Deze politici nemen (nog) geen vaccin

Binnenkort komt er een vaccin voor Nederlanders. Pim Sedee vroeg zich af op Tweede Kamerleden zich laten vaccineren. Abonneer je hier: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

18 reacties

 1. Ik denk eerlijk gezegd dat Rutte, de Jonge, veel ministers, leden koningshuis niet zijn gevaccineerd , in elk geval niet met de vaccins die aan ons worden aangeboden. En laten we eerlijk zijn : iedereen kan liegen over zijn vaccinatie status. En ik wed dat Rutte niet is gevaccineerd met Pfizer, moderne, Jansen en of een of andere Vectra vaccins.

 2. Gaan we dat in Nederland ook besluiten? ik mag het toch hopen? Toch geen burgeroorlog in ons land mag ik hopen?
  Engeland besluit om een binnenlands vaccine passport NIET in te voeren. Goddank geen oorlog in eigen territorium!
  Het argument dat sterk genoeg was, met dat van anderen net zo overtuigend, geloof ik, dat Boris Johnson's besluit tegen een binnenlands vaccin-paspoort afdwong.
  Hier is een uitstekende observatie van een intelligent en realistisch lid van de commissie. In antwoord op de reactie van de regering zei de voorzitter van de commissie voor openbaar bestuur en constitutionele zaken, William Wragg MP:
  “Nu recente analyses suggereren dat gevaccineerde mensen evenveel van het virus bij zich dragen als niet-gevaccineerde mensen, zou het teleurstellende gebrek aan enige wetenschappelijke basis voor het besluit van de regering om door te gaan, redelijkerwijs kunnen leiden tot de conclusie dat er in feite geen dergelijke basis is. Als het echte doel is om de toename van vaccinatie te stimuleren, dan is het een diep cynische benadering die contraproductief zal zijn.”

 3. Wij zijn een vrij land??? Maar als jullie je niet laten vaccineren, dan gaan wij andere maatregelen nemen zodat jullie het alsnog doen!!!

 4. Omdat ook gevaccineerden het virus nog wel kunnen verspreiden is er geen legitimiteit om overal coronabewijzen vragen !! Dus óf we testen allemaal voor toegang óf we laten het nú los. Wat mij betreft het laatste!

 5. Echt, hiervoor wordt Baudet dus gewoon extreemrechts, Nazi, fascist en terrorist genoemd, terwijl hij gewoon degene is met het meeste gezonde verstand die helder en duidelijk zijn keuze uitlegt.

  Terwijl die Grapperhaus als een soort Mengele staat te stuiteren om iedereen te prikken.

  Mensen, wordt toch in godsnaam wakker. Alsjeblieft zeg.

 6. Dat woordje "NOG" zegt genoeg,daarmee wordt bedoeld dat ze er aan zullen moeten geloven,dit zijn de parlementariërs die zijn gevraagd of ze gevaccineerd zijn,hier wordt gesuggereerd dat zij de enigen zijn???

 7. neem bloed af van rutte, de jonge, kaag en alle anderen en toon aan dat zij gevaccineerd zijn en niet en placebo hebben gehad!!
  Driven ze niet en doen ze niet want dan speken ze ons aan op het gebied van lichamelijk onschendbaarheid, dan gelden hun opglegde regels niet maar wel voro het klootjesvolk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *