DANK VOOR 'T DELEN. WEIGER ALLE MAATREGELEN. WEES CREATIEF. STA OP. BLIJF STAAN.

WEESDEWEERSTAND.NL WEBSITE GEBLACKLIST!

DELEN IS LIEF! WEESDEWEERSTAND.NL WEBSITE GEBLACKLISTED…KIJK OOK VIA
MIJN PERISCOPE @JOYFORWORK (LIVE VIA TWITTER) EN DE KANALEN VAN WEESDEWEERSTAND OP FACEBOOK EN YOUTUBE. https://youtu.be/JKQ_vMMQjxs
LET OP MEDEDELINGEN! TOT SNEL. ABONNEER JE OP ALLE KANALEN! DAN BLIJF JE OP DE HOOGTE:
ABONNEER JE OP MIJN NIEUWE KANAAL OP YT

https://www.youtube.com/channel/UC4kkfh-utJegmvt3lH4JWTw

EN OPROEP VOOR #SAMENKRIJGENWEONZEOVERHEIDERONDER
#INVERBINDINGZORGENWEVOORELKAAR
https://rumble.com/vco10c-wouter-raatgever-en-desiree-rver-over-vaccinatiewaanzin.html

https://rumble.com/vcidva-het-licht-god-waarheid-zal-winnen..html

https://rumble.com/vcibfi-aankondiging-live-journaal-6-januari-2020-13.00-uur.html

https://rumble.com/vchwzs-live-verslag-van-6-januari-2020-de-dag-dat-de-revolutie-begint..html

DE REGISTRATIE VAN HET OUDEJAARSPROGRAMMA 2020-2021.
https://rumble.com/vcbwj0-oud-en-nieuw-2020-2021-weesdeweerstand.html
SAMEN KRIJGEN WE DE OVERHEID ER ONDER.
CONNECTIE HOUDEN:

Ik kan weer niet uploaden op alle YouTube kanalen: IK GA ALLES NAAR RUMBLE UPLOADEN. Abonneer je dus daarop! Thnx.
https://rumble.com/vcg98y-samenkrijgenwedeoverheideronder-inverbindingzorgenwevoorelkaaralsvolk.html

https://rumble.com/vcgcl8-bombshell-mk-ultra-bodegraven-kantelpunt-5-januari-2020.html

Abonneer je toch op mijn volgende YOUTUBE kanaal: (er zijn er nog meer ;-))
https://www.youtube.com/channel/UCG3H9A__TmjRktEAzIDUZdw

En op op deze: het NANO Youtube kanaal:
https://www.youtube.com/channel/UCZU50lcQwiiX4vJL0MFEdKQ

Abonneer je op mijn Bitchute kanaal.
Via : https://www.bitchute.com/channel/8kzE55Cg4r28/

en mijn Rumble kanaal: MH 20
via video: https://rumble.com/vbxnlq-word-lid-van-de-gulden-middenweg.-steun-de-gulden-middenweg..html

of via video:
https://rumble.com/vc94ek-e.xo.s.o.men-outside-in-versus-inside-out..html

Of:
https://rumble.com/vcbwq8-de-grote-schoonmaak..html

Steun Hans, steun Micha!
Via hun donatie knoppen op hun websites.
http://weesdeweerstand.nl (HANS)
En http://www.revolutionaironline.com
Steun mij en mijn team ook blijvend alsjeblieft. Bij voorbaat dank!
Via: https://www.vaccinatingovermydeadbody.com/doneren/

Of VIA:
NL59INGB0003911550
Name: W.Raatgever
Bank code: INGBNL2A

Of via: https://petje.af/voorvrijheidvoorwouterraatgever

Wilt u niet gevaccineerd worden: doe massaal aangifte tegen de verantwoordelijken in 38 talen!!
Via: http://www.vaccinatingovermydeadbody.com

De Gulden Middenweg:
Wij willen u graag verwelkomen als lid van De Gulden Middenweg. Via onderstaande link is het mogelijk om in te schrijven voor lidmaatschap. 
https://deguldenmiddenweg.eu/ledenregistratie/
We hebben geen minimum contributie. Wij vragen om uw beste donatie om ons te steunen ons land te transformeren tot een werkelijk democratische rechtsstaat.
Aangezien DGM in Nederland geen enkele bank bereid heeft gevonden om DGM als politieke beweging een bankrekening te verstrekken, heeft DGM er voor gekozen de bankrekening van haar voorzitter mr. drs. Peter Baars te gebruiken voor het ontvangen van uw donaties.
NL35 ABNA 0563838523 t.n.v. P.J. Baars
https://rumble.com/vbyp22-de-gulden-middenweg.-het-enige-alternatief-voor-positieve-transformatie-van.html

15 reacties

 1. En dit mag!!! Dit is geen demonstratie te veel mensen je staat met twee op genoeg afstand pak een wit laken , verf of spuitbus en je tekst erop . Bind het vast aan 2 latten of takken uit het bos en je heb je spandoek … hoe moeilijk is het ?. Creatief denken

 2. En God zond een grote dilussie over de mensen zodat zij de leugen geloven.
  Er word niemand meer wakker mensen , zij die nu wakker zijn , zijn het , niet meer en niet minder , we moeten het met een kleine groep doen om dit kwaad te trotseren !!! Sluit Jezus (de waarheid) in je hart.

 3. Essentiële feiten die uw arts waarschijnlijk vergeten is u te vertellen over het Covid-19-vaccin (VERNON COLEMAN)

  De wereld kan nu in tweeën worden verdeeld.

  Aan de ene kant staan ​​de pro-vaxxers.

  En aan de andere kant zijn er de anti-vaxxers (een scheldwoord dat de demoniserende leugenaars, bedriegers en manipulators hebben bedacht om te proberen eerlijke, zorgzame mensen te demoniseren die terecht bezorgd zijn over de veiligheid van een gehaast, experimenteel covid-19-vaccin).De pro-vaxxers zijn als liefhebbende ouders, verliefd op hun kroost. Ze geloven dat vaccins geen kwaad kunnen doen en de wereld van al zijn kwalen zullen genezen als alleen de slechte anti-vaxxers het zwijgen opgelegd kunnen worden. Ze ontkennen dat vaccins ooit bijwerkingen kunnen veroorzaken, laat staan ​​doden kunnen veroorzaken.De BBC heeft de aartsbisschop van Canterbury geciteerd die zei dat 'het vaccin veilig is en dat iedereen het zou moeten hebben'. Als hij dat echt heeft gezegd, en het is natuurlijk onmogelijk om de BBC te vertrouwen, dan is hij ofwel een onwetende dwaas die wat moet lezen, of hij vertelt varkenspasteitjes over het vaccin. Als hij met 'veilig' bedoelt dat iedereen die het gebruikt niet dodelijk of ernstig verwondt, dan ben ik het met hem eens. Maar dat is niet mijn definitie van 'veilig'. Zoals ik over een minuut of twee zal bewijzen, is het covid-19-vaccin niet veilig, en voordat de aartsbisschop de wereld vertelt het te hebben, moet hij wat onderzoek doen.De anti-vaxxers hebben naar de wetenschap gekeken en weten dat vaccins niet altijd werken en vaak veel schade aanrichten. Ze vinden dat vaccins klinisch en wetenschappelijk moeten worden beoordeeld en alleen moeten worden gebruikt als de voordelen opwegen tegen de nadelen.De pro-vaxxers zijn al enkele jaren in opkomst en leden van de massamarktmedia hebben het pro-vaxxer-argument ingeslikt en zullen geen enkele discussie accepteren. De BBC (die financiële banden heeft met een grote investeerder in vaccins) weigert anti-vaxxers te interviewen of enige discussie over de werkzaamheid en veiligheid van vaccins toe te staan.Tegenwoordig is geïnformeerde toestemming een mythe, aangezien patiënten geen enkel bewijs krijgen dat niet is goedgekeurd door de farmaceutische bedrijven.En de meeste doktoren zijn zo bang voor de gevolgen van zelfs de lichtste kritiek op vaccinatie dat ze gewoon instemmen met wat ze moeten doen en zeggen.In tegenstelling tot pro-vaxxers, geloof ik dat iedereen die medische behandeling krijgt, het recht heeft om de risico's te kennen als ze een weloverwogen beslissing gaan nemen. Ik heb een lijst opgesteld met wetenschappelijke waarheden die uw arts u misschien is vergeten te vertellen.

  1. Het is een mythe dat het covid-19-vaccin ervoor zorgt dat u geen covid-19 krijgt. De WHO zegt dat het “ niet gelooft dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het zal voorkomen dat mensen de infectie daadwerkelijk krijgen en daarom in staat zijn om deze door te geven. '' Dus, wat doet het vaccin? vervolgens? Welnu, het lijkt de covid-19-symptomen bij vrij veel mensen te verminderen, hoewel de meeste mensen sowieso alleen griepachtige symptomen krijgen. Het vaccin zal dus waarschijnlijk het hoesten, niezen en zo verminderen, wat de enige symptomen zijn die de meeste covid-19-patiënten opmerken.
  2. Er is geen bewijs om aan te tonen hoe lang het effect van het vaccin kan duren. Degenen die het vaccin hebben, nemen deel aan 's werelds grootste experiment ooit.
  3. Zwangere vrouwen (of vrouwen die mogelijk zwanger zijn of proberen te worden) mogen het vaccin niet krijgen.
  4. Niemand weet of het vaccin de essentiële levensreddende medicijnen zal verstoren – zoals producten die worden gegeven voor hartaandoeningen, kanker enzovoort. Veel oudere patiënten gebruiken al een aantal voorgeschreven medicijnen. Het covid-19-vaccin is het grootste experiment in de geschiedenis. En, in tegenstelling tot een echte klinische proef, is het grotendeels ongereguleerd. Zoals bij alle vaccins, zullen de meeste problemen die zich ontwikkelen nooit worden gemeld of herkend. Onthoud dat het bekend is dat de betrokken ziekte niet gevaarlijker is dan griep – met een overlevingspercentage van meer dan 99% voor mensen onder de 70. En het aantal mensen dat zou zijn overleden aan covid-19 omvat alle mensen die ermee zijn gestorven. – de meesten zullen waarschijnlijk aan iets anders zijn overleden.
  5. De Food and Drug Administration in de VS heeft een ontwerplijst opgesteld met wat zij 'mogelijke uitkomsten van ongewenste voorvallen' noemen. De lijst omvat het volgende: Guillain-Barre-syndroom, transverse myelitis, myelitis, encefalomyelitis, meningitis, encefalopathie, convulsies, beroerte, narcolepsie, kataplexie, anafylaxie, hartaanval, myocarditis, pericarditis, auto-immuunziekte, overlijden, acute demyeliniserende ziekten, allergische reacties trombocytopenie, veneuze trombo-embolie, artritis, overlijden en vele anderen. Als u het vaccin heeft, moet u letten op de symptomen van alle ziekten op de lijst. Vanwege het risico op een ernstige allergische reactie moet iedereen die het vaccin krijgt, gedurende ten minste 15 minuten daarna door een zorgverlener worden geobserveerd.
  6. In het VK heeft de regering gezegd dat er geen bewijs is dat het covid-19-vaccin veilig is voor vrouwen die borstvoeding geven of voor hun baby's. Maar ze hebben het vaccin goedgekeurd omdat ze denken dat het 'waarschijnlijk' veilig is.
  7. Vlak voor Kerstmis produceerde de 'ACIP Covid-19 Vaccine Work Group at CDC' in de VS een rapport waarin het aantal mensen dat het vaccin had gehad 112.807 en het aantal Health Impact Events op 3.150 vermeldde. Gezondheidseffecten worden gedefinieerd als personen die niet in staat zijn om normale dagelijkse activiteiten uit te voeren, niet in staat zijn om te werken, zorg van een arts of gezondheidswerker nodig hebben. De significante bijwerkingen liepen dus al op 2,79%. Als 60 miljoen mensen in het VK het vaccin hebben, zouden we kunnen verwachten dat 1,67 miljoen mensen niet in staat zullen zijn om te werken, normale dagelijkse bezigheden uit te voeren en zorg nodig hebben van een arts of gezondheidswerker. We weten natuurlijk niet wat er de komende maanden en jaren zal gebeuren.
  8. De Britse regering heeft besloten dat als uw arts u een eerste vaccindosis geeft die door één fabrikant is gemaakt, maar geen voorraad van het vaccin heeft om u een tweede dosis van dezelfde fabrikant te geven, zij u een vaccin kunnen geven dat is gemaakt door een andere fabrikant als uw tweede dosis. Wetenschappers in andere landen waren geschokt toen de Britse regering dit aankondigde. De Centers for Disease Control and Prevention in de VS merkten op dat de covid-19-vaccins niet uitwisselbaar zijn en dat "de veiligheid en werkzaamheid van een gemengde productserie niet zijn geëvalueerd."
  9. Er is veel geld te verdienen met het covid-19-vaccin. Huisartsen ontvangen meer dan £ 12 per injectie.
  10. Het covid-19-vaccin wordt gegeven aan meer dan 80-jarigen, maar hoeveel mensen van in de 80, 90 en ouder waren bij proeven betrokken? Het vaccin is gegeven aan mensen ouder dan 100.
  11. De kans bestaat dat niet alle beschikbare vaccins overal worden geaccepteerd als en wanneer gezondheidspaspoorten worden ingevoerd.
  12. Er bestaat een risico op paradoxale versterking van het immuunsysteem. Mensen die het covid-19-vaccin hebben gehad, kunnen zeer hoge antilichaamspiegels ontwikkelen, met als resultaat dat ze bij blootstelling aan het coronavirus een ernstige overreactie van het immuunsysteem kunnen ontwikkelen en sterven.
  13. Er zijn al tientallen mensen omgekomen door het vaccin. Als er evenveel waren overleden door een auto-defect, was de auto inmiddels ingetrokken. Maar farmaceutische bedrijven hebben wettelijke immuniteit voor dit vaccin. Pro-vaxxers beweren dat deze sterfgevallen slechts toeval zijn, hoewel ze blij zijn te beweren dat iedereen die stierf binnen 28 dagen na het ontvangen van een positieve PCR-test (die waarschijnlijk niet klopte) moet zijn overleden aan covid-19. Ondanks de onzinnige, onwetenschappelijke bewering 'was het gewoon toeval' lijkt het volkomen deugdelijk om aan te nemen dat iedereen die binnen enkele dagen na toediening van het vaccin stierf, hierdoor stierf. En het sterftecijfer tot nu toe is echt angstaanjagend. Er is een bijgewerkte lijst met covid-19-vaccinsterfgevallen op mijn website waarnaar wordt verwezen. Kijk er alstublieft naar.
  14. Iedereen die een allergische reactie of een anafylactische shockreactie heeft gehad na een vaccinatie, moet op zijn hoede zijn. Details van een slechte reactie staan ​​mogelijk niet in uw medische aantekeningen. Negen van de tien slechte reacties op vaccins worden nooit gerapporteerd of officieel geregistreerd. Persoonlijk denk ik dat het goed kan zijn om op je hoede te zijn als je ooit ergens een allergische reactie op hebt gehad. Dus denk terug.

  Pro-vaxxers zullen u vertellen dat u het vaccin moet hebben.Antivaxxers, die geloven in het ouderwetse concept van 'geïnformeerde toestemming', zullen u vertellen dat u een besluit moet nemen.En nu weet u wat uw arts en de regering u hadden moeten vertellen.Omdat je het vraagt: ik zal het vaccin zeker niet krijgen. Het werkt niet en het zou me kunnen doden. En hoewel ik er vrij zeker van ben dat het niet in mijn medische aantekeningen staat, had ik ooit een allergische reactie op een vaccin.

 4. De wetenschap volgen? Laat me niet lachen! (VERNON COLEMAN)

  Tijdens de schijnbaar oneindige hoax die de covid-19 neppandemie is, hebben regeringen over de hele wereld beweerd de wetenschap te volgen.Ze hebben natuurlijk gelogen.Er is geen wetenschap geweest.Er wordt beweerd dat twee miljoen mensen zijn overleden aan covid-19 in de 14 of 15 maanden dat deze zwendel heeft plaatsgevonden.Dat is natuurlijk een tragedie. En om het in perspectief te plaatsen, moeten we altijd onthouden dat 650.000 mensen kunnen sterven in een griepseizoen van zes maanden. En er zijn het afgelopen jaar maar heel weinig gevallen van griep geweest. Mysterieus genoeg lijkt de griep te zijn verdwenen en vervangen door covid-19.Maar het is niet alleen een tragedie: het is ook een monsterlijke leugen.Sinds maart 2020 is bekend dat het coronavirus een ziekte veroorzaakt die niet dodelijker is dan de griep. Regeringen wisten dit, maar spanden samen met de media om het stil te houden. Het bewijs hiervoor kunt u op mijn website zien.Al enige tijd testen regeringen overal met zeldzaam enthousiasme. In het VK heeft de regering tot dusver meer dan 63 miljoen tests uitgevoerd op een bevolking van 68 miljoen. In de VS heeft de regering 280 miljoen tests uitgevoerd op een bevolking van 332 miljoen.En het is overal ter wereld hetzelfde.Zoals ik herhaaldelijk heb opgemerkt, vinden de tests die worden uitgevoerd meer fout-positieven dan echte positieven. Met andere woorden, de meeste mensen die zogenaamd covid-19 hebben, en die perfect gezond zijn, zonder symptomen, hebben helemaal niets mis met hen. In het VK en elders hebben regeringen opzettelijk zaken geregeld om een ​​groter aantal false positives te garanderen. De test kan gemakkelijk worden gemanipuleerd om ervoor te zorgen dat er een groter aantal fout-positieven is. Ik heb uitgelegd hoe ze dit op mijn website doen. Als u of ik dit zouden doen, zouden we worden gearresteerd wegens fraude. De regering noemt het wetenschap.Het tweede deel van dit trucje is ervoor te zorgen dat de tests worden uitgevoerd op iedereen die bijzonder waarschijnlijk zal sterven. Iedereen die ernstig ziek is, heeft een covid-19-test. Bewoners in verzorgingstehuizen ondergaan regelmatig covid-19-tests.Waarom?Gemakkelijk.Iedereen die binnen 28 of in sommige gevallen 60 dagen na een positieve test sterft, zou zijn overleden met covid-19 en wordt daarom vermeld als een covid 19-sterfgeval.Het belangrijke woord is 'met', maar het wordt meestal vergeten wanneer rapporten worden geschreven. Journalisten en omroepen vervangen het woord 'met' eenvoudigweg door het woord 'van'.Dit is zowel een grove als een verfijnde fraude.Het is grof omdat het heel eenvoudig is.Maar het is verfijnd omdat het, met de hulp van de bijna volledig corrupte mainstream media, wordt gepresenteerd op een manier die miljoenen mensen ervan heeft overtuigd dat ze in zeer reëel gevaar verkeren en dat de dodelijke lockdowns, het absurde, zinloze en schadelijke sociale distantiëren en het gevaarlijke Maskers zijn allemaal nodig.Deze testtruc is ook gebruikt om miljoenen mensen ervan te overtuigen dat het vaccin hen een weg terug naar normaal zal bieden.Natuurlijk niet.Tenzij we opstaan ​​en deze leugens bestrijden, zullen we nooit meer normaal worden.Zelfs als miljoenen zijn gevaccineerd, zullen ze ons vertellen dat de sociale afstand, de maskers en de lockdowns moeten doorgaan. De wetenschap ondersteunt geen van deze dingen. Als er enige wetenschap was, zouden de regels overal ter wereld hetzelfde zijn.Het probleem is, ziet u, dat zelfs de Wereldgezondheidsorganisatie toegeeft dat het vaccin er niet echt voor zorgt dat mensen het virus oplopen of het verspreiden naar anderen. Het vaccin vermindert alleen de symptomen.De WHO zegt dat ze niet “ gelooft dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het zal voorkomen dat mensen de infectie daadwerkelijk krijgen en deze daarom kunnen doorgeven. ''Ik vraag me af hoeveel mensen die in de rij staan ​​om zich te laten vaccineren dat beseffen?En niemand weet hoe lang de vaccinatie zal duren, want het hele vaccinatieprogramma is een experiment.Niemand weet of het vaccin veilig is voor ouderen. Niemand weet of het vaccin de essentiële medicamenteuze therapie zal verstoren. Er is geen bewijs dat het vaccin veilig is voor vrouwen die borstvoeding geven. Maar het wordt toch aan hen gegeven.In het VK heeft de regering besloten dat als uw arts u een eerste vaccindosis van één fabrikant geeft, maar geen voorraad van het vaccin heeft om u een tweede dosis van dezelfde fabrikant te geven, zij u een vaccin kunnen geven dat is gemaakt door Een andere fabrikant als uw tweede dosis. Dat is wat de Britse regering de wetenschap noemt. De Centers for Disease Control and Prevention in de VS merkten op dat de covid-19-vaccins niet uitwisselbaar zijn en dat 'de veiligheid en werkzaamheid van een gemengde productserie niet zijn geëvalueerd.'De farmaceutische bedrijven zeggen dat wanneer twee vaccinaties nodig zijn, de tweede 21 dagen na de eerste moet worden gegeven. Maar in het VK heeft de regering besloten dat de tweede dosis 12 weken later kan worden gegeven.Er is geen wetenschap. Ze verzinnen het gewoon terwijl ze verder gaan.En dan is er een risico op iets dat paradoxale immuunversterking wordt genoemd. Dit is heel ernstig. Mensen die het covid-19-vaccin hebben gehad, kunnen zeer hoge antilichaamspiegels ontwikkelen, met als resultaat dat ze bij blootstelling aan het virus een ernstige overreactie van het immuunsysteem kunnen ontwikkelen en sterven.Maar ik vraag me af hoeveel mensen die het vaccin hebben gehad dat wisten?

  Tot zover geïnformeerde toestemming.

  Tot zover de wetenschap.

  Hoeveel van degenen die graag in de rij staan ​​om te worden gevaccineerd, weten dat de lijst met mogelijke bijwerkingen – wat de meeste mensen bijwerkingen noemen, het volgende omvat: Guillain-Barre-syndroom, transverse myelitis, myelitis, encefalomyelitis, meningitis, encefalopathie, convulsies, beroerte, Narcolepsie, kataplexie, anafylaxie, hartaanval, myocarditis, pericarditis, auto-immuunziekte, acute demyeliniserende ziekten, allergiereacties, trombocytopenie, veneuze trombo-embolie, artritis en overlijden. Die wil je echt niet, vooral niet de laatste. En ik vraag me af hoeveel van degenen die worden gevaccineerd weten dat het sterftecijfer van covid-19 vergelijkbaar is met griep. En dat de gemiddelde leeftijd waarop mensen eraan overlijden boven de 80 is.En deze bijwerkingen zijn niet alleen theoretisch. Voor de kerst publiceerde een werkgroep bij de CDC in de VS een rapport waaruit bleek dat de ernstige bijwerkingen al 2,79% bedragen. Als 60 miljoen mensen in het VK het vaccin hebben, kunnen we daarom verwachten dat 1,67 miljoen mensen niet in staat zullen zijn om te werken, normale dagelijkse bezigheden uit te voeren en zorg nodig hebben van een arts of gezondheidswerker. We weten natuurlijk niet wat er de komende maanden en jaren zal gebeuren. Als de vaccins over de hele wereld worden uitgerold, zou het aantal mensen dat niet in staat is om te werken, de normale dagelijkse activiteiten niet kunnen uitvoeren en medische zorg nodig hebben, 167 miljoen bedragen. En dat is alleen gebaseerd op zeer vroege bijwerkingenrapporten.Ik moet ook vermelden dat er al tientallen mensen zijn overleden na vaccinatie. Regeringen die graag beweren dat iedereen die sterft binnen 28 dagen na een positieve PCR-test telt als een covid-19-sterfte, zullen graag ontkennen dat sterfgevallen na vaccinatie iets te maken hebben met het vaccin. Als iemand sterft na het vaccin, is dat gewoon toeval. En dat noemen ze wetenschap?En ik vraag me af hoeveel mensen weten hoeveel geld er gemoeid is met de grote vaccinatiezwendel? Huisartsen in het VK krijgen meer dan £ 12 per prik. Deze hele operatie gaat miljarden kosten, en veel mensen van farmaceutische bedrijven zullen erg rijk worden. Ik vermoed dat de Bill and Melinda Gates Foundation waarschijnlijk een stuk rijker zal worden.Dus moet u het vaccin hebben?De fanatieke pro-vaxxers, die geen respect tonen voor individuele opvattingen of zelfs voor de wetenschap, staan ​​erop dat je dat zou moeten doen.Heel wat beroemdheden – van wie de meesten niets weten van de dingen die ik je zojuist heb verteld – bevelen ook de vaccins aan, maar het gaat mij te boven waarom ze denken dat ze daarvoor gekwalificeerd zijn.Ik vertel mensen nooit wat ze moeten doen.Ik geef informatie omdat ik geloof dat patiënten een weloverwogen keuze kunnen maken.

  Maar een laatste gedachte.Iedereen die ooit een allergiereactie of een anafylactische shockreactie heeft gehad na een vaccinatie in het verleden, moet waarschijnlijk op zijn hoede zijn voor het covid-19-vaccin. Onthoud: details van een slechte reactie staan ​​waarschijnlijk niet in uw medische aantekeningen. Negen van de tien slechte reacties op vaccins (en andere medicijnen) worden nooit officieel gemeld of geregistreerd. Het is aan jou om te onthouden en tegen iedereen die je wil vaccineren te vertellen dat je eerder een ernstige allergische reactie hebt gehad.Maar ik zal je verlaten met een laatste, gedachte. Ik ben er vast van overtuigd dat tegen het einde van 2021 meer mensen zullen weten dat iemand is gedood of gewond is geraakt door het covid-vaccin dan door de echte covid-19 zelf.

  En ik?

  Nou, ik zal het vaccin zeker niet krijgen. Waarom? Nou, het werkt niet en het zou me kunnen doden.

  En ik heb ooit een allergische reactie gehad op een vaccin.

  Maar dat ben ik.

  U moet een besluit nemen.

 5. Hoe kan het dat er ddos aanvallen op sites uitgevoerd worden die het gezag slecht uitkomen?
  Zelf kunnen en mogen ze dit niet, dus loopt er een indirecte opdracht naar hackers. 1 en 1 is 2
  Waarom werken die hackers mee? Zijn er geen hackers die tegen de maatregelen zijn ?

 6. De dood van vrije meningsuiting (VERNON COLEMAN)

  Het is grappig om te zien dat politici hysterisch worden over de ban van Donald Trump door Twitter, Facebook en YouTube.

  'Mijn hemel, dit is censuur,' ze hebben gehuild. 'Hoe durven deze socialemediagiganten iemand het zwijgen op te leggen?'

  Ze zijn natuurlijk bang dat de vervelende sociale media-monsters boven zichzelf komen te staan. En ze zijn vooral bang dat ze de volgende zijn.

  Vandaag verbieden ze Trump.

  Morgen verbieden ze Biden, Merkel, Macron, Johnson of zelfs Poetin.

  Wat een grap.

  Er is al heel lang weinig vrije meningsuiting op internet.

  En de socialemediagiganten leggen de waarheid al veel te lang het zwijgen op.

  Eerder vorig jaar probeerde ik me aan te sluiten bij Twitter en Facebook.

  Beiden wezen mijn aanvraag af voordat ik verder was dan het typen van mijn naam – met het argument dat ik een bedreiging zou vormen voor hun gemeenschappen.

  Dat is censuur.

  Sindsdien heeft YouTube ongeveer de helft van mijn video's verwijderd.

  En verschillende online uitgevers hebben mijn boeken verboden.

  Ik ben vergeten wie me nog meer heeft verbannen – het is een lange lijst.

  Mijn misdaad?

  De waarheid vertellen.

  Dat is alles wat ik ooit heb gedaan of geprobeerd te doen.

  De socialemediagiganten zijn corrupt, en wat hen betreft is de vrijheid van meningsuiting nu niet meer dan een vage herinnering.

  Ze hebben waarschijnlijk nachtmerries over de waarheid.

  Feiten worden met stille regelmaat verboden.

  Wikipedia en Google spannen samen om te belasteren en te verdraaien ten gunste van de Gatesiaanse corruptibles.

  En elk onderdeel van de reguliere media verbiedt me al jaren.

  Geen enkele interviewer op de reguliere media durft mij te interviewen of mij de tijd te geven om de leugens te betwisten die worden verteld door regeringen en regeringswetenschappers. De BBC ontkent de waarheid met een niet te stoppen ijver.

  Maar ik zal je iets vertellen. Uiteindelijk zullen al die reguliere mediasites en al die sociale mediabedrijven verliezen.

  Enkele jaren geleden nam ik ontslag bij een goedbetaalde column in een Britse zondagskrant omdat de redacteur weigerde een column te drukken die ik schreef waarin ik de geldigheid van de oorlog in Irak in twijfel trok. Ik geloofde niet in de claims van massavernietigingswapens en ik dacht dat er tegen ons werd gelogen. Ik zag het nut niet in om een ​​column te schrijven als ik mijn eerlijk gevoelde mening niet mocht uiten. Door principieel ontslag te nemen uit die column, kreeg ik geen krantenwerk meer. Editors houden niet zo van columnisten die principes hebben – en het heeft me in financiële termen veel gekost.

  Maar die krant sterft sindsdien langzaam uit.

  De oplage daalde in de jaren die volgden met ongeveer 90%. Nu, je zou kunnen zeggen dat de bloedsomloop zo erg daalde omdat ik wegging en ik zou je niet stoppen als je dat deed, maar ik zou het niet echt geloven. En je zou kunnen zeggen dat de oplage is gedaald omdat alle kranten de circulatie verliezen en dat is waar. Maar deze specifieke krant heeft een duivelse veel meer oplage verloren dan hij had moeten doen.

  En ik weet waarom.

  Het sterft langzaam omdat het zijn integriteit heeft verloren. Het staat nergens voor. Het respecteerde zijn lezers niet. En de lezers zagen of voelden dat gebrek aan respect.

  In zekere zin is het lastig om uitgever te zijn.

  Als u uw integriteit wilt behouden en ervoor wilt zorgen dat uw lezers of kijkers weten dat u hun intelligentie respecteert, moet u het verdragen van mensen die dingen willen schrijven of zeggen waar u het niet mee eens bent.

  Als de mannen en vrouwen in pak je vertellen dit te verbieden of te censureren dat je het lef moet hebben om 'nee' te zeggen, anders komt er iemand langs die je failliet doet gaan.

  Je moet natuurlijk mensen censureren die flagrante leugens vertellen of gevaarlijk of illegaal materiaal willen publiceren. Maar je kunt de waarheid niet onderdrukken en verwachten respect en goede wil te behouden. Mensen met rust laten om de waarheid te vertellen of hun mening te geven, heeft moed en fundamentele integriteit nodig. Je moet erkennen dat je geen vrijheid kunt hebben zonder een vrije pers. Herinner je je die krantenredacteuren in oude cowboyfilms nog? Ze hadden altijd de moed om de waarheid te drukken.

  Bedenk dat het HL Mencken was die schreef dat de relatie van een journalist met een politicus die van een hond tot een lantaarnpaal moest zijn. En het was Theodore Roosevelt die, om enigszins te parafraseren, schreef dat het denken dat er geen kritiek op het establishment mag zijn niet alleen onpatriottisch en slaafs is, maar ook moreel verraad. Henry David Thoreau schreef zijn boek 'Civil Disobedience', hij meende het – en de oorspronkelijke titel was 'On the Duty of Civil Disobedience'. Wimpy moderne uitgevers laten de eerste vier woorden meestal weg. Thoreau zou hen minachtend aankijken.

  Ik ben jaren geleden in China verbannen, dus ik weet hoe dat werkt.

  Statistische, fascistische, gevestigde organisaties doen het al een hele tijd. Kijk naar wat er met dr. John Snow, dr. Ignaz Semmelweiss en nog veel, veel meer is gebeurd.

  Misschien is het een goede zaak dat politici nu beseffen hoe gemakkelijk de vrijheid van meningsuiting kan worden opgeheven door degenen die fascistische, statistische, onderdrukkende propaganda promoten.

  Als je ondertussen de transcripties wilt lezen van de video's die YouTube heeft verboden, zijn ze beschikbaar in een boek met de titel 'Covid-19: The Greatest Hoax in history'. De paperbacks en e-boekversies zijn verboden, dus het is nu beschikbaar als pdf.

  En de pdf's van beide zijn gratis op http://www.vernoncoleman.com en op `thelightpaper.co.uk’.

  Neem een ​​kijkje en kijk waar ze bang voor waren.

 7. het is te bizar dat de politie komt voor zo iets, zelfs die ene man die postcast doet stond de politie aan de deur!! en mensen zien het NOG niet!!???

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *