De Grote mRNA Vaccin Debunk Show. Stel een vraag aan Prof. Theo Schetters…

Alweer ruim 3 weken geleden ging de video live met Prof. Dr Theo Schetters over het mRNA vaccin en de risico’s. De video ging viral en bereikte intussen bijna een miljoen mensen en werd met gemengde gevoelens ontvangen. De meeste mensen waren erg dankbaar voor de informatie maar er was ook kritiek. Maar liefst 5 debunks moest de video incasseren en dat riep bij veel kijkers de terechte vraag op of Professor Schetters hier nog op wilde reageren. Nou we hebben nieuws…de tijd is rijp en Professor Theo Schetters gaat reageren op de belangrijkste kritiek en dat zal hij doen in het bijzijn van een andere immunoloog die nog meer licht op de zaak zal laten schijnen. Nieuwe inzichten komen dus ook aan bod in die uitzending.

Maar ook jij mag een vraag stellen aan deze hoogleraar dus pak je kans en mail ons jouw vraag die we dan mogelijk gaan behandelen in de uitzending die volgende week wordt opgenomen. De beste 3 vragen zullen we dan voorleggen aan Theo en wie weet zit jouw vraag er dus bij.

Wat moet je doen?

– Allereerst abonneer je op ons kanaal
– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de site
– Mail naar info@blckbx.tv met onderwerp “vraag Professor Theo Schetters”

Dit zijn de links naar de debunks die reeds de revue passeerden:

Nieuwsuur:

De Volkskrant:

https://www.volkskrant.nl/wetenschap/youtube-hit-de-hoogleraar-die-coronavaccins-fileert-zes-uitspraken-beoordeeld~bce73b37/

BNR:

https://www.bnr.nl/podcast/vraag-het-gommers/10430652/hoe-riskant-zijn-mrna-vaccins

VRT (Belgische publieke tv):

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/13/check-in-deze-nederlandse-youtubevideo-wordt-onterecht-twijfel/

Reformatorisch Dagblad:

https://www.rd.nl/artikel/908600-drie-deskundigen-reageren-op-anti-vaccinvideo-met-prof-schetters

www.kloptdatwel.nl:

Professor Schetters zaait ongefundeerde twijfel over coronavaccins

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op https://blckbx.tv

24 reacties

 1. De friederick gommers ein wolf in schafspelz denn all die lungenmaschinen hat er patent was er an staat fuer millionen verkauft und je laenger er dies aufrecht erhalten kann um so reicher wird er.

 2. Zet een arts/wetenschapper tegenover Theo Schetters aan tafel die het NIET met hem eens is. In de meeste programma's hoor je een eenzijdig verhaal en vindt de discussie vooral plaats op social media. Ik mis de discussie tussen wetenschappers met verschillende kijk op de zaak.

 3. Flavio kun je de titel svp wijzigen in Debunked? Zonder die vraagteken onthouden mensen alleen dat de video blijkbaar 'Debunked' is en dat zou ontzettend jammer en onjuist zijn
  Groet en succes

 4. Gelukkig ga je hier door ,zodat mensen de waarheid horen ,ik op FB nu bij elkaar vorig jaar al voor 6maanden geblokt omdat ik de waarheid verspreidt, msm kan doen wat ze willen,dr zijn al teveel mensen die nu de waarheid kennen ze moeten nu zelf ook kleur bekennen 👏🏾👏🏾👏🏾👏🏾🙌🏾

 5. Wat goed! Volgens mij is dit wat SAMEN inhoudt; met elkaar kijken naar de beste oplossing binnen een 'probleem' die me belangrijker lijkt dan wie er gelijk heeft.

 6. Uitstekend kanaal dit. En zo welkom om de heer Schetters te laten reageren op zijn 'debunkers'. Zo ontstaat hoor en wederhoor, en wordt het voor ons leken enigszins overzichtelijk. Ik kijk er erg naar uit!

 7. Is het "virus" ooit geïsoleerd?
  Of enig ander "virus"?
  Hoeveel jaar worden mensen al ingespoten tegen het "griepvirus"?
  Virussen zitten in je lichaam en ziek worden, dis-ease, is een manier om je lichaam te ontgiften.
  De bacterie theorie is precies wat het wordt genoemd, een theorie.

 8. Als je ziet dat de mainstream je gaat debunken dan weet je dat je de propaganda snaar goed hebt geraakt. Geloof geen halve waarheden luister altijd naar de andere kant van het verhaal en trek dan pas een conclusie.

 9. Even een paar van die debunk linkjes geken, wow.. geen schaamte kennen die 'journalisten'. Hun kaartenhuis is aan het instorten, zij staan aan de foute kant! wat gaan we straks doen met deze mensen? Groot geweld ben ik geen voorstander van, maar alles weer 'koek en ei' lijkt me ook geen optie.

 10. Dit is journalistiek op zijn best! Geen loos geroep, maar hoor en wederhoor. Daar kan de NPO niet tegenop. Eerlijkheid duurt het langst.

 11. Een uiterst… Nou ja… Interessant kanaal dat ik laatst heb ontdekt is "Volg je Hart" … Ik ehhh… Vind het allemaal heel apart wat ze vertellen en dat trekt mij juist aan… Compleet andere visie op de wereld..

 12. Flavio, je bent een held! Dit is exact wat de goedgelovige, naïeve Nederlander moet weten, die binnenkort die spuit wil laten zetten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *