De Breakdown van Robert Jensen

Doneer! https://www.schrijversblok.nl/doneer/donatie/

Robert, ik maak me zorgen om je. Niet alleen vertel je grote onzin, maar je lijkt er zelf steeds meer in te geloven. Of niet? En zo niet… wat zegt dat dan over jou?

Rapport over vertrouwen in de media: http://www.digitalnewsreport.org

Steun mijn video’s: https://www.petje.af/harryhol

News Theme 2 van Audionautix is gelicentieerd onder een Creative Commons Attribution-licentie (https://creativecommons.org/licenses/…)
Artiest: http://audionautix.com/

11 reacties

 1. Hoi! Welkom! Klets lekker mee! Wees vooral kritisch en laat het weten als ik iets fout heb. MAAR! Dit zijn de huisregels:

  De volgende soorten reacties ga ik vanaf nu wissen:

  – reacties met enkel een link (en 'kijk hier') erbij. Als je wat wil zeggen, doe je dat in je eigen woorden. Als je een link moet plaatsen, dan leg je uit waarom en wat de link bewijst.
  – IEDERE beledigende, zuigende, irritante comment zonder daadwerkelijke inhoud.
  – IEDERE comment die zelfs ook maar de mildste belediging bevat. 
  – IEDERE comment die niets te maken heeft met de video waaronder de reactie staat. 

  Als je het daar mee oneens bent, staat het je volledig vrij om niet te reageren. Leve de vrijheid!

 2. Jensen gelooft in zijn eigen onzin en ergens in zijn bovenkamer is er een ernstige kortsluiting want wat die man allemaal bazelt is inderdaad zorgelijk…en ik denk dat ik kies voor optie #2, hij doet het opzettelijk en verdient er een mooi centje mee…Amerika is er niks meer bij…

 3. Als je geschiedenis interessant vind dan komt de term Lügepresse je bekend voor, nonkel dolf van onze oosterburen had deze term ook gebruikt met dezelfde redenen als deze rechtse complot clupjes. Ik wil dat spul ook wat Robbert rookt. dikke trip gegarandeerd blijkbaar want die wartaal is wel grappig.

 4. Jaja slaap verder, alles wat de media zegt is super goed.. de media is het grootste gezwel van de eeuw, dagelijks worden we overspoeld met ellende, lees de Bijbel daar staat tenminste goed nieuws in

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *