13 reacties

 1. Even een hartig woordje spreken met die leiding in een apart kamertje met de deuren dicht!!🧐🤬👊👊👊

 2. JAAAAAAA. HANS, JIJ HEBT 1000 % PROCENT GELIJK……!!!!
  HET IS DE WAAAAAANZIN VOORBIJ, EEN DIT KAN ALLLLLEEEEEEN OMDAT DE HOLLANDER ALLLLLLLLESSSS PIKT EN SLIKT……!!! WIJ, NEDERLAND, ZIJN EEN VOLK VAN NIKS…….!!!!!! TOT.OP HET BOT VERDEELD, (DAT HEBBEN ZE HEEEEEL GOED GESPEELD, ONZE (R)OVERHEID EN MEDIA,)
  EN. TOTAAAAAL NIET.GEINTERESSEERD IN WAARHEID……!!!!! DAT LAATSTE IS HEEEEELEMAAL VRESELIJK……..WANT H O E
  KUN JE EEN VOLK WAKKER KRIJGEN, ALS ZE MASSAAAAAL NIET IN DE,WAARHEID GEINTERESSEERT ZIJN……????? HIER BOTS IK DAGELIJKS TEGENOP……!!!
  NEDERLAND IS DE GROOOOOTSTE SCHAPENFARM OP AARDE……!!!!!! 17 MILJOEN BLEHHHHHH. BLEHHHHHH
  BLEHHHHHH……….Het is een draaaaaama……!!! DE GROOOOOTE VRAAG BLIJFT :
  W A T. MOET ER GEBEUREN OM DE NEDERLANDER WAKKER TE KRIJGEN…..??? …………WIE HET WEET MAG HET ZEGGEN…..!!!!!
  @@ j.

 3. Enorm triest allemaal. Bah! Ik mis trouwens jullie langere uitzendingen. al een paar dagen niets meer gehoord. Hopelijk snel weer 🙂

 4. Maar deze regels, onderdrukking en achtelijkheden (kleineren van bewoners en cliënten), daar heb ik ook ervaring mee. Viva is een stapje erger, heel triest, daar ga je toch niet werken?

 5. Ik heb zelf ook gewerkt in een verzorgingshuis gewerkt en daarom ook voor mij nooit van mijn leven. Ik weet precies hoe het gaat. Maar dit slaat werkelijk alles

 6. Bijna alle verzorgingstehuizen, maar ook ziekenhuizen zijn verworden tot een soort communistische instellingen. Zoveel regels en protocols, je moet er maar wonen. En nu in de huidige hoaxvirustijd is dat nog veel erger geworden.

 7. Ik heb gewerkt bij de club…..het is daar verschrikkelijk. In die tijd mocht al niets en leuk contact hebben met de cliënten daar is geen sprake van.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *