26 reacties

  1. Er is niks mee als je over JEZUS zou vertellen, JEZUS CHRISTUS is alleen maar liefde en niets anders en ik ben blij dat ik een kind van hem ben

  2. De mensen willen God niet kennen en denken ook nog eens de duivel te slim af te zijn. IJDELHEID ten top, denk ik zo.
    Ik blij blij dat ik God de Vader, Zijn zoon Jesus en de heilige Geest mag kennen en dank God hiervoor. Want Hij vond mij voor ik Hem vond. HALLELUJA

  3. Ik probeerde dat al maanden te vermelden maar ben genegeerd. Iedereen geloofde Q en Trump de redder ….. dat staat zover van de waarheid , God waarschuwt ons juist voor dat (valse vrede)… de illusie die men geloofd. Maar ik ben blij dat je het nu ook ziet Hans …toppie ! Ik ben blij dat je terug bent en we ons kunnen richten op het woord.

  4. Ben blij dat je deze boodschap door geef. Het is fijn om dit horen ,omdat wij er ook zo over denken. Alle dingen die ze ons voor spiegelen dat het beter word of vrede brengt op aarde is een misleiding van de satan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *