De BIJWERKINGEN van het CORONAVACCIN! WTF Nieuws #40 – The Daily Show

Top story 1: Bijwerkingen Coronavaccin
Top story 2: De vele leugens van Trump
Top story 3: Nieuwe regels voor meer diversiteit

Elke week zetten we de grootste WTF verhalen uit The Daily Show met Trevor Noah voor je op een rijtje. Een top 3 aan nieuwsverhalen met een hoge WTF factor!
————————————————
Voor alle info over Comedy Central en onze programma’s kijk je op http://www.comedycentral.nl

Facebook: http://www.facebook.com/cc.nl
Instagram: http://www.instagram.com/comedycentralnl
Twitter: http://www.twitter.com/comedycentralnl

13 reacties

 1. Er zijn inmiddels al veel covid19 complotten uitgekomen. Cov19 gevaccineerden kunnen nog steeds besmetten. En mutaties kunnen ook onstaan bij gevaccineerden! OMT leden met belangenverstrengeling betaald door big pharma geven geen neutraal advies! Kinderen die amper besmettelijk zijn en zelden ziek wordt van cov19 worden alsnog gevaccineerd. Big pharma die zich wereldwijd juridisch heeft ingedekt tegen claims. Vergaande wetswijzigingen met grondwetten die niet meer gelden. Belangenverstrengelingen onder politici zoals sywert. Pcr testen blijken niet betrouwbaar en kunnen niet aantonen of iemand besmettelijk is of ziek. Medische apartheid. Corona paspoort. Een niet water dicht corona check app. Dodelijkheid virus slechts 0.15 % is en bij jongeren 0.0001%. Werking vaccin blijkt in de praktijk veel mínder gunstig. Bijwerkingen veel heftiger zijn in de praktijk dan werdt beweerd door big pharma. Bijwerkingen registratie geen prioriteit heeft bij de meeste medici. Censuur bij wetenschappers met een kritisch geluid of nevenschade benoemen. Avondklok die zijn effectiviteit niet heeft kunnen uitdrukkelijk in de statistieken. Eerste lijn artsen die lange tijd buitenspel stonden voor het behandelen van corona patiënten waardoor de ziekenhuisbedden onnodig vol raakten. Afronding van de vaccin testen vindt plaats in de praktijk, nog steeds veel speculaties over de werking, ofwel: wij allen zijn testpersonen. Negatieve gevolgen van vaccin worden verwijderd door (sociale) media. Geïsoleerd en steriel leven (opgedrongen door de overheid) waardoor de natuurlijke weerstand van de mens ernstig schaadt! Matige werking van mondkapjes bewezen door TNO. Medicatie die effectief blijkt tegen corona mocht niet voorgeschreven worden door de Gezondheidsraad. Polarisatie aangemoedigd door de overheid!

 2. Hier is eindelijk het bewijs van de genetische manipulatie via het vaccin : https://www.artsenvoorwaarheid.nl/documentatie :

  Kamerbrief 16 november 2020 vermeld Lipid nanoparticle (LNP) in Pfizer COVID-19 vaccin

  In de kamerbrief staat te lezen: "De Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2 bestaat uit mRNA verpakt in een Lipid nanoparticle (LNP). Het mRNA codeert voor het hele SARSCoV-2 Spike (S) eiwit."

  Deze Lipid nanoparticle (LNP) is op 20 juni 2019 gepatenteerd door Microsoft Technology Licensing, LLC en op 26 maart 2020 is gepubliceerd met patentnummer WO/2020/060606 onder de titel: 'CRYPTOCURRENCY SYSTEM USING BODY ACTIVITY DATA'.

  De nanoparticle kan door het toegevoegde vet (Lipid) in de hersenen van de geïnjecteerde persoon gebracht worden en is in staat de lichamelijke activiteit van de geïnjecteerde op afstand te monitoren, te controleren en te koppelen aan digitale systemen, mogelijk gemaakt middels het in opbouw zijnde 5G en het toekomstige 6G netwerk. Tevens kan het nano-particle op afstand chemicaliën afgeven in het lichaam.

 3. ik hoef die gif rotzooi niet in me lijf na wat ik gezien heb bij mij nichtje die namelijk ernstige vaccinatieschade heeft opgelopen toen zij gevaccineerd werd tegen mazelen.want het heeft zoveel schade bij haar aangericht dat zij erdoor verlamd is geraakt en niet meer goed kan leren omdat zij ook nog eens hersenschade heeft opgelopen.dus bij deze zijn jullie gewaarschuwd want het is puur vergif die vaccins

 4. Luister naar uzelf.
  Eind 2019 werd in Wuhang, China een nieuw virus ontdekt: COVID 19 ofterwijl Corona. Op TV zagen we dat mannen in witte pakken hard aan het werk waren om de verspreiding tegen te gaan. Met succes zo leek het even. Wat een ramp, maar gelukkig ver van ons bed. We konden maar even opgelucht ademen, want al snel sloeg het virus om zich heen. Steeds meer landen bleken nu met Corona te maken te hebben, zo ook Nederland. We hebben onze samenleving daarom beetje bij beetje zien veranderen. Inmiddels zijn we een 1.5 meter maatschappij met mondkapjes. De Corona maatregels worden steeds strenger en worden de eerste mensen al ingeënt.

  Op mijn zoektocht naar de waarheid ben ik uitgekomen op een skeptische houding, zoals jullie wel gemerkt hebben. Ik zet grote vraagtekens bij hoe de cijfers met een PCR-test worden vastgesteld, de waarde die aan deze cijfers wordt gehecht, het vaccin als enige redding en de veiligheid van het vaccin. Eenieder zal ik hieronder uitzetten.

  De PCR test die nu wordt gebruikt voor het vaststellen van het hebben van Corona, kan niet aantonen of je besmettelijk bent. Velen van deze testen zijn gemaakt met het oog op 1 artikel waar nu veel controversie over is in de wetenschappelijke wereld. Ook wordt het percentage vals positief en negatief niet vermeld. Dus wat zeggen de cijfers die telkens worden genoemd?

  Wat wel duidelijk is, zijn de sterftecijfers. Er zijn mensen met en aan Corona gestorven. Echter als we die vergelijken met de griep zijn deze cijfers niet eens zo schokkend. Ook zijn ondanks de hoge Corona besmettingen, de bedden op het IC nog niet vol. Valt het misschien toch mee?

  Er is ingezet op een vaccin. Het vaccin wordt gepromoot als onze enige redding, onze enige weg naar het oude normaal. Er wordt niet ingezet op: het verbeteren van het imuunsysteem zodat de gevolgen van een besmetting meevallen of het verhogen van de genezingskansen van de Corona patienten. Natuurlijk zorgt deze druk ervoor dat het ontwikkelen van het vaccin in een stroomversnelling zit. In nog geen jaar is er een vaccin op de markt, terwijl een griepvaccin zo'n 10 a 15 jaar duurt. Waar worden de short-cuts genomen? Onder deze druk kunnen onderzoekers weleens iets over het hoofd zien. Ook zullen ze minder snel worden teruggeroepen, want kritiek zorgt voor een tragere vooruitgang. De betrouwbaarheid van de wetenschap is gewaarborgt juist door de kritische houding ten opzichte van het onderzoek. Is de trade-off waar nu voor gekozen wordt bij het ontwikkelen van het COVID-vaccin wel gerechtvaardigt voor de gevolgen die het kan hebben? Is dit misschien een hele goede reden waarom de prominente personen nu alvast rechtzaken aangaan om niet verantwoordelijk te hoeven zijn voor de gevolgen? Veiligheidsstappen worden nu overgeslagen. Het inzetten van het vaccin is daardoor op zijn best: een groot experiment. Ikzelf wil mijn gezondheid hier niet voor op de weegschaal leggen.

  Dit is de mening die ik ontwikkelt heb, na het lezen van verschillende bronnen. Je hoeft niks van me aan te nemen, ik zou het alleen ontzettend fijn vinden als jullie ook je onderzoek doen en wat andere bronnen als de overheid en het nieuws raadplegen.

  Bedankt voor je tijd!
  Ik wens je al het goeds voor 2021. Wees goed voor jezelf en vertrouw op je imuunsysteem.

  Met vriendelijke groet,

  Hier zijn een paar bronnen die ik ontzettend waardevol vond:

  https://youtu.be/QLTs2L-x44Y. (Drs. Mario Ortiz Martinez – Scheikunde, Moleculaire Genetica, Biochemie/moleculaire Biologie).

  Viroloog Carrie Madej en Dr. Ir. Carla Peeters over het mondkapje.

 5. Een idee om de veiligheid van vaccins te testen: vaccin experiment met de politiek :
  Tijdens een live persconferentie mag een persoon, gekozen door de burgers , uit de enorme voorraad vaccins , vaccins aanwijzen die door een arts live ingespoten gaan worden in Hugo, Mark, Jaap en Grapperhaus, en Willem en Máxima . Dit live “ inspuit moment “ gaat 7 x plaatsvinden op dinsdagen . Medici gaan alle bijwerkingen bijhouden en dit openbaar maken voor alle burgers . En dan wachten we af wat gaat gebeuren met deze mannen. Als ze zo overtuigd zijn van de veiligheid , dan doen ze eraan mee. En weten wij dat het een kwestie van tijd is dat we van ze verlost zijn……

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *