Corona – op zoek naar de waarheid, deel 2. Topwetenschappers over een gevaarlijk experiment…

Klik hier om de docu te zien: https://www.blckbx.tv/videos/op-zoek-naar-de-waarheid-deel2

Corona – op zoek naar de waarheid, deel 2. Topwetenschappers over een gevaarlijk experiment…

De Oostenrijkse documentaire “Corona – op zoek naar de waarheid, deel 1”, werd door jullie bijna 200.000 keer bekeken en was in mei de meest verwijderde video van dat moment. En dat terwijl Professor Dr. Martin Haditch niets anders deed dan het gesprek voeren met collega’s in binnen- en buitenland om beter te begrijpen wat er nou echt gaande was.

Weinig effectief

De echte wetenschappelijke discussie wordt al ruim een jaar gegijzeld door de media, overheden en big tech en inmiddels weten we dat de draconische maatregelen om het coronavirus in te dammen niet bepaald effectief zijn gebleken.

Wat dan wel?

Maar welke strategieën zijn wel zinvol en hoe handelen andere landen? Waarom hebben veel Amerikaanse staten nauwelijks beperkingen? Komt het door de hoge vaccinatiegraad? Of hebben zij een betere crisisbeheersing? Hoe legitiem zijn de zorgen over bijwerkingen van vaccins? En heeft het zin om kinderen te vaccineren?

Deel 2

Corona – op zoek naar de waarheid, deel 2 geeft antwoord op al die vragen want viroloog prof. Martin Haditsch ging verder in zijn zoektocht en ontmoette in o.a. de VS, Oostenrijk, Duitsland en de UK vooraanstaande wetenschappers en kritische artsen.

Dit zijn de topwetenschappers die worden bevraagd:

prof.dr. Jay Bhattacharya – hoogleraar geneeskunde, economie en gezondheidsonderzoek aan de Stanford Universiteit en ‘chief medical officer’ voor het succesvolle weg van Florida door de pandemie,

prof.dr. Peter McCullough – cardioloog, internist en epidemioloog, hij is de meest gepubliceerde arts ter wereld in zijn vakgebied,

prof.dr. Stanley Plotkin – “peetvader van vaccins” (tegen rubella, polio, waterpokken en vele andere ziekten),

prof.dr. Stefan Hockertz – Duitse wetenschapper en ondernemer, immunoloog, bioloog en toxicoloog,

dr. Luigi Warren – Een van de pioniers van de wijdverbreide toepassingen van mRNA-technologie, waaronder mRNA-vaccins tegen Covid-19,

Prof. Ulrike Kämmerer – menselijke biologie, immunologie, celbiologie. Leverde het rapport over de PCR-tests voor het “Weimar-arrest”,

prof.dr. Peter Kremsner – directeur van het Instituut voor Tropische Geneeskunde aan de Universiteit van Tübingen, wetenschappelijk directeur van het Covid-19-vaccin bij CureVac,

prof.dr. Winfried Stöcker – Ontwikkelde een veelbelovend vaccin op basis van extracorporaal genetisch gemanipuleerd antigeen. Tot nu toe is geen van door hem gevaccineerde mensen ziek geworden. Inclusief hemzelf en zijn gezin.

Ditmaal stelt hij hen gerichte vragen over de inenting met een experimenteel geneesmiddel, de kosten en baten voor verschillende bevolkingsgroepen en de risico’s op lange termijn.

Nederlandse ondertitels

Wij hebben de docu voor je ondertiteld en deel 2 is net als deel 1 een aanrader. De docu is niet polariserend en je kunt m prima delen of bekijken met iemand die er geheel anders over denkt. Als je ondertitels wenst te gebruiken, bekijk de video dan vanaf onze website. De link staat onderin de omschrijving van deze video. Als je dan eenmaal op onze website bent en je hebt de video aangeklikt, kijk dan rechts onderin voor de CC knop. Als je dit indrukt krijg je een keuze en kun je voor Nederlands kiezen.

Heb je Deel 1 nog niet gezien kijk dan hieronder alsnog naar dit bijzondere document.

https://www.blckbx.tv/videos/de-meest-verwijderde-docu-van-het-moment-corona-op-zoek-naar-de-waarheid?

Klokkenluider

Sinds kort hebben we een klokkenluider project gelanceerd. Heb jij belangrijke & betrouwbare informatie uit eerste hand, maar wil je om welke reden dan ook wél anoniem blijven voor het publiek? Dat kan! Kijk voor meer info hier:

https://www.blckbx.tv/klokkenluider

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Wil je op de hoogte blijven?

Twitter – https://twitter.com/blckbxnews

Telegram – https://t.me/blckbxtv

Facebook – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, what ever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt.

Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren

29 reacties

 1. Lieve mensen, hoe kan ik, als dat mogelijk is althans zoals in het geval van films met ondertiteling, de ondertiteling van bovenstaande docus downloaden. Ik heb de laatsten wel gedownload maar zonder ondertiteling. Ik kan die videos op jullie site niet bekijken ( daar is wel mogelijk om de ondertiteling in te schakelen), want mijn internet is te traag. Dank u wel alvast voor uw begrip & hulp….

 2. IN DRUK WEK KEND!
  De zoveelste aflevering waarbij mn mond weer open valt van verbazing. Ga zo door Flavio en de rest van de crew, heb de video al flink gedeeld in mn lijst 😉

 3. Omdat de amerikanen zelf heel veel wapens hebben . En de overheid die liever niet tegen krijgt omdat ze hun vrijheid afpakken.

 4. Topdocumentaire! Aan de ondertiteling is hier en daar nog wel wat werk. 🙂 Is het bijvoorbeeld voor mij mogelijk om aanpassingen te maken?

 5. 😆😆😆😆😆 ik zie dat hier de betaalde anti-wappie trollenbrigade al aan het werk is gezet in de comment sectie.

 6. In Canada heeft 1 man een coronieges zaak gewonnen …
  Daar gaat bkckbox niets over melden .
  Want dat is nieuws waar je werkelijk iets aan hebt en wederom deze nieges ,als onzin verklaart .

 7. Goede documentaire. De mensen hier aan het woord zijn personen die echt wel weten waar ze het over hebben. Dat deze mensen niet gehoord worden door reguliere media en zelfs als complotdenkers worden weg gezet is eigenlijk gewoon lachwekkend. Het komt erop neer dat zij decennia lang goed en betrouwbaar werk hebben geleverd en nu zij een andere mening zijn toegedaan ten aanzien van het zeer dubieuze coronabeleid, ineens beschimpt mogen worden en als ongeloofwaardig afgeschilderd worden. Pure karaktermoord met als doel kritische personen de mond te snoeren. Gelukkig zien steeds meer mensen deze tactiek en gaan zelf op onderzoek uit door meerdere kanten van het verhaal te bekijken. En dan kan het niet anders dan dat mensen tot heel andere inzichten komen dan het verhaal wat overheden en media ons op de mouw proberen te spelden.

 8. Ik weet dat we in spannende tijden leven zoals eens mooi omschreven ,de pen is machtiger dan het zwaard.
  Tegenwoordig zouden we zeggen,het woord is machtiger dan het zwaard,schrijven doen we vaak alleen nog met het toetsenbord.

  Het middel tot macht altijd handel geweest en is nu niet anders,corona is handel en handel tracht je zo lang mogelijk in stand te houden.
  De prijs betaald altijd diegene die er de kosten voor moet dragen,in dit geval wij als gewone burger.
  Dat is heel makkelijk aan te tonen,de staatsschulden over heel de wereld lopen steil op terwijl onze valuta geen enkele waarde meer vertegenwoordigen.

  We hoeven eigenlijk maar één vraag te stellen,aan wie hebben wij die schuld?

 9. Als ik Hugo de Jonge was, en ik zag dit, kon ik niet meer slapen……..politiek, macht, maakt je ziek in je hoofd. het policiteren van onze gezondheid is het ergste ooit, politici liegen alijd. hoop ooit dat er wereld wijd een hekse jacht ontstaat, dat politici weer eens angst voelen. jullie brengen mijn kinderen in gevaar!, bemoei je niet met ziekte klootzak laat het aan de pros over. zo boos!

 10. Mijn maat is afgelopen maandag gestorven aan bloed stolsels in zijn hart en in zijn longen, hij werd 1 dag na zijn 2e vaccinatie ziek en 4 dagen later was hij dood.
  Maandag is de crematie.

 11. Even voor de duidelijkheid: een flying monkey is iemand die een narcist/leider klakkeloos napraat en zich voor het karretje laat spannen. Ze geloven alleen wat de leider zegt en feiten lijken niet door te dringen. Hij gaat zelfs zonder daartoe opdracht te hebben gekregen de zgn tegenpartij van de leider aanvallen, zwart maken, vernederen, uitschelden, verklikken enzovoorts.
  Vertaald naar deze crisis zijn het de mensen die wappie roepen tegen mensen die het niet eens zijn met de maatregelen. Flying monkeys zijn mensen die iedereen afkeuren die:
  – tegen de overheid / maatregelen ingaan
  – aan het licht brengen wat bepaalde lieden doen.

  Nogmaals, blckbx is niet de flying monkey 😉 .

 12. Dit is 'ludiek' bedoeld, maar denk hier gewoon eens over na … hoe diep zijn sommige mensen eigenlijk al gezakt om zoiets te ondertekenen ???? Ik vind dit dieptriest …is de ethiek en moraliteit en vooral de mogelijkheid om zaken in de juiste context te plaatsen nog wel aanwezig bij sommige???? er waren EVENVEEL tuberculose doden wereldwijd dan corona doden in 2020 (en dit al jareeeennnn na mekaar) … hebben wij ooit zo'n probleem gemaakt van tuberculose ??? NEEN !!! https://www.youtube.com/watch?v=TBRLUGMeBL4

 13. Ik heb deze gedeeld in de groep " Facebook voor ongevaccineerden ". Een steeds meer groeiende groep van gelijkgestemde mensen omtrent dit thema!
  Bedankt voor deze video, zeer leerrijk en zeer nuttig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *