8 reacties

 1. Media is mensen software. Het gaat er mijn inziens om wie de software schrijft. Ooit over social engineering gelezen? Heel interessant omdat dit je als mens dwingt om bij jezelf stil te staan.
  Dus hoe word de mens geprogrammeerd, welke middelen waren en zijn er voor handen em wat is het gevolg. Mensen zijn immers biologische computers met een geloof. Het is dus erg interessant om stil te staan bij wat is geloof en hoe ontstaat ons geloof. Wat is groepsdenken, groep druk en massa vorming. Meer weten? Het was 26jr mn werk om dit proces te begrijpen en te sturen. Vragen dus meer dan welkom

 2. "Q" is exact eender als de Alternatieve Media.
  Je krijgt een hoop waarheden en feiten met een dosis runarounds om je te misleiden.

 3. Vrijheid is altijd genomen, nooit gegeven.
  De enigen die het (op)geven, is het volk.
  En iedereen is "wakker" maar niemand is bereid uit bed te komen…………….

 4. Ik beweer ook zeker niet dat alles wat Kat vertelt onzin is. Mijn grootste bezwaar is dat hij welbewust misbruik maakt van slachtoffers en alle emoties die er spelen.

 5. je weet mjn menig wel denk ik 90 procet is opgezet via de alternative media .een enkele kleine website is goed. heel veel is afleiding verdeel en heers

 6. Gebouw van VN die Kat??? Oops, dat wist ik niet. Ik begrijp de mensen niet zo goed die meewerken om de bevolking op het verkeerde been te zetten, wat voor belang hebben ze daarbij? Ze hebben zelf toch ook kinderen en kleinkinderen, je kunt mij toch niet vertellen dat ze graag willen dat hun alles afgenomen wordt? Of denken ze dat hun bij de 500 miljoen zullen zijn die overblijven? Of Misschien worden ze graag trans-human met het spuitje op de AI aangesloten als ze het al overleven, bbrrr, klinkt mij niet echt aanlokkelijk.Ja ik kan me niet zo goed in het brein van zulke zielloze "mensen" verplaatsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *