Corona: Is de Lockdown gerechtvaardigd?

Nederland zit in een vrijwel totale lockdown. Mark Rutte en Hugo de Jonge hebben het land op slot gezet vanwege het coronavirus. Maar is die lockdown eigenlijk wel gerechtvaardigd?

✓ Teken onze petitie voor de VRIJHEID!
https://teken.fvd.nl

✓ Word ook lid van FVD voor maar €25 per jaar
https://fvd.nl/word-lid

► TWITTER: https://twitter.com/fvdemocratie
► FACEBOOK: https://facebook.com/forumvoordemocratie
► INSTAGRAM: https://www.instagram.com/fvdnl
► BITCHUTE: https://www.bitchute.com/fvd/
► WEBSITE: https://fvd.nl

☻ SUBSCRIBE NU: http://bit.ly/2tjUcZk

#FVD #Lockdown #Corona

10 reacties

 1. Ik hoop dat de verkiezingen eerlijk zullen wezen, men ziet het met stemmen met de post in amerika dat er fraude is gepleegd met stemmen per post. Dat kan hier ook eventueel de opzet zijn. Wie of wat garandeert dat de verkiezingen in Nederland 17 maart dan eerlijk zal gaan?

 2. Vrijheid is aan ons gegeven als een soort vanzelfsprekendheid. Nu het langzaam weg lekt moeten we die vrijheid die ons lief is weer terug verdienen.
  We moeten in beweging komen. We moeten blijven de feiten brengen en alles wat duisternis is belichten met de Waarheid.
  We moeten Wijs worden zodat we niet meer de fouten maken die we nu maken en hebben gemaakt. We moeten de menselijkheid weer terug brengen.
  De samenleving een hart geven een stel goeie hersens, armen en benen om goed te kunnen bewegen en te handen om dingen mee te maken.
  We moeten onze oren open laten. We moeten onze ogen open houden. We moeten onze mond gebruiken om aan te geven wat we nodig hebben.
  We moeten niet meer in slaap vallen. Maak wakker blijven en waakzaam zijn voor de uitdagingen die ons te gemoed treden.

 3. Dit is de deal waarmee we mee te maken mee hebben: Als we verliezen dan hebben we geen vrijheid meer over. Dus we moeten alle kansen pakken om de vrijheid weer terug te krijgen.
  Dus er staat veel op het spel.

 4. Je zegt het gewoon bijna openlijk, je wil gewoon alle mensen met een kwetsbare gezondheid soms letterlijk laten stikken. Het scheelt dat je het niet zelf hoeft te doen, Je laat namelijk corona zijn gang gaan en dan kun jij je handen in onschuld wassen vuile neonazi. Dat ben je Baudet, Op naar de nul zetels.

  voor wie het nog niet duidelijk is, deze man, Baudet wil 3 miljoen mensen opofferen aan corona.

 5. Die Rutte heeft er op toegezien dat de zorgsector kapot is bezuinigd met dat rechtse beleid! Er was al een bedden tekort en personeels tekort voor die covid19! Bron https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/2650954/griepepidemie-zorgt-voor-bomvolle-ziekenhuizen-en-tekort-aan-bedden-dagelijks-zijn-er-opnamestops nog een bron https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/beddentekort-is-niet-nieuw-de-aandacht-ervoor-wel~ba596333/ VVD weg ermee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *