Dansleraar bedreigd na weigeren anti-vaxxers

Een salsadansleraar uit Utrecht wordt bedreigd omdat hij volledige vaccinatie eist uit veiligheid voor zijn cursisten. Verslaggever Jeroen Holtrop spreekt met een advocaat en zoekt uit of anti-vaxxers wel geweigerd mogen worden.
Abonneer je hier gratis: http://bit.ly/AbonneerTelegraaf

Wil je meer (exclusieve) video’s? Meld je dan hier aan voor onze video-nieuwsbrief: https://telegraaf.nl/videoupdate

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website: https://www.telegraaf.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/telegraaf/
Instagram: https://www.instagram.com/telegraaf.nl/
Twitter: https://twitter.com/telegraaf

#TELEGRAAF

30 reacties

 1. moeilijk, vrijheid van meningsuiting, en mensen op overtuiging weigeren,staan lijnrecht tegenover elkaar.
  het is gemakkelijk om te zeggen dat dit niet met geloofsovertuiging te maken heeft.
  maar hoezo heeft dit niets met geloofsovertuiging te maken?
  iemand die gelooft dat hij /zei geen vaccin nodig heeft omdat het imuunsysteen goed werkt, is ook een vorm geloven.
  en iemand die denkt dat ze zo zwak in elkaar zitten dat ze een spuit nodig hebben is ook een soort van geloven.
  (die mogen zich alvast opmaken voor prik 3 waar israel al mee begonnen is.)
  (en weer een nieuw rdna in de maak tegen malaria)
  dus blijven prikken mensen(niet dus).
  maar net zoals cafe's en elke gelegenheid, heeft iedereen het recht binnen te laten, of niet binnen te laten wie hij wil.
  maar hoe je het ook draait, voor mij blijft het discriminatie.

 2. En wat dan als straks de gevaccineerden mensen andere besmetten? Want dat is nu officieel bekend dat gevaccineerden ook gewoon besmettelijk kunnen zijn.

  Kortom dit is kortzichtig gedacht.

  Buiten dat is iemand bedreigen nooit goed te praten.

  Laten we vooral normaal gaan doen met ze alleen en niet polariseren

 3. Deze blonde meid komt toch met een partij onzin aanzetten. ‘Je kan niet reizen zonder vaccinatie’ waar haalt ze dit vandaan? Die amateur advocaat heeft ook nog wat lessen nodig. Discriminatie is het ook als je iemand discrimineert op welke vaccinatie je wel of niet hebt.

 4. Tja, wie bij ons naar binnen wil moet aantonen dat hij/zij niet gevaxxed is en muilkorven zijn verboten. In de tijd dat ik dansles kreeg (1968) was iedereen gewoon welkom of je nou lepra had of pokken, daar werd niet naar gevraagd……………..

 5. Precies dus mensen zijn bang en nemen vaccin maar uiteindelijk vertrouwen ze de vaccin niet.

  Mensen vertrouw de Vaccin niet en als je toch niet vertrouwd waarom neem je het dan 😅 je neemt vaccin en dan gedragen dat je 100% ziek kan worden van een andere. beetje nadenken mensen

 6. want uw kooplieden waren de groten der aarde, want door uw farmaceutische industrie zijn alle volken verleid geweest. Openbaringen 18 vers 23.

 7. Het gaat er niet om wat iedereen ervan vind hij probeert zo lang mogelijk zijn inkomen veilig te stellen niks mis mee. Iedereen doet de hele dag wat zijn werkgever wil om centjes te verdienen punt! NADENKEN over jezelf zou echt helpen de meesten weten niet waarom ze iets doen in het leven! Als dit te ingewikkeld is hou ik op.

 8. Mooi zo een twee deling in de samenleving?? ,Dat is heel slecht voor de volksgezondheid , de maatregelen zijn nog slechter en gevaarlijker dan het virus zelf ! kern gezonde mensen worden op deze manier gediscrimineerd! Dat mensen dit goed keuren is gewoon heel triest.Echt schapen gedrag makke lammetjes !

 9. Sterftecijfer ligt tussen de 0,15 en 0,23.En als je gevaccineerd ben dan ben je toch zogenaamd veilig.waar praten ze over die angsthazen.misselijk volk

 10. We snappen allemaal wel dat dit een voorboden is voor meerdere bedrijven.. die dat dan ook maar gaan invoeren en wat is de volgende ingreep elke anti-vaxxers opstaan de voet ontslagen?
  Alleen omdat ik geen spuitje wil hebben terwijl ik kern gezond ben… beetje jammer allemaal waar dit naartoe gaat… leukste is mensen die wel een spuitje hebben gehad of alle 2 kunnen nog steeds drager/verspreider zijn… vaag allemaal dit..

 11. Ik ga ook niet een bergwand instructeur bedreigen omdat ik daar persew een harnas aan moet tijdens de les. "Oh nee mijn vrijheid ik mag niet mee doen zonder harnas." Ook al is het er alleen om de veiligheid van jezelf en andere te garanderen.

 12. Gevaccineerden kunnen ook besmet zijn en het overbrengen. Gevaccineerden worden gemiddeld minder ernstig ziek. Dat zijn de feiten.

  Betekent dus ook dat mutaties ook gewoon bij gevaccineerden kunnen ontstaan. Als die vervolgens massaal weer op vakantie gaan, naar de cafes, bij elkaar op bezoek etc… dan verspreiden vooral zij het virus. Wees niet verbaasd als er straks een mutatie ontstaat waarvoor de vaccinatie niet helpt, of zelf een immuunrespons in de weg zit. Dan krijgen gevaccineerden massaal cytokine-storm en lopen de dodencijfers weer op.

 13. Is gewoon griep eppo.s moet ik mij dan laten vaccineren tot jullie dan vrij rond kunnen lopen vaccineren of nergens meer na binnen eigenwijze kl9tzakken

 14. Een vaccinatie zorgt ervoor dat je zelf minder ziek word.
  Deze mensen denken dat een vaccinatie je immuun maakt voor corona en je het niet meer kan verspreiden…
  Gezonde mensen onder de 40 hoeven geen vaccinatie.

 15. Wie bedreigt wie? Als je twintig jaar lid bent van deze dansschool en op zoek moet gaan naar een andere dat honderd kilometer verderop staat dan is het logisch dat men daar pissig om is gaan worden. Die dansleraar heeft in het verleden ook niet aan zijn cursisten gevraagd of ze wel gevaccineerd zijn op andere ziektes dus waarom zou hij dat nu wel gaan doen? Dat zijn New Yorkse toestanden dat niets meer te maken heeft met vrijheid. Ja je hebt zogenaamd een vrije keuze maar als die keuze je lot moet zijn dat je uiteindelijk gedwongen bent om je eigen keuze en principe te laten varen door toch een prik te gaan nemen omdat je er anders niet bij hoort dan is een dictatuur al snel geboren. In 2009 werden we net zo bang gemaakt voor de Mexicaanse griep maar gelukkig was er toen geen sprake van strenge maatregelen en vaccinatiedwang. De vrije keuze en de groepsimmuniteit door deze ziekte te accepteren heeft ervoor gezorgd dat het virus uit zichzelf als nachtkastje uit doofde. Het resultaat dat de helft van de vaccins de prullenbak in gingen en de overheid 340 miljoen euro heeft verkwanseld aan deze campagne. Dat gezichtsverlies willen ze nu voorkomen door ons blijven voor te liegen en hiermee de vaccinatie campagne door te laten zetten. Want hoeveel prikken moeten er nog bij komen? Men praat alweer over een derde prik.

 16. ……maar …….maar……H oE-R-e'n mogen zichzelf nog steeds een slag in de rondte N/e-U-K: E+n, van HERR OBERMEISTER RUTTE…….

 17. Moge deze dansleraar langzaam en zéér pijnlijk FAILLIET gaan…….
  Gewoon lekker links laten liggen.
  En ja, het recht heeft hij, het is immers zijn winkel.

 18. Als je geen ebola vaccin gehad hebt kom je er bij mij ook niet in

  Je moet ook aantonen dat je geen soa hebt

  En je moet aantonen dat je geen enkel griepje hebt

 19. Kan je zien hoeveel mensen er al gehersenspoeld zijn door deze zieke overheid.🤯🤡 groeperingen uitsluitend is ten alle tijden discriminatie! Er word niet gekeken naar achterliggende redenen waarom een persoon geen vaccinatie neemt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *