De tegenstelling tussen burgemeester v/d Kamp en Joost Knevel

Dit filmpje legt de woorden van burgemeester van der Kamp in contrast met de woorden van Joost Knevel. Burgemeester van der Kamp zegt bijvoorbeeld dat Joost Knevel zich verschuilt en niet bereikbaar is, maar het tegendeel blijkt het geval te zijn. Hij heeft brieven gestuurd, gebeld etc. Het lijkt er juist op dat het burgemeester van der Kamp is die niet thuis geeft.

2 reacties

  1. Het animo voor dit filmpje is niet bijster groot, mensen hebben veelal wel hun afkeer van pedofilie en moord, maar trekken net als ik, mogelijk hun twijfels, aangezien het allemaal wel heel toevallig is, dat de persoon Jaap van Dissel hierbij betrokken schijnt te zijn en Micha Kat, net als een Wouter Raatgever ook niet de meest betrouwbare personages blijken te zijn, waarbij dit een kolfje naar hun hand is, maar zou ik burgemeester zijn geweest, dan zou ik juist wel alles op alles hebben gezet en een grondig onderzoek hebben laten instellen, voor zover mogelijk, juist om dergelijke berichtgevingen te ontzenuwen.
    Juist dat kan mensen zoals een Micha Kat, Hans Meyer, Wouter Raatgever en Joost Knevel ook in het beklaagdenbankje doen belanden, het trio Meyer, Raatgever en Kat hebben al een dubieuze reputatie, een Trudi Verstegen kan daarover meepraten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *