'De Jonge is verkeerde man. Wegwezen!' – Binnenhof Report

Op naar Hilversum! ON heeft 50.000 betalende leden in 2020!
Dankzij de fantastische inzet van leden & vrijwilligers zijn we deze magische grens gepasseerd.
En we groeien door, hoe meer leden hoe sterker we staan, word lid!
https://www.ongehoordnederland.nl/word-hier-lid-van-on/

26 reacties

 1. Ze zijn allemaal slecht .De geschiedenis leraar ,medewerker personeelszaken in Wormerveer is echt de slechtste .Maar de leraar van groep 3 is nummer 2 enz enz oorlog mevrouw . Mevrouw van 666 enz enz .PvdA meneer heeft veel van ze opa geleerd,help je mensen .Tot idiots WOKE shit in Brussel voor 33.000 per maand

 2. De voornaamste reden waarom zoveel politici hun beloften niet houden, is dat zij ze nog nodig hebben voor de volgende verkiezingscampagne.
  Gelukkig hebben we altijd een regering van mensen die weten wat ze willen: ze willen aan de macht blijven.
  Politiek, is liegen alsof het gedrukt staat en als het dan gedrukt staat, zeggen dat het gelogen is.

 3. Laat Wilders ook de kolere krijgen met zijn vaccins.
  Deze nepper die zich voordoet als zogenaamde oppositie is ook zo corrupt als wat.

 4. Misschien is niet een zo slecht dat die vaccinatie die niemand eens weet wat voor gevolgen dat zou hebben op lange termijn bij de mensen even zich laten wachten. Moeten we niet eerste "De kat uit de bon kijken".Voor mij is prima zo want een maal gedaan is geen weg terug.En deze politici hebben ze nooit aan de kant van het folk gestaan.allemaal opportunistisch bla bla. Niet intrappen. Wacht geduldig af.

 5. Dit is de druppel. Dus Geert jij beweert nu dat het vaccin een wondermiddel is?!?!? Ben je gek geworden? PVV = CONTROLLED OPPOSITION. Val niet voor deze slangen. Judas

 6. Geert, hou toch op jongen, denk je nou echt dat het zo ernstig is!! NO WAY!!! zoals ALLE griep soorten muteert het politieke virus, dus we blijven nog jaren in een soort van “ lockdown” , want er zijn al diverse “ varianten “ gesignaleerd , dus misschien word de NL bevolking eens wakker als COVID-30 er bij gelogen is !! en dr. Klaus Schwab eindelijk eens is gaan “ hemelen “ , pardon “ hellen” !!!

 7. Hoe kan een idioot die basisschool leraar was nou uberhaubt iets weten hoe die een land moet leiden in een "crisis" als dit? Kan je net zo goed een aap de rode knop geven voor de atoomraketten….

 8. wilders is ook gek…iedereen is gek in nl..ik ben de enige normale en zeg iedereen mag dood dar in den haag pitvorken alleen haga msn..pak de nos ook nog aan..?

 9. Een 'vaccin' gebruik je alleen wanneer jij daar GEZONDER ÉN BETER van wordt!
  NOOIT om vrijheden terug te krijgen!
  NOOIT omdat een overheid die dingen in grote getale heeft ingekocht en er vanaf moet.
  NOOIT omdat een ander zegt dat jij dat moet doen. NIEMAND kan en mag ooit bepalen wat jij in je lichaam stopt!
  Een bevolking in lockdown houden, zónder echte pandemie, burgers dwingen bepaald gedrag te vertonen of indirect een vaccin te verplichten gebeurt alleen tijdens ONDERDRUKKING!
  De VEILIGHEID én EFFECTIVITEIT moeten transparant en duidelijk aangetoond kunnen worden.
  Burgers mogen NOOIT onderdeel worden van een experiment, ook niet onder het mom van 'vrijheden terug krijgen'.
  VRIJHEID is iets waar iedereen ten alle tijden RECHT op heeft!
  Werner Wallenburg.

 10. Grappig dat verschil tussen Asscher, Klaver en Wilders. De een benoemt iets positiefs, de ander komt met een oplossing en de derde klaagt alleen maar.
  @ON wanneer kunnen we “Trump is een held deel 2” van Arnold verwachten? We zijn enorm benieuwd naar de visie van Arnold over de nasleep van de verkiezingen.

 11. Wilders ben jij pro vaccin?
  Had jou wel wat verkeerd in geschat.
  Ik zou zeggen, ga lekker vooraan in de rij staan samen met de Jonge.
  Geef het goede voorbeeld aan het volk…. 👍👍👍
  Succes ermee

 12. Asscher: "het vaccin hoort niet in de vriezer, maar in onze arm". Nee, het hoort in de armen van alle corrupte politici en hun misdadige aanhang. Ik weet zeker dat degene die weten wat de samenstelling van het vaccin is, het nooit bij zichzelf laten injecteren. Ze kunnen voor de camera allerlei trucjes laten zien, dat de naald in hun lijf wordt gestoken. Maar dat zal de wakkere onder ons absoluut niet overtuigend van hun oprechtheid. Daarvoor is er teveel gelogen en bedrogen. Weg met die hele criminele bende.

 13. Het vaccin gaat mensen niet helpen als ze al ziek zijn, zouden we ons daar niet eens op gaan concentreren? Waarom de focus op gezonde mensen, die NIET ziek zijn, vaccineren terwijl er in het ziekenhuis mensen liggen dood te gaan. Wanneer gaat Wilders het licht eens zien? Is hij al bekend met de eigenschappen van het nieuwe nog nooit eerder op mensen toegepaste mRNA vaccin dat in ieder mens moet worden gepompt?

  Asscher over vaccins: "Triomf voor de wetenschap" , "Ze horen in onze arm terecht te komen", "mensen die ziek worden is al verschrikkelijk hoog". Je kan wel zien aan welke kant hij staat, het gaat over feiten zegt hij jaja. 16,9 miljoen gezonde mensen en 3K in het ziekenhuis….. het gaat om feiten, toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *