“Dit kan niet meer. We lopen Medisch Ethisch vast!” zegt bekende TV Dokter…

Kijk hier verder vanaf 11:20 https://www.blckbx.tv/videos/dit-kan-niet-meer-we-lopen-medisch-ethisch-vast-zegt-bekende-tv-dokter

“Dit kan niet meer. We lopen Medisch Ethisch vast!” zegt bekende TV Dokter…

Dr. Felix van der Wissel runt al jaren een eigen huisartsen praktijk in Amersfoort en is een bekend gezicht op TV. Bij Jinek, Hart van NL en RTV Utrecht schoof hij geregeld aan maar dat is nu voorbij. Zijn kritische noot is kennelijk ongewenst en dat verontrust de welbespraakte TV dokter die tot voor kort nog te zien was bij RTL4 met de serie ‘Dit is mijn lijf’.

In een openhartig gesprek met programmamaker Flavio Pasquino nam Van der Wissel het jaar door, dat ook zijn leven en zijn praktijk op z’n kop zette. Wat opviel was, dat waar Felix vanaf maart 2020 voortschrijdend inzicht kende en relativerender werd t.a.v. de risico’s rondom Covid-19, dat niet gebeurde bij de overheid en het RIVM. Op 27 oktober 2020 verscheen Felix bij SBS hart van NL en kreeg hij ruim 4 minuten te ruimte zijn onvrede te uiten over de corona aanpak. 4 belangrijke minuten die hem niet in dank werden afgenomen want Felix schopte tegen heilige huisjes want opvattingen buiten de consensus zijn heden ten dagen ongewenst.

Bekijk de SBS Hart van NL video hier: https://youtu.be/XVpv2UGt5C8

Angst is een slechte raadgever

Op 17 maart 2020 sprak Felix zijn eigen patiënten nog manend toe om zich vooral aan de maatregelen te houden. Ook sprak hij jonge mensen op straat aan als ze niet voldoende afstand hielden maar al vrij snel deed hij zelfstudie en reikte zijn inzichten verder dan die van het RIVM. In die vertwijfeling moet hij maandenlang zijn patiënten voorlichten en geruststellen, want “angst is een zeer slechte raadgever”, betoogd de arts die goed uit zijn woorden kan komen.

Ieder mens heeft recht op zijn eigen angst

“ieder mens heeft recht op zijn eigen angst” zegt Van Wissel. “Maar waar ie scheef gaat is, als ik gedwongen wordt om mij te laten inenten om jouw angst weg te nemen. Dan kom je in de zone waar het democratische rechtsbeginsel in het gedrang komt en de medisch ethische code wordt geschaad en dat is waarom ik hier vandaag zit bij blckbx in de studio”.

Crowdfunding voor een onafhankelijk kanaal!

Binnenkort starten we met dagelijks nieuws als uitbreiding op ons bekende repertoire. Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowdfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan altijd!

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

24 reacties

 1. Als je als overheid meer dan een miljard investeert in een 'testmaatschappij' en nul euro in het opschalen van de zorg (waar het in basis over zou gaan) gaat het niet meer over 'angst' voor verspreiding.

 2. Deze huisarts zou zich aan kunnen sluiten bij de Stichting Artsen Covid Collectief. Mensen kijk eens naar hun site en steun deze!

 3. Het is niet de angst voor verspreiding van het virus dat de RIVM deze beslissingen neemt, maar de angst om ooit in de toekomst aangesproken te worden op hun beslissingen. M.a.w. ze willen beslist hun rug vrijhouden. Daarom zeggen ze ook "wij adviseren alleen de overheid" of "het is aan de politiek om te beslissen". Rutte doet precies hetzelfde en geeft aan alleen naar de experts van het RIVM en het OMT te luisteren en hun advies op te volgen. Hij wil dus ook zijn rug vrijhouden. Dus bij een volgende parlementair onderzoek is weer niemand verantwoordelijk voor de beslissingen omtrent Covid. De burgers moeten het dus maar slikken omdat de 'heren' geen ruggengraat hebben.

 4. Ik ben herstellende van een angststoornis en het laatste wat ik kan gebruiken is het huidige schrikbewind. Laat mij leven want dat is letterlijk mijn medicijn.

 5. Het is nu echt big pharma ten top: aanjagen van angst voor de mogelijkheid van een ramp = tactiek om mensen over te halen een gevoel van zekerheid terug te 'kopen.' Prikken dus…Hij prikt hier doorheen. Top.

 6. Een van de weinigen, de rest van de medici verraadt zijn patienten voor de poen! Medische misdaden tegen het volk, iets anders kan ik er niet van maken. Vergis je niet de zorg is Cabal

 7. Zo is het en niet anders. Als iemand bang is dan moet die zichzelf beschermen, met medicatie, thuisblijven, hazmat pak, vaccin niet je gezonde buurman moet een vaccin nemen thuis zitten etc. Daaruit kan je sowieso opmaken dat er helemaal niets van klopt. Angstzaaien en niets anders. Er was wereldwijd geen oversterfte. Sterftecijfer 7,7 per 1.000 in 2020 net zoals in 2019 en 2018. Als je een nieuw label aan griepdoden en mensen met longproblemen hangt aan corona ja dan schrik je. Als je dan niet begrijpt dat het een plan is, dan weet ik ook niet wanneer je dat door krijgt. Depopulatie Gates,Schwab en nog veel meer.

 8. Ze proberen de druk van de massa je op te leggen, zodat je een vaccin neemt, ze zijn niet goed wijs, bedankt voor de video Mr Flavio….😇👌

 9. Zo langzamerhand wordt de druk op de mainstream media zo groot, dat de jarenlange censuur niet meer vol te houden is….

 10. Het ergste vind ik nog dat alles maar dan ook alles al voor maart vorig jaar al allemaal bekend was! Hoor die vieze rutte nog zeggen, 100% handelen met 50% van de kennis. Schandalig…

 11. Het risico op ongewenste bijwerkingen op uw immuunsysteem met deze vaccinaties is levensgroot

 12. Echt respect voor deze man, durft zijn mening bij te stellen en zijn reputatie op het spel te zetten omdat hij zijn moreel compas volgt.

  Saluut.

 13. Maar we lopen alweer achter hoor, die dr. Fauci ligt zwaar onder vuur en kan zich hier nooit meer uitkletsen. Ze gaan allemaal als 666 dominosteentjes vallen en komen voor het tribunaal in Gitmo.

 14. Bestond worldometers toen nog niet? Het was toch vrij snel duidelijk dat dit niet het killervirus was zoals voorspeld. Gewoon de zoveelste scam om geld te verdienen en controle te krijgen. Al gehoord dat Dr. Fauci mogelijk een financier was van onderzoek naar virussen, in het desbetreffende Lab in Wuhan waarvan iedereen al dacht dat het ontsnapt was?

 15. Er staan wel 100 artsen/virologen/professoren/zusters op bitchute die allemaal zeggen dat het vaccin levensgevaarlijk is en totaal onnodig…kijk eens naar die Belgische Professor Van den Bossche die heeft zelf jarenlang vaccins gemaakt maar wil niets weten van dit covid vaccin. Of Dokter Sucharit Bahkda uit Duitsland, gepensioneerd professor…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *