“De Nederlandse Bank beïnvloedt de Persvrijheid”, zegt medewerker betaaldienst…

Bekijk hele uitzending: https://www.blckbx.tv/videos/de-nederlandse-bank-benvloedt-de-persvrijheid-zegt-medewerker-betaaldienst

BLCKBX werd afgelopen week met een bijzondere verrassing geconfronteerd. Van de een op de andere dag zegde betaaldienst Mollie de overeenkomst met ons op, zonder duidelijke reden. Programmamaker Flavio Pasquino ging verhaal halen en kreeg een bijzondere lezing te horen; “Uw website geeft een ander geluid aan de bevolking dan de overheid en wij staan onder toezicht van DNB, oftewel de overheid”.

Vol verbazing kwam deze informatie tot ons maar Pasquino nam geen genoegen met dit antwoord en dwong een gesprek af met een leidinggevende die niet veel later terug belde met een nog verrassendere boodschap…

Bekijk de video maar wat we wel al kwijt willen is…er volgde een happy end en we zijn zeer tevreden met het uiteindelijke standpunt van Mollie en willen hen daarmee complimenteren. We blijven dus klant bij deze betaaldienst en hopen dat velen het voorbeeld van hen zullen volgen om de vrijheid van meningsuiting en de persvrijheid te respecteren. Ook in moeilijke tijden zoals nu.

BLCKBX PROMO SQUAD

Nu Youtube ons niet meer welgevallig is, zoeken we extra distributiekracht. Wil jij de video zelf uploaden op jouw kanaal, dan waarderen we dat. Hier is de downloadlink:

https://www.dropbox.com/s/5hpso9yv0u9wigh/Jeff%20Hoeyberghs%201%20-%20Integraal.mp4?dl=0

BLCKBX start een onafhankelijk Nieuwskanaal!

Wij willen dit gaan doen met een professioneel team, in een ruimere studio en op een eigen platform waar censuur geen grip krijgt.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Steun dan dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen en ga naar

Naast ambities is er ook een keiharde noodzaak om een “next step” te zetten. Onlangs is namelijk een tweede video van BLCKBX door Youtube verwijderd op onrechtmatige gronden.

Daarom gaan we Youtube verlaten maar niet met de staart tussen de benen en ook niet meteen. We doen dat in fases en onderwijl zullen we het onrecht dat ons en eigenlijk ons allemaal is aangedaan juridisch aanvechten maar belangrijker nog…we willen geschiedenis schrijven door aanpassing van de wet ter voorkoming van verdere dictatoriale uitwassen vanuit Big Tech op onze samenleving. Meer en meer mensen zijn zich bewust van de Agenda uitrol; – burgerrechten in een spuitje – de surveillance toename – de testsamenleving – stigmatisering van andersdenkenden – polarisatie – de groeiende censuur.

Eerlijke informatie en vrije toegang tot die informatie is de sleutel. Dit brengen we al dagelijks maar we willen meer. Meer uitzendingen zoals je die al van ons kent maar ook een dagelijkse nieuwsbulletin waarin we ander nieuws brengen. Of misschien wel hetzelfde nieuws van een andere kant belicht. Internationale ontwikkelingen of nieuws waarbij de juiste vragen worden gesteld.

Wil jij dat wij slagen in onze missie? Ga dan naar onze crowfundpagina en steun dit project zodat we zo spoedig mogelijk voor jou aan de slag kunnen. https://blckbx.tv/nextstep

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter: https://twitter.com/blckbxnews

Telegram: https://t.me/blckbxtv

Facebook: https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram: https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

13 reacties

  1. Weer 1 die weg gaat van youtube vanwege censuur, bah. Vrijheid van meningsuiting bestaat niet meer :S Alle neuzen dezelfde kant op als schaapjes….

  2. lol kom op man de banken zijn de rulers over the globe behalve in Iran en syria! de media is in dienst voor de banken like come on! de banken zijn onze slavendrijvers enige wat ze van ons niet bezitten is onze denkvermogen unless your a clueless sheep!

  3. Over Mollie, mijn slechte recentie op trustpilot over dit betaalplatform werd verwijderd om met als rede dat de recentie schadelijk voor het bedrijf kon zijn… 🤔…

  4. Mollie, tja je ziet het hé, lafheid en wie denkt dat je groot wordt in business of bij de tv of waar dan ook zonder dat je je ziel daarvoor moet verkopen is blind. Er is een mooie docu:Out of shadows over Hollywood etc.

  5. Die site is wel behoorlijk traag. Ik weet niet wat je allemaal aan scripts binnenlaat, maar mijn computer heeft het nog zwaarder dan wanneer ik video's aan het editen ben. En dat alleen om een filmpje af te spelen.

  6. Tegelijkertijd zijn de banken zeer actief bezig met het uitbannen van contanten. ABM AMRO legt met ingang van 1 juli een maximum op het totaal te pinnen aan contanten op (€ 10.000) per jaar. Als een klant boven de € 10.000 aan contanten pinnen komt, moet de klant € 5 per transactie en 0,5% over het gepinde bedrag betalen. En zo maken ze de burger volledig afhankelijk en kunnen tegelijkertijd censuur opleggen.

  7. Onvoorstelbaar dit zeg, maar goed dat ze 'tot inzicht' zijn gekomen… de vraag is echter voor hoelang… de druk op bedrijven vanuit de overheid wordt dus met de dag groter, dat is wel heeeeel erg duidelijk en heel kwalijk. De psychopaten worden overmoedig en dat is een goed teken. Maar ja als je niet empatisch bent, dan snap je van de werkelijkheid ook helemaal niks. 😉

  8. Wie kan helpen om een website te maken met liefst eigen server. En daar alle links met alle alternatieven nieuwszenders. Evt een banner met reclame en wat donaties. Hebben wij youtube niet meer nodig

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *