Coronavaccinatie, de nieuwste overwegingen (patiënten) – aug. 2021

Het vaccineren van groepen mensen met kwetsbare gezondheid is afgerond. De eerste resultaten komen binnen van twee grote onderzoeken naar de werkzaamheid en eventuele bijwerkingen van de vaccins bij nierpatiënten: RECOVAC en ERACODA.

Niet bij iedereen blijkt vaccinatie even goed te werken. Dit levert nieuwe vragen op. Wat betekent dit voor nierpatiënten? Moet men langer in isolatie? Hoe zit het met de deltavariant? Moet er nog een extra vaccinatie worden gegeven?

Op 24 augustus 2021 organiseerden de NVN, de Nierstichting, nieren.nl, NFN, ERACODA en het RECOVAC-consortium twee webinars aan over dit onderwerp. Bekijk hier het webinar voor patiënten.

Let op: aan het einde van het webinar zegt een van de panelleden dat mensen die geen antistoffen aanmaken na vaccinatie bij de apotheek gratis 25 sneltesten kunnen krijgen. Dit blijkt niet te kloppen. Zij moeten de testen gewoon kopen.

4 reacties

  1. Bedankt alle medische profs die hierbij betrokken zijn dat jullie nierpatiënten zo fijn helpen en eerlijke informatie geven.
    Helaas krijg ik steeds meer het idee dat in de maatschappij geen plaats voor ons is, of word gegund

  2. De verpleegkundigen in de VS komen in opstand. Ze houden bijeenkomsten over de foute informatie en bewuste misstanden in de ziekenhuizen. Er vallen veel ontslagen omdat ze niet de prik hebben genomen of de juiste cijfers naar buiten brengen die de ziekenhuizen geheim willen houden. Het merendeel van de verpleegkundigen heeft geen testprik omdat ze de extreem velen bijwerkingen binnen zien komen bij de ziekenhuizen.

  3. Wielrenner Van Avermaet zijn lichaam is kapot na de testprik. Zijn systeem is compleet ontregeld (verstopt) Voorlopig gestopt met fietsen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *