Coronavaccinatie, de nieuwste overwegingen – zorgprofessionals

Het vaccineren van groepen mensen met kwetsbare gezondheid is afgerond. De eerste resultaten komen binnen van twee grote onderzoeken naar de werkzaamheid en eventuele bijwerkingen van de vaccins bij nierpatiënten: RECOVAC en ERACODA.

Niet bij iedereen blijkt vaccinatie even goed te werken. Dit levert nieuwe vragen op. Wat betekent dit voor nierpatiënten? Moet men langer in isolatie? Hoe zit het met de deltavariant? Moet er nog een extra vaccinatie worden gegeven?

Op 24 augustus 2021 organiseerden de NVN, de Nierstichting, nieren.nl, NFN, ERACODA en het RECOVAC-consortium twee webinars aan over dit onderwerp. Bekijk hier het webinar voor zorgprofessionals.

Een reactie

  1. vaccin zou de enige uitweg zijn volgens Rutte en Hugo. Een leugen en big pharma spint daar garen bij. Gevaccineerden komen ook op de ic, kunnen covid19 verspreiden en mutaties onstaan ook bij hen. Ondertussen wordt medische apartheid toegepast met corona apps. Vaccin als entree met een doorgeschoten surveillance maatschappij. DDR 2.0. Angst verblind..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *