"Covid-19 The System" ( Docu , Dutch) 1080p

Covid-19 The System ( Docu , Dutch spoken ) Speelduur 99 minuten .

Ook te zien op https://docsfair.nl/covid19movie/

Documentaire van filmregisseur Belgin Inal en internationaal ondernemer Nico Sloot in samenwerking met productiemaatschappij Docsfair.
“Een reis naar antwoorden” .

Met medewerking van o.a. de artsen Evelien Peeters en Dick Bijl , Emeritus Hoogleraar Cees Hamelink , Hoogleraar Bob de Wit , econoom/onderzoeker en auteur Ad Broere , en farmaceutisch wetenschapper Willem Sloot .

Interview met de makers van deze docu is te zien op www.blckbx.tv

3 reacties

 1. Deze video moet door meer mensen bekeken worden. Ik heb er persoonlijk veel van opgestoken. Bedankt voor de waardevolle informatie die jullie mij hebben gegeven.

 2. In china zagen we mensen shakend dood gaan door covid raar dat dit nergens anders is gezien in de werld china heeft zonder vaccin van korona gewonnen binnen 6 maanden en nu verkopen ze vaccins aan de rest van de werld en een pcr test laat ziendat eenappelpuree covid posietief is moeten wij deze pcrtest VERTROUWEN?????

 3. Je bent voor mij een held, ik heb naar zo'n video al een poosje gezocht, dankjewel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ik hoop dat de beweging er snel komt, en ook een menselijke politieke partij voor maart 2021 zodat ook het financiƫle systeem wordt veranderd naar de menselijke maat en daarin iedereen zich weer veilig voelt zonder een regering die de samenleving bang maakt en polarisering in de hand werkt.
  Ik hoop dat er een wereldmunt wordt gemaakt die er ook voor zorgt dat we niet meer afhankelijk worden van schulden die uit het niets worden gecreƫerd door banken.
  Ik hoop dat iedereen in de wereld volledig vrij zou kunnen zijn en een basisinkomen kan krijgen met een zorgverzekering.
  Het duurt niet meer zolang voordat de digitale Europese munt er komt, dit wordt ook door COVID-19 versneld.
  In China is dit systeem er al, nu nog Europa en VS.
  Wanneer er zo'n systeem is kunnen de Ngo's denk ik gemakkelijker worden aangepakt.
  Jij hebt de spreuk "terug naar normaal", maar ik hoop dan op een norm in een maatschappij waar het streven is naar een norm waar alle mensen in de hele wereld als het mogelijk is fatsoenlijk worden behandeld omdat het nu eenmaal mensen zijn.
  We hebben gezien dat daar geld genoeg voor is, het ligt alleen op de verkeerde plaats.
  Het is dus tijd dat er een leger wordt gevormd door gewone burgers die hun mond open doen en zorgen dat het leger voldoende macht heeft om dit probleem aan te pakken.
  Laat mij a.u.b. weten wat de plannen zijn zodat ik misschien ook mijn steentje zou kunnen bijdragen.
  Veel succes en doorzettingsvermogen toegewenst.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *