Coronapaspoort in steeds meer landen: 'Het is verwerpelijk'

In steeds meer landen kan je alleen nog met een coronapas uit eten of naar de bios. Om de coronavaccinaties extra te promoten krijg je in de VS 100 dollar, in Tsjechië 2 vakantiedagen en in Engeland mogelijk korting op McDonald’s. Moet Nederland meegaan in deze coronakorting?

🚨 Steun PowNed, word lid: http://bit.ly/34TCDit

⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

► Website: https://www.powned.tv
► Facebook: https://www.fb.com/OmroepPowNed
► Instagram: http://www.instagram.com/omroeppowned
► Twitter: http://www.twitter.com/powned

23 reacties

 1. Ik neem geen vaccin, ik neem geen test en ik laat me niet voor de gek zetten door die hugo de kleine jongen en rutte. Zullen ze me achter tralies zetten, so be it, zullen ze me boetes geven omdat ik geen vaccin neem, so fucking be it. 1 ding is zeker voor mij: medische vrijheid? Hoeveel ze ook zullen proberen, deze mensenrecht zal ik beschermen en in mijn hart houden voor de rest van mijn leven.

 2. Tijd voor Nurnberg 2.0 met in de bijrol,de coronawappies Merkel,Macron ,Rutte en al hun wappieachtevolgers….en hoofdrollen voor Schwaab,Gates en vriendjes….

 3. Bizar.Dit is onmenselijk en discriminerend!Ik wil dat stomme k.t vaccin niet!!Mijn lichaam.Dit klopt niet en waar zijn de demonstraties?Mensen hebben rechten

 4. Of je voor of tegen de Sovjet unie was, het was een keuze of je naar de goelag ging…

  Serieus die gast snij ik nog persoonlijk zijn strot door als dat gelegitimeerd was

 5. Dokter Bernard is er dus 1 van de zovelen die zich heeft laten omkopen. Dit gaat veel te ver en die ouwe mag zichzelf lekker platspuiten met die vaccins zodat ie waarschijnlijk eerder dood gaat dan wanneer die geen vacine zou hebben genomen.

 6. Ik vind de verslaggever trouwens veel minder scherp en kritisch nu die bij powned zit vergeleken met toen die nog bij nieuw nieuws zat…

 7. Wie is die dokter bernard eigenlijk? Waarom wordt huj geinterviewd?
  En wat zegt ie zegt slaat ook nergens op:

  Eerst:
  "Er is geen sprake van discriminatie/medische apartheid/tweedeling…
  Want dat is alleen zo als je geen keuze hebt"
  Paar zinnen later:
  "Als je mee wilt doen aan de samenleving… dan is zo'n prik nodig"

  Beetje tegenstrijdig goos…

 8. 2:32 hoe heet die klootzak, ze zouden eens de gevaccineerden moeten uitsluiten als een sociaale test. Kijken of ze dan nog aan het pieperen en jammeren zijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *