog kinderen zijn en dingen op gevoel doen (Bij kinderen meestal domme dingen )
  Dus succes met het volwassen en verstandig worden

 3. Gisteren ook weer je zag letterlijk 10 van die vliegtuigjes allemaal voor de zon vliegen dus over een paar dagen weer donker daarboven.

 4. Nou toen ze zogenaamd nog niets wisten van corona ,maar wel wisten dat je het kon hebben zonder symptomen wist ik genoeg 🤣🤣🤣🤣🙈 zijn gewoon clowns die zogenaamde wetenschappers.

 5. Het gevoel is ALTIJD het gevolg van de gedachte … dus de gedachte – bijna altijd onbewust en het gevolg van diepgaande programmering door opvoeding, cultuur, religie, propaganda – komt daarna … dit is de volgorde: 1. Gebeurtenis (die we waarnemen met onze zintuiten (horen, zien, proeven, ruiken, aanraken) 2. Gedachten 3. Gevoel 4. Gedrag 5. Gevolg … Negatieve gevoelens noemen we ook wel >> emoties en zijn het tot leven komen in DIT moment van een mentale beschadiging die we in het verleden hebben opgelopen … Emotie is dus ALTIJD verleden tijd …

 6. we zien dat we met mutaties te maken hebben. we zien dat vaccines niet goed werken tegen deze nieuwe mutanten.
  We zien dat als je het virus al hebt doorgemaakt je beter bent beschermd dan vaccins.
  (Met namen tegen nieuwe mutanten)
  We zien dat vaccin zeer goed werken bij kwetsbare,(maar minder tegen mutanten)  maar toch wel minder zinvol zijn bij jongeren en geen kwetsbare mensen.

  Mijn vraag:  waarom laten we het virus niet los, en vaccineren we  de kwetsbare en ouderen.
  Het virus gaat zich verspreide onder de gezonde mensen.  En de pharmaceutical  bedrijven zorgen er voor dat ze steeds van de nieuwere mutant een vaccin maken.  Om vervolgen die steeds aan de oudere en kwetsbare groepen geven.

  Dit is precies de manier hoe wij ook al jaren lang met de griep zijn om gegaan.
  Uiteindelijk moeten de vaccin fabrikanten toch ook een keer een vaccin maken op basis van een nieuwere variant ?  Of gaan ze ons voor altijd met deze verouderd variant vaccineren ?  Lijkt me niet.

  Het is een illusie dat de mens van dit virus volledig afkomt.  Dat moet toch ondertussen wel duidelijk zijn.

  Opmerking: er zijn studies naar buiten gekomen dat als je gevaccineerd bent, wil het niet zeggen dat je het virus ook niet zou kunnen doorgeven.
  Sterker nog je kan het virus gewoon oplopen en doorgeven. MAAR de kans dat je ernstig ZIEK word ik kleiner.   Dat is waar vaccins voor zijn.

 7. In alle gelijkenissen worden alle dingen uitgelegd, want het leven is een gelijkenis, om uit te leggen waar we doorheen gaan. Dat is waarom dat beeld verstoord moet worden, om ogen en oren dicht te houden.

 8. Allemaal waar, allemaal leuk, maar wat moet ik er mee? Ondertussen dendert de corona trein door en het enige dat wij doen is de reeds wakkeren nogmaals wekken.

 9. De crux van de vergelijking met het sprookje van De nieuwe kleren van de keizer is niet dat een kind iets beter zou aanvoelen. Dat heeft Flavio niet goed begrepen. Het gaat helemaal niet over voelen/ aanvoelen. Het gaat over weten, over kennis.
  De crux is dat het kind het ziet ( een zintuigelijke waarneming van het feit dat een keizer geen kleren aan heeft ) en het kind durft dat te uiten. Niet iets vaags als voelen en aanvoelen maar realiteit.
  De volwassenen zien en begrijpen het ook ( wederom geen kwestie van voelen maar van zien en van feiten) maar durven niks te zeggen vanwege gezichtverlies, schaamte etc.
  In geval van het zien en begrijpen van de twijfelachtigheid van overheidsbeleid en vaccinaties komt daar behalve angst voor gezichtsverlies ook nog eens de angst voor baanverlies bij.
  Het sprookje stelt het kuddegedrag van volwassenen aan de kaak waar kinderen meestal ( nog) geen last van hebben.
  De vergelijking met dit sprookje wordt heel vaak gemaakt mbt actuele zaken waarbij mensen blind de mening van een autoriteit en van elkaar overnemen.

 10. Een indicatie dat een Corona-virus , gevaarlijk is , zou te zien zijn aan het aantal piekjes/spikes.
  Men zegt dat een m-RNA-vaccin zorgt dat ons lichaam misleid wordt , dat het eiwitten-met-piekjes/S-spike-proteins aanmaakt in ons lichaam.
  Ik zou graag weten hoeveel piekjes/spikes dit lichamelijk aangemaakt eiwit draagt.
  Het is logisch dat een eiwit met relatief veel piekjes , moeilijker afgescheiden en geloosd wordt door het lichaam via de urine.

 11. Een indicatie dat een Corona-virus , gevaarlijk is , zou te zien zijn aan het aantal piekjes/spikes.
  Men zegt dat een m-RNA-vaccin zorgt dat ons lichaam misleid wordt , dat het eiwit-piekjes/S-spike-proteins aanmaakt in ons lichaam.
  Ik zou graag weten hoeveel piekjes/spikes dit lichamelijk aangemaakt eiwit draagt.
  Het is logisch dat een eiwit met relatief veel piekjes , moeilijker afgescheiden en geloosd wordt door het lichaam via de urine.

 12. jeetje, ik gebruik al me hele keven gevoel en intuïtie, alleen hoe ga je uitleggen dat daar je intelligentie vandaan komt…? het kind is er bij mij nooit uitgeweest, en dus ook nooit ergens spijt van gehad, of een gedachte dat ik het beter niet had kunnen doen of op zijn minst anders kunnen doen….!!! ik hoop dat er meerdere zijn en komen.

 13. vaccin zou de enige uitweg zijn volgens Rutte en Hugo. Een leugen en big pharma spint daar garen bij. Gevaccineerden komen ook op de ic, kunnen covid19 verspreiden en mutaties onstaan ook bij hen. Ondertussen wordt medische apartheid toegepast met corona apps. Vaccin als entree met een doorgeschoten surveillance maatschappij. DDR 2.0. Angst verblind!

 14. Weet je nog " de damschreeuwer? Een verward persoon schreeuwt tijdens de herdenking. Het publiek schrikt, iedereen probeert zichzelf in veiligheid te brengen, de koning wordt afgevoerd. Maar t was maar een schreeuw van een verward persoon. Wat als onze virologen damschreeuwers zijn. En wij elkaar onder de voet lopen. Onnodig en zinloos?

 15. *HIJ ZEGT. IK KAN HET NIET BEWIJZEN……………DAT HET EEN PLANDEMIE IS…………………………….DING DONG.
  terwijl een klein kind ziet…………………….. DE NAAKTE WAARHEID.*

 16. Overheid heeft al veel burgers kapot gemaakt zoals slachtoffers kindertoeslag affaire, slachtoffers aardbevingschade gaswinning, slachtoffers kankerverwekkende chroom 6 verf. En bij dit alles heeft de overheid geprobeerd om  dat in de doofpot te stoppen.

 17. ik ben 47, helaas.. Ik wou dat ik nog in bomen klom maar helaas. Het kind zit dus niet meer in mij. Ik zit beetje op mijn telefoon en eet af en toe een hamburger. Zou wel chill zijn om over dat onderwerp een video te maken.

 18. Er zijn bewijzen genoeg flavio, de cijfers vh ifr, het bijstellen vd cijfers zodat covid een a status kreeg. De cijfers vd bij bijwerkingen, de misselijkmakende propaganda en niet onderbouwde maatregelen. Er zijn zoveel bewijzen dat de overheid een agenda heeft te volbrengen, agenda 2030. De bewijzen worden alleen nog niet getoond in de msm, dat is het probleem.

 19. Laat Jezus nou net de oplossing voor de ontwikkelingen in de wereld zijn.
  Jezus dit Jezus dat, waarom altijd Zijn naam ? Omdat Hij de tijd in 2en gespleten heeft, omdat Hij de naam, boven alle namen is, (buddha allah shiva brama vishnoe goden die niet kunnen lopen, nog praten, brokken steen op je vensterbank of in je tuin gaan je ziel niet redden)
  Als je de datum opschrijft refereer je naar Zijn geboorte.
  Zomaar iemand ? Nope.
  De redder van jouw ziel.

  Oh u gelooft nog naast alle andere leugens wat de gevestigde orde ons heeft wijs gemaakt, dat u een doorgeevolueerde aap bent…
  Mijn witte reet !
  We zijn niet heilig lieve mensen…
  Opnieuw geboren worden door Zijn Geest in je hart te laten is DE weg.
  De waarheid is een smal pad.
  Die heb je te accepteren of niet.
  Aan ons de keus.

  Lees openbaring hoofdstuk 6 en 13
  En u weet waar we zijn.

 20. Kan hij het bewijzen? Nee. Hij luistert naar zijn pure gevoel, zijn innerlijk weten zonder te weten, dat vaak in conflict komt met de ratio.

  De epistemologie van Flavio Pasquino… Prachtig stukje zelfanalyse!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *