Damascus & Fabian Willems – Kantelpunt (live bij EO 'De Verandering')

Voor het EO-programma ‘De Verandering’ mochten wij een nummer maken, ‘het lied van jouw leven’, voor Ruben Hilgeman. Dit is de live registratie van ons optreden bij het programma.

Zang: Fabian Willems
Productie: Keyz Beatz

De uitzending van ‘De Verandering’ kijk je hier terug: http://www.eo.nl/archief/tv/deverandering/aflevering-detail/aflevering/ruben-hilgeman/

28 reacties

 1. 7 jaar geleden.maar ik luister dit regelmatig .. eerlijk is eerlijk er zijn weinig van dit soort nummers , zo mooi en dieprakend❀

 2. Dit is niks… voor maar 49k views dit moet meer dan miljoenen, bekeken worden want dit is gewoon een geweldig lied dat altijd in je hrt blijft door god Amen!

 3. wauw broeders, jullie geven True Love love !! mijn kantelpunt was rond deze tijd drie jaar geleden. Niemand wist van de stemmen in mijn hoofd. Alleen God en me Vrouw geloofde in me …………………..En nu ben ik vrij !!

 4. Wat een mooi nummer met een mooie boodschap! De eerste keer dat ik het hoorde liepen de tranen over mijn wangen, zelf heb ik een heftige piriode achter de rug. Echt mooi!❀

 5. Bizar dat ik nu voor het eerst dit nummer hoor, maar zo mooi, zo waar.
  Het geeft zo mijn gedachten weer, wat is het nut dat ik hier nog ben, waarom die medicatie, ben ik achterlijk?? Iedereen die mij zo dierbaar was snapt niks van mijn gedachten en depressie.. Daardoor voel je je zo alleen…
  Ik vind het moeilijk om in de strijd van mij gedachten te vertrouwen op God. Het maakt me zo verward en onzeker. Maar ondanks dat houd hij me vast en geeft hij liederen in me hoofd en mag ik dit nummer horen.
  Hoe moeilijk ik dat ook kan geloven, ik weet het HIj is er bij.

 6. Kijk! hier haal ik nu kracht uit! dit lied beschreef zo mijn gedachtengang!Β  de stempel van een nietsnut….ik ken het gevoel, altijd op de 2de plaats te moeten komen. Een masker voor de mensen en je gaat eraan kapot, door te doen of alles klopt! maar vanbinnen ga je dood! dankjewel voor dit mooie lied!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *