Demissionair minister Hugo de Jonge over corona sneltesten | Op1

Eén jaar na de eerste coronabesmetting in Nederland maken we de balans op met demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge. Het RIVM zegt dinsdag bij het bekendmaken van de nieuwe weekcijfers nog geen goede vooruitzichten te hebben.

Kijk de hele uitzending hier terug: https://www.npostart.nl/op1/02-03-2021/POW_04917697

Volg ons op Instagram: https://www.instagram.com/op1npo
Volg ons op Facebook: https://www.facebook.com/op1npo
Volg ons op Twitter: https://www.twitter.com/op1npo

Nooit meer een uitzending van Op1 missen? Abonneer je op onze podcast op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en NPO Podcast

Spotify: https://spoti.fi/3fsIMGi
Apple Podcasts: https://apple.co/3ib48JR
Google Podcasts: https://bit.ly/3k9HNhD

18 reacties

 1. DE PCR TEST GEEFT VOOR MEER ALS DE HELFT FOUT POSITIEF AAN DUS IS DIE SNELTEST AL HELEMAAL ONBETROUWBAAR allen maar goed voor de mensen die daar aan verdienen ZOALS HUGO

 2. Breaking nieuws : test en Vaccinatiebereidheid is enorm laag . Bevolking heeft geen vertrouwen in RIVM ( veeartsen ) aap Oosterhous 🐒 en vogelverschrikker 🐦 Marianne Koopmans . 😂😂🤣

 3. Wat is nou eigenlijk de bedoeling van zon lul als hugo de jonghe in dat hele gebeuren??!!🤮🤮wat doet hij daar nou eigenlijk en wat moeten mensen daar nou mee?? Zit hij daar eigenlijk wel op zn plaats?? Nee dus!!! Zijn hollanders nou echt zo gotverdommes lomp?? Ja dus!!🤮🤮

 4. Even een "tussendoortje" voor de mensen die perse nu al een prikje willen/moeten van/voor ene clown H. de Jonge

  Even De Duitse cijfers waar nu al een aantal maanden geprikt word.: "Het aantal mensen dat in de afgelopen twee maanden is overleden, is bijna overal minstens even hoog als in de twaalf maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 van deze districten is het meer dan zes keer zo hoog."

  Zie hier het "Robert Koch-Institut: COVID-19-Dashboard"

  Ik Zou zeggen NIET doen.

  Zie de link hieronder van het "Robert Koch-Institut: COVID-19-Dashboard"

  https://experience.arcgis.com/experience/478220a4c454480e823b17327b2bf1d4/page/page_1/?fbclid=IwAR3m6sTnEmi-ErAVaVfL2tUnvvKyoJAHMpnMzIiJdbhSEAQ2qA9Bcxi2iq0

 5. Hoe kan het dat deze gast nog door iemand gelooft wordt?!? Eerst lullen over hoe belangrijk preventieve tests zijn. terwijl bewezen is dat meer testen geen postieve bijdrage levert!! vervolgens toegeven dat meer testen niks zegt door zijn voorbeeld van luxemburg. 8x meer tests en dubbel zo n grote golf!!!?!

  De tv Programm s zijn verandert in opinnie programma s constant alleen maar ja knikkers aan tafel!!!?! Waarom stelt de presentator niet de vraag van hoe hij kan verklaren dat mensen steeds meer zullen moeten gaan zelf testen om iets leuks te kunnen doen.

  of dat je gezonde mensen die goed bestand zijn tegen corona gaat vaccineren met een overhaast gecrieerd ongetest en potentieel gevaarlijk virus, waar zelfs de fabrikanten geen vertrouwen in hun product hebben!?! Anders stonden zij zelf wel garant voor enige schade claims. maar dat hebben ze overgedragen aan de overheid. die draait straks op voor de schade s.

  De enige manier om hier uit te komen is acepteren dat er mensen zijn die ziek worden van virussen en daar ook dood aan kunnen gaan. Daarom is de nieuwe vertaling van het woord Pandemie verklaard door het WHO ook zo n groot probleem!! die zorgt ervoor dat we idd hier nooitt meer vanaf komen en dat we zelf niet meer als mens als persoon gezien wordt maar als een Ziekte en Gevaar. een digitale politie staat zal het gevolg zijn. Net zoals de chinezen nu hebben. dat is super goed te controleren zo n maatschappij waarbij je mensen kan uitsluiten!!!! Verdeel en heers….

 6. De werking van deze vaccins is in de praktijk nog steeds niet bewezen. De farmaceuten beweren de werking na eigen onderzoek. Ofwel een slager die zijn eigen vlees keurt!

 7. Hier krijg je toch tranen van je in ogen. Testen, testen, testen was het plan sinds Q2 2020 en nu pas ga je aan de slag of het wel juridisch kan. Dit kan toch niet, hele gezinnen gaan ten onder, elke dag telt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *