De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep!

De onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep!

Verbaas je over de enorme gelijkenissen tussen corona en de Mexicaanse griep. In de studio laat journalist Daan de Wit clips zien van een VPRO-uitzending uit 2013 over de Mexicaanse griep, gemaakt op basis van zijn boek uit 2010, Dossier Mexicaanse griep.

Daan de Wit schreef vier onderzoeksjournalistieke boeken. Zijn tweede boek bevat alles wat je maar wil weten over de Mexicaanse griep. Het boek was bedoeld als feitelijke bijdrage aan een parlementair onderzoek (dat er niet kwam) en als waarschuwing: opdat we nooit meer de fouten zouden herhalen die zijn gemaakt in 2009. Alleen maken we nu exact dezelfde fouten, soms zelfs met dezelfde mensen, zoals de overdreven aannames van Ab Osterhaus en Neil Ferguson.

Met corona maken de autoriteiten tot in detail dezelfde fouten als bij de Mexicaanse griep. Belangenverstrengelingen, overdreven aannames, experimentele vaccins die met beperkte veiligheidsprocedures op de markt worden gebracht, angst in de media, een te beperkt expert-team, een vaak faciliterende politieke oppositie en miljardenwinsten voor de industrie – ze waren te zien in 2009 en nu opnieuw met corona.

Toch is er ook een verschil met toen en dat is dat met corona de gevolgen van de aanpak onwaarschijnlijk veel groter zijn. De economie en zelfs de indeling van onze maatschappij worden volledig op zijn kop gezet. Staan er feiten tegenover die dit rechtvaardigen? Daarover spreekt Flavio Pasquino met schrijver Daan de Wit, die al vanaf het begin van de corona-uitbraak het onderwerp nauwgezet heeft gevolgd. Hij is vast van plan een follow up te maken bij zijn boek uit 2010, in de vorm van een boek of een documentaire.

In het gesprek van Flavio Pasquino met Daan de Wit zijn clips uit de reportage te zien. Ze worden in de studio door De Wit van commentaar voorzien, ook in het kader van corona.

Bekijk de reportage van VPRO Argos in zijn geheel.

https://www.vpro.nl/speel~VPWON_1192771~de-mexicaanse-mediakoorts-argos-tv-medialogica~.html

Hier is een Youtube link naar de befaamde “wisky fles” scene nadat Osterhaus ter kennis nam dat de eerste besmette persoon in Nederland was geconstateerd, met de Mexicaanse griep.

Lees alvast veel over Dossier Mexicaanse griep op de website bij het boek.

http://www.dossiermexicaansegriep.nl

Volg Daan de Wit via Twitter.

Volg Daan de Wit via zijn nieuwsbrief en ontvang direct zijn gratis e-boek over de vitamines D en K.

Landing page

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via www.blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op www.blckbx.tv

Note: De opnames van deze uitzending dateren van 13 november 2020.

28 reacties

 1. Ik ben blij dat mijn dochter de tweede spuit van de Mexicaanse griep niet heeft gehad. Nu durf ik niet te vaccineren omdat ze toen ons voor de gek hielden.

 2. Hier wordt vooral terug gekeken. Waar het achteraf gezien mis ging. Dat is wel makkelijk. Goed punt vind ik o.a. de kritiek rol van de oppositie: de waarom vraag werd nauwelijks gesteld

 3. Graag jullie reacties naar mij persoonlijk in telegram of mail: elkefdeklerk@gmail.com
  Elke F. Klerk en Arno van Kessel(advokaat te Leeuwarden)
  Beste mensen, verzamel zoveel mogelijk mensen met naam en adres. Al deze mensen kunnen in een en dezelfde aangifte ex art. 93 j° 97 WvSr aangifte doen bij het OM Den Haag tegen Rutte en zijn kompanen, waarbij tevens onderbouwd wordt geëist opheffing van de mondmaskerplicht en 1,5m regel wegens strijd met de artt 2 en 3 EVRM (absolute grondrechten).

 4. Het moment dat uitspraken worden gedaan alsof 99% van de bevolking gegijzeld wordt door de maatregelen ga ik dit soort commentators niet serieus meer nemen.
  Jammer van de wel serieuze luisteraars. Het is allemaal zo makkelijk en kortzichtig om te roepen dat een ander corrupt is. Kijk eens naar jezelf.

 5. Dank aan Daan de Wit en Flavio Pasquino voor deze informatie👍🏼🙏🏼👏🏽!
  VRAAG: kan Daan de Wit (of een andere integere journalist) eens grondig uitzoeken en publiek maken WAT Mark Rutte doet op die bijeenkomsten van het Wereld Economic Forum!? Rutte gaat daar niet heen als privé-persoon, maar DUIDELIJK als minister-president, dus dan hebben WÍJ, HET NEDERLANDSE VOLK, het recht om te weten WAT Rutte daar doet en WAAROM!
  Wordt hij geïnstrueerd om zijn macht te misbruiken in ruil voor wat kleingeld van het omhoog gevallen ‘elitaire’ tuig en straatschorem met geheime bankrekeningen in Zwitserland en de globalisten!.🤨
  OPEN DIE BEERPUT!

 6. Er is helemaal geen PANDEMIC en dit Covid-19 is GEEN virus maar een bakterie die veroorzaakt een trombose in je lijf en als er niets aan gedaan wordt sterf je eraan. Dit is bekend bij alle regeringen maar wordt verzwegen omdat het van Bill Gates gefinancieerde WHO dit voorschrijft. Ook wordt dit door Brussel nog eens benadrukt. Ik ben zelf bijna 73 jaar en sinds februarie dit jaar met ademklachten enz door mijn huisarts voorgeschreven antibiotica en aspirine genomen. Mijn Oximeter ging van 89 in februarie naar 96 nu en dat zegt mij genoeg. Dit is ook bevestigd door mijn longarts die ik sinds maart bezoek en waar ik nu nog steeds onder behandeling ben. Laat je niet gek maken en neem zeer zeker geen vaccin want die is niet gecontroleerd op juiste werking, buitendat gefinancieerd door Bill Gates pharmacia's om ons toch maar dit dodelijke gif te geven. Het heeft alles te maken met uiteindelijk meerdere vaccin toegediend krijgen en dmv 5G de mensen (die dan nog leven ) onder controle te houden. Ik ben geen medicus maar een gewoon nuchter denkend mens en het levend bewijs dat het geen virus maar een bakterie is. Lees hieronder maar

  LAATSTE UUR INTERNATIONAL 🔴 Duitsland
  Een remedie voor het coronavirus eindelijk gevonden in Duitsland.
  Duitse artsen hielden zich niet aan de WHO Global Health Law, die sterk vereist geen autopsies op sterfgevallen als gevolg van coronavirus, en vonden dat het GEEN 'een VIRUS, maar een BACTERIËN die de dood veroorzaakt. Dit leidt tot de vorming van bloedstolsels en de dood van de patiënt.
  Duitsland verslaat de zogenaamde Covid-19, die niets meer is dan "gegeneraliseerde intravasculaire coagulatie" (trombose).
  En de manier om het te behandelen, namelijk door het te behandelen, is antibiotica, ontstekingsremmende medicijnen en bloedverdunners.
  Allereerst – ASPIRINE.
  Dit sensationele nieuws voor de hele wereld werd voorbereid door Duitse doktoren dankzij autopsie van lijken geproduceerd door Covid-19.
  "Bovendien waren volgens Duitse pathologen mechanische beademing en intensive care-afdelingen nooit nodig."
  🔷 Secchas in Duitsland is begonnen met een protocollenwijziging, de WHO heeft de wereldwijde pandemie DUITSLAND APPEL
  geïdentificeerd en onderdrukt.
  Het medicijn was al bekend, maar de WHO heeft de Chinezen niet op de hoogte gesteld. Voor de WGO is het alleen BUSINESS.
  Bron: DUITSLAND, Ministerie van Volksgezondheid.
  DEEL DAT DE HELE WERELD WEET DAT WE ONZE SENIOREN HEBBEN GEDOOD EN VERMOORD !!!
  evelacurardelcovid19
  * Ongerustheid *
  Geef het door aan uw familie, aan al uw buren, kennissen, vrienden, collega's, collega's … enz… en aan zijn omgeving in het algemeen…
  Covid-19… is geen virus, zoals ze ons hebben doen geloven. Het is een bacterie… die, versterkt door 5G-elektromagnetische straling, ontsteking en hypoxie veroorzaakt.
  U moet nu het volgende doen:
  Neem aspirine 100 mg en apronax of paracetamol…
  Waarom? Omdat van Covid-19 is aangetoond dat het het bloed verdikt door een persoon te stimuleren trombose te ontwikkelen. Omdat het bloed niet verzadigd is met zuurstof. Het bloed wordt dikker, de stroom door het hart en de longen vertraagt, de persoon kan niet ademen en sterft snel.
  In Duitsland schonden ze het WHO-aanbevelingsprotocol en voerden een autopsie uit op een lijk dat stierf aan Covid-19… ze openden het lichaam, de armen, de benen en andere delen van het lichaam en realiseerde zich dat er verwijd en gestold bloed in de aderen zat, alle aderen en slagaders waren gevuld met bloedstolsels. Interferentie met de normale bloedcirculatie, zuurstof naar alle organen, voornamelijk de hersenen, het hart en de longen, en de patiënt sterft uiteindelijk.
  Het Duitse ministerie van Volksgezondheid was zich al bewust van deze diagnose en veranderde onmiddellijk de behandelingsprotocollen voor Covid-19… en begon 100 mg aspirine en apronax voor te schrijven aan zijn geïnfecteerde patiënten… het resultaat: patiënten begonnen te herstellen en er verschenen verbeteringen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft op één dag meer dan 14.000 patiënten vrijgelaten en naar huis gestuurd.
  DRINGEND: Deel deze informatie en maak ze onmiddellijk toegankelijk voor het publiek. In ons land heeft de WHO ons met deze pandemie voorgelogen. Elke dag zegt onze president dat dit gegevens en statistieken zijn. Als hij deze informatie niet verstrekt om de burgers te redden, wordt hij bedreigd door de elites!
  We weten dat alle regeringen over de hele wereld verplicht zijn om te voldoen aan de aanbevelingen van de WHO, maar Duitsland heeft de norm overtreden… nu de WHO… Er zullen overal ter wereld vervolgingen komen – voor het verbergen van zoveel doden en de ineenstorting van de economieën van veel landen over de hele wereld… en iedereen zal begrijpen waarom het bevel werd gegeven om te begraven onmiddellijk lichamen zonder autopsie… en markeer ze als zeer besmettelijk…
  Het ligt in onze macht om de waarheid te brengen en hopen vele levens te redden.

 7. Ik hoorde laatst dat ab van de trap gevallen was en al z’n botten in z’n lijf gebroken heeft .. iemand een biertje ?

 8. Ik heb ook een vaccin klaar liggen voor ze . Mijne is veel beter bleekmiddel dan weten ze waar ze aan toe zijn .
  Weet je als mensen je bang denken te maken of onze familie bedreigen mag je je weren en dat zal ik doen ook .
  Ik ga als een barbaar te werk als ze dit denken te verplichten en als m’n familie last krijgt of sterft aan het vaccin weet ik ze te vinden

 9. De liefde voor geld is de wortel van slle soorten kwaad. Volg het geld. Vele belangen verstrengelingen hebben deze mensen die tegen ons zeggen wat we moeten doen.

 10. Omdat Tedros in 2017 president is geworden van de WHO. China hielp hem in die zetel. Dat was nodig om de mensenrechten te verzwakken. Biotech heeft nu vrij spel en dreigt met genetische modificatie wat totaal iets anders is dan een vaccin. Een vaccin kan nooit -70 ° stand houden die houdbaarheid vaccin RIVM. Zeven genmod wil men injecteren tot aan 2030. PCR MONDKAP GENMOD LOCKDOWNS HERHALEN. ANTIVAXXERS OPPAKKEN EN IN KAMPEN en behandelen in experimenten zoals bij de Oeigoeren in China. EUCHINA DOOD EN DOODENG. NL 25 VEILIGHEIDSREGIO'S OPGEKOCHT DOOR BILL GATES EN BEDRIJVEN OPGEKOCHT DOOR CHINA. Om spleetogen van te krijgen.

 11. Ik hoop écht dat Nederland wakker wordt, vanuit de angst en terug in de realiteit! Mondkapjes af doen en vooral niet op onze huidige politieke leiders stemmen in maart!! PLEASE!!

 12. KATHOLIEKE DIERENARTS Ab Osterhaus: Osterhaus studeerde van 1967 tot 1974 aan de Rijksuniversiteit Utrecht, Faculteit Diergeneeskunde, waar hij cum laude afstudeerde als dierenarts.
  Osterhaus was born into a Roman Catholic family of seven and grew up in Slotermeer, Amsterdam. From 1967 onwards he studied veterinary medicine at Utrecht University and graduated cum laude in 1974. He received his PhD degree in 1978 at the same university for a dissertation entitled "Feline infectious peritonitis: identification, propagation and epidemiology".
  Bron: WikipediA
  Corona betekent KROON and WIE is die KROON?
  Ze zijn van plan om ons te 'vaccineren' zodat we bestand zijn (zogenaamd) tegen het Corona (kroon)-virus, en dat zal op een dusdanige manier gebeuren middels stoffen die in ons lichaam terecht komen die ons DNA veranderen (zodat we in gewillige biologische robots veranderen) en andere stoffen die samenwerken met het 5G-systeem dat ze nu TIJDENS DE LOCKDOWN razendsnel wereldwijd aan het opzetten zijn, en het is DAAROM dat we nu al leren om 1½ meter van elkaar verwijderd te zijn, want anders kan dat systeem ons niet nauwkeurig traceren en controleren, en het bewijs vaststellen van 'vaccinatie', wat een soort van tatoeage zal zijn dat middels kleine naaldjes met daarin dat 'vaccin' in ons lichaam zal worden aangebracht, en dat is overeenkomstig Openbaring 13:16-18 wat gaat over het merkteken van het beest, en dat zegt wie dat merkteken, dat bewijs van 'vaccinatie' niet heeft, zal niet kunnen kopen en verkopen en dus de supermarkt niet in komen of andere winkels of online kunnen winkelen….en dus zal verhongeren want tegen die tijd zullen ook de voedselbanken samenwerken met dat systeem.
  Vervolgens zal men alle 'vaccin'weigeraars oppakken en nog éénmaal de keuze geven om 'gevaccineerd' te worden, en wie dan nog zal weigeren zal worden onthoofd met een moderne guillotine, en de 'gevaccineerden' zullen dat zelfs toejuichen want men zal zeggen dat deze mensen de 'vooruitgang' in de weg staan en de 'geweldige oplossingen' van de leider van de wereldregering, die de antichrist= in plaats van Christus zal blijken te zijn, zoals tegen de 'door mensen veroorzaakte klimaatverandering' en de wereldwijde herverdeling van de welvaart door het principe van communisme, dat werd uitgevonden door de Jezuïeten van het Vaticaan. Dat Vaticaan is het vermomde Romeinse rijk, met als ware god Lucifer en de Paus is de vermomde Luciferiaanse Romeinse keizer en alle wereldleiders dienen hem, hetgeen aantoonbaar is, want ook 'onze monarch' en 'onze' premier hebben hem opgezocht in het Vaticaan, en daarnaast 'grote' wereldleiders zoals Trump en Poetin, Merkel, de Britse vorstin, want ze weten allemaal WIE hij is, maar dat vertellen ze hun onderdanen niet, en dat de Paus de werkelijke machthebber is op aard. De Paus is de 'Kroon'=Corona! Hij zal iedereen leiden tot Lucifer-aanbidding, zoals hij dat zelf ook doet.
  Maar degenen die gered zijn door het Evangelie, 1 Korintiërs 15: 1-4, hoeven zich geen zorgen te maken, want de Heer JEZUS zal hen meenemen naar waar Hij is vóór de openbaring van de Antichrist en de implementatie van het merkteken van het beest.
  PS: de MASKER TERREUR is de opmaat naar het MERKTEKEN van het beest …
  PS 2: de naalden van het 'vaccin' zijn zo KLEIN gemaakt dat ze in een soort PLEISTER passen en 'het vaccin' PIJNLOOS inbrengen! https://tinyurl.com/yye9ovbe

 13. Het aantal slachtoffers van de Spaanse griep moet worden geschat en wanneer dat zou gebeuren met Covid19 of Corona in het algemeen, dus met SARS en MERS uitbraken er bij, dan kom je al snel op veel hogere aantallen. Bepaalde landen willen zelfs helemaal niets meer melden en een derde van de wereldbevolking woont in China. De Spaanse griep maakte bovendien vooral slachtoffers in de tweede golf, gedurende januari van het volgende jaar. Dat virus is toen ook gemuteerd waardoor kinderen massaal het slachtoffer werden. Zelfs nu we niet meer dood gaan als we een keer in koud water zijn gevallen, is het nog afwachten welke impact dit bepaalde virus op lange termijn heeft. Wel is het zo dat er direct meer maatregelen hadden moeten worden getroffen zoals dat het Nieuwjaarsfeest in China en Carnaval in het zuiden of ski vakanties niet door hadden moeten gaan. Ons virus komt uit Italië. Veel goedkoper en met minder moeite had het hier helemaal niet gekomen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *