‘Dikke’ Jensen slaat terug naar haters

Robert Jensen heeft een appeltje te schillen met de “politiek correcte kerk”. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

26 reacties

  1. het maakt niet uit hoe je er uit zie maar als je gelijk hebt en ze zijn het niet met je eens dan deugd er niets van je. al zullen ze je uiterlijk maar afkraken!

  2. yja het is maar hoe je het bekijkt ,ik zou niet de hele dag pompoen soep of soja bonnen willen vreten, dit werkt op langere tewrmijn door op je hersens en dit soort mensen zijn meestal knetter gek.ik vindt robert jensen een aardige gast,en hij heeft met een hoop dingen gelijk,maar omdat hij de dingen gewoon zegd vinden de linkse figuren hem niet zo aardig..
    dit is ook een van de redenen dat hij niet meer op het links propagerende tv beeld te zien is.sta 100%achter hem.en wat hij nu doet!!iemand moet het doen.

  3. Dik is hij zeker, lelijk vind ik hem niet. Wel vanbinnen, hij lijkt verbittert te zijn en misbruikt zijn show om dat te uiten. Daarmee komt er een einde aan mijn Jensen fan zijn. Vaarwel, blonde dikkop.

  4. Geen idee wie die maffe linkse werkloze reaguurders zijn maar als je dit leest: "Wij staan 100% achter je gozer". De linkse politiek en media komt steeds meer naar buiten als een zwakzinnig bolwerk met mensen die zichzelf continue tegen spreken. Meer van dit, minder links geleuter.

  5. Waardeloos programma proberen het op zijn Amerikaans te brengen lukt hier niet overdreven lachen om eigen grappen mensen niet uit laten praten en een voor hem geschreven comedy standup routine die maar niet wil slagen.

  6. Je kan beter te dik zijn dan een humorloze uitgerangeerde studentikoze wannabe "talkshowhost" zijn wat weer wanhopig relevant probeert te worden terwijl dat kleine groepje mensen waarbij je wel bekend was net zo blij waren dat je van de buis opgerot was.

    Maar stel je voor wanneer je het allebei bent. Pwoooaaa.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *