'Coronabeleid is inhumaan', zegt Klinisch Ethicus Dr. Erwin Kompanje

Dr. Erwin Kompanje (klinisch ethicus aan het Erasmus M.C. Rotterdam) schreef 15 april een openhartige column op zijn persoonlijke Blog.
“Een verwacht overlijden op hoge leeftijd of een corona-dode?” was de titel en daarin relativeerde hij de Covid 19 sterfte maar vooral benadrukte hij de humanitaire ramp die zich voltrekt t.g.v. de maatregelen. De tekst was de aanleiding waarom ik contact met hem zocht. Ik haalde Erwin op in zijn woonplaats Barendrecht en reed met hem naar zijn favoriete plek, de Europoort. Op deze plek nestelt een mantelmeeuwenkolonie. De plek brengt nieuwe meeuwen voort maar is tevens de laatste rustplaats voor veel zwakke meeuwen. De column werd verfilmd in een “Spoken Word” vorm, na aanpassing van de initiële webtekst ( www.kompanje.org ) en vormt een filosofisch manifest voor het wijdere perspectief dat verder kijkt dan enkel de IC krapte en de sterftecijfers op korte termijn. Laten we hopen dat er meer kritische geluiden komen van dit intellectuele niveau.

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via whatt’s app, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via http://blckbx.tv/doneren

Voor meer info kijk op http://blckbx.tv

Note: in de programmaleader bevind zich een treffende illustratie van de 1,5 metersamenleving waarvan de auteursrechten niet zijn afgekocht. In goed overleg met de auteur is dit nu geregeld o.v.b. de vermelding van de url van www.myrianermes.nl.

15 reacties

 1. Nederland en Europa zijn hun geschiedenis vergeten. Gevolg: de geschiedenis herhaalt zich temidden van ook alle westerse universiteits-opgeleide breinen, en ze zijn er machteloos tegen. Nog erger, NL en Europa beseffen niet wie eigenlijk achter hun regeringsbeleid zitten.
  Hebben jullie eigenlijk de encyclieken van de paus gevolgd?

 2. Men zou denken dat de politici zelf een morale plicht hebben om voor de bevolking te zorgen. Maar het is meer zo dat deze nieuwe elieten deze humane plicht afweren. Waarom? Dat is een belangrijke vraag on te stellen. Het enige antwoord MOET zijn om of meer controle over hun electoraat te nemen, of om een andere god te dienen. We weten dat het politieke staats apparaat niet de macht heeft. De macht om beslissingen te nemen staat bij een verborgen groep…… en de politici doen gewoon maar wat hun verteld word…. als beloning krijgen ze dan levenslange ….. ik weet niet precies wat… meer te onderzoeken en te proberen te begrijpen. Er zijn gewoon te veel veilen / sluiers die er op te lichten zijn, en een waarheid naar voren/boven komt

 3. Op een gegeven moment moet je erkennen dat we in een pedofiele dictatoriale covid staat zijn beland… https://youtu.be/rX11JUxxtq4 Dit is een feit… en dit is zo gruwelijk dat we massaal ontkennen… er is een groot belang bij deze hele wereldwijde massapsychose.. Er zijn psychopaten aan de macht. Kijk hier maar eens naar. dan leer je wat over de werking van macht achter de schermen en in de schaduw… we need a big cleans, i tell you…. In NL heeel veel bekende nederlanders zijn predators … Survivor story Anneke Lucas about NL-BE sex network

 4. Niet Hydroxychloroquine, zink, en weet ik wat voor middelen er niet zijn zijn de oplossing, maar zijn zelfs verboden.
  Alleen het vaccin gaat ons redden.
  Of in ieder geval de bankrekening van de broer van de Jonge.
  En de Jonge zelf, en Rutte, en…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *